mestudio Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Roszpunka']Tylko Ty możesz zobaczyć swoje punkty reputacji... Ja bynajmniej cudzej nie widzę :) EDIT: widzisz już?;)[/QUOTE] Nie, ciemna jestem jak diabli w temacie. Nawet pojęcia nie miałam o takich cudach i nic nie widzę nigdzie. Quote
Roszpunka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='necianeta89']Ha, znalazłam, mam 35:loveu::evil_lol:[/QUOTE] No widzisz :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='mestudio']Nie, ciemna jestem jak diabli w temacie. Nawet pojęcia nie miałam o takich cudach i nic nie widzę nigdzie.[/QUOTE] W ustawieniach na samym dole pod subskrypcjami sobie zerknij :) Quote
necianeta89 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='mestudio']Nie, ciemna jestem jak diabli w temacie. Nawet pojęcia nie miałam o takich cudach i nic nie widzę nigdzie.[/QUOTE] Ja sprawdziłam naciskając gwiazdkę ;) masz ją w każdym napisanym poście, np jak tutaj coś napiszesz i w swoim poście na dole masz "dodaj na blog", potem masz gwiazdkę i wykrzyknik, potem po prawej odpowiedz, odpowiedz z cytatem i multi cytat ;) ja nacisnęłam sobie na siebie, napisało, że nie mogę sama sobie dać :diabloti: ale poinformowało mnie ile mam :diabloti: Quote
mestudio Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ale wcześniej tego nie było, nigdy nie widziałam tego cuda w ustawieniach, bo że gwiazdka jest to widzę, ale nie pamiętam czy kiedyś była. Z drugiej strony chyba jednego dnia by mi nikt nie nastukał tylu punktów??? W sumie po co to mi? Tylko dla mojej wiadomości? 1 Quote
Roszpunka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='mestudio']Ale wcześniej tego nie było, nigdy nie widziałam tego cuda w ustawieniach, bo że gwiazdka jest to widzę, ale nie pamiętam czy kiedyś byłą. Z drugiej strony chyba jednego dnia by mi nikt nie nastukał tulu punktów??? W sumie po co to mi? Tylko dla mojej wiadomości?[/QUOTE] Na to wygląda :) 1 Quote
kasumi Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ja również nie widzę u siebie w ustawieniach...., pod subskrypcjami to ja mam jedynie ostrzeżenia :p ktoś wie ile trzeba mieć punktów karnych, żeby wymienić na bana? :D chyba każdemu przyznali po 10 punktów reputacji, z tego co widzę.... 1 Quote
necianeta89 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 to ja tak na odskocznie i całkowity off mam dla was na dobranoc piosenkę, teledyskiem się wzruszyłam ;) tekst też mi się podoba......... ;) [video=youtube;Kgd-b8X3meA]http://www.youtube.com/watch?v=Kgd-b8X3meA[/video] Quote
mmd Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Fajne :) Ten piesek to border, tak? Te punkty reputacji są co najmniej od 2 lat. Wszyscy mają po 10 na start, a później to już nie wiem. 1 Quote
Lili8522 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='necianeta89']to ja tak na odskocznie i całkowity off mam dla was na dobranoc piosenkę, teledyskiem się wzruszyłam ;) tekst też mi się podoba......... ;) [/QUOTE] Teledysk cudo, też się wzruszyłam :loveu: 2 Quote
mari23 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) [quote name='mmd']Fajne :) Ten piesek to border, tak? Te punkty reputacji są co najmniej od 2 lat. Wszyscy mają po 10 na start, a później to już nie wiem.[/QUOTE] ojej! a jak to można sprawdzić? to znaczy jak się dowiedzieć o swojej własnej reputacji? klikając na gwiazdkę mogę tylko ocenić czyjś post, punktów nie widzę żadnych a filmik piekny, też się wzruszyłam edytuję: znalazłam posiadam 10 punktów ;) Edited March 7, 2012 by mari23 3 Quote
Nutusia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Też mam jakieś punkty już od dość dawna, ale... wstydziłam się zapytać ;) Przypuszczam, że ktoś omyłkowo przycisnął gwiazdkę! :) 3 Quote
mmd Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Mi też ktoś coś przycisnął, bo mam więcej ;) Fajnie, że macie nową zabawę :diabloti: 2 Quote
Ellig Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Teraz to dopiro bedzie sie dzialo..........Jednym slowem , ocenia sie posty , wypowiedzi innych, kurcze musze sprawdzic ile mam na minusie:evil_lol: 3 Quote
Nutusia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ranyyyyyy... reputacja mi rośnie jak na drożdżach! Żebym tak jeszcze wiedziała w których postach się wykazałam "mądrością" godną nagrodzenia ;) :) 3 Quote
mmd Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) [quote name='Nutusia']Ranyyyyyy... reputacja mi rośnie jak na drożdżach! Żebym tak jeszcze wiedziała w których postach się wykazałam "mądrością" godną nagrodzenia ;) :)[/QUOTE] Mi też rośnie, zobacz jak się dobrze prowadzimy, trzeba TZ-tom pokazać jaką mamy reputację :diabloti: Posty możesz posprawdzać tą gwiazdką pod spodem, tam masz, czy oceniony, czy nie. Idę ogłoszenia robić (i zjeść śniadanko) :) Dostałam 10 zł od[B] mtf zalesie[/B]. Czy to deklaracja? Czy ja o czymś nie wiem? ;) Edited March 7, 2012 by mmd Quote
mestudio Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Teraz to lepiej się nie wypowiadać na wątkach kontrowersyjnych i nie mieć odmiennego zdania niż reszta bo jak Cię ocenią, to szok będzie:diabloti:. Powiedziałabym, wszędzie czai się Twój przeciwnik:evil_lol: 1 Quote
ulvhedinn Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='_ogonek_']przez te wasze posty w końcu zrozumiałam jak to się przyznaje i skąd się to bierze:lol: nie zastanawiałam się nad tym nigdy wcześniej :eviltong:[/QUOTE] Ja nawet nie zauważyłam żadnych gwaiazdek, spostrzegawczość, tiaaa.... 1 Quote
necianeta89 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='ulvhedinn']Ja nawet nie zauważyłam żadnych gwaiazdek, spostrzegawczość, tiaaa....[/QUOTE] ulv ja Cie ślicznie proszę o odetkanie skrzynki! :) Quote
obraczus87 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='mmd']Mi też ktoś coś przycisnął, bo mam więcej ;) Fajnie, że macie nową zabawę :diabloti:[/QUOTE] Ja sie "pobawiłam" rano :diabloti: 1 Quote
ulvhedinn Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='necianeta89']ulv ja Cie ślicznie proszę o odetkanie skrzynki! :)[/QUOTE] Odetkałam ;) 1 Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='mmd']No to mamy winowajcę ;)[/QUOTE] i ja też :lol: Quote
Recommended Posts