Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Paerfi szybciutko pisz co ze szczeniakami ,niestety nie oglądałam programu bo miałam wizyte u lekarza.:multi:

Ja ogladałam oczywiście- maluchy zachowywały sie wzorowo. Gdyby program ogladał jakis rezyser filmowy to może Denisek miałby konkurencję:lol: . A Perfi pewnie odbiera tysiące telefonów i ma kłopot z wyborem domku:evil_lol:

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonily 2 osoby - bardzo stara baba ktora w tym samym programie oglaszala swojego zaginionego psa ale stwierdzila ze nie bedzie na niego czekac i chce nowego. a druga to kobieta ktora ma dzieci 5 i 2 lata a poprzednia suczka zginela pod kolami. zadne z nich psa nie dostanie

Posted

Perfi napisał(a):
dzwonily 2 osoby - bardzo stara baba ktora w tym samym programie oglaszala swojego zaginionego psa ale stwierdzila ze nie bedzie na niego czekac i chce nowego. a druga to kobieta ktora ma dzieci 5 i 2 lata a poprzednia suczka zginela pod kolami. zadne z nich psa nie dostanie

:-( To może spróbować ogłosić szczeniaczki na krakowskich zwierzakach? trochę w tym programie było ich mało, miałam wrażenie, że dzisiaj w roli głównej były te dzieci:mad: .

Posted

[quote name='Perfi']niestety po roznych konsultacjach podjelismy decyzje ze psy pojda do domow dopiero w srode (szczepienia). Sisi musi isc ostatnia :(

szukam malej kudlatej suczki. musi byc naprawde mala zeby pani bez problemow mogla ja np w koszyczku nosic do weterynarza jakby byla chora. boi sie z wiekszym psem nie da sobie rady.

Perfi - gdybyscie miały więcej domków dla malutkich suniek to mamy takie 2:

i

Proszę - my już robimy bokami!!!

Posted

Szczeniaczki są juz na krakowskich zwierzakach. http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58110
Gdyby cos było nie tak- to piszcie- mozna bez problemu edytować.
A ja trzymam kciuki:thumbs: .
Już raz mi się udało znaleźć tam domek wtedy, gdy stchórzyłam i oddałam Pulcię z Żor do innego, na szczęscie jak się okazało wspaniałego domku.Żałowałam tego do wczoraj:oops: , zanim zobaczyłam Sisi.
Chciałabym i teraz żałować:lol: i będę na pewno, bo niestety 5 piesków to byłoby trochę dużo:evil_lol:

Posted

caly zcas mysle o szczeniakach, najwyzej kazdy co da rade wezmie po jednym i tak przeczekaja do nowych domow
ja wezme jednego, co prawda pewnie bede musiala szukac nowego domu dla siebie, no ale trudno