ma_ruda Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Foksia i Dżekuś napisał(a):Paerfi szybciutko pisz co ze szczeniakami ,niestety nie oglądałam programu bo miałam wizyte u lekarza.:multi: Ja ogladałam oczywiście- maluchy zachowywały sie wzorowo. Gdyby program ogladał jakis rezyser filmowy to może Denisek miałby konkurencję:lol: . A Perfi pewnie odbiera tysiące telefonów i ma kłopot z wyborem domku:evil_lol: Quote
black sheep Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Konkurencję????????:mad: :mad: :mad: :-o O ty!!!!!!!!!! Denisek jest lepszy niż Tom Kruz! Quote
Perfi Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 dzwonily 2 osoby - bardzo stara baba ktora w tym samym programie oglaszala swojego zaginionego psa ale stwierdzila ze nie bedzie na niego czekac i chce nowego. a druga to kobieta ktora ma dzieci 5 i 2 lata a poprzednia suczka zginela pod kolami. zadne z nich psa nie dostanie Quote
ma_ruda Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Perfi napisał(a):dzwonily 2 osoby - bardzo stara baba ktora w tym samym programie oglaszala swojego zaginionego psa ale stwierdzila ze nie bedzie na niego czekac i chce nowego. a druga to kobieta ktora ma dzieci 5 i 2 lata a poprzednia suczka zginela pod kolami. zadne z nich psa nie dostanie :-( To może spróbować ogłosić szczeniaczki na krakowskich zwierzakach? trochę w tym programie było ich mało, miałam wrażenie, że dzisiaj w roli głównej były te dzieci:mad: . Quote
andzia69 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Perfi']niestety po roznych konsultacjach podjelismy decyzje ze psy pojda do domow dopiero w srode (szczepienia). Sisi musi isc ostatnia :( szukam malej kudlatej suczki. musi byc naprawde mala zeby pani bez problemow mogla ja np w koszyczku nosic do weterynarza jakby byla chora. boi sie z wiekszym psem nie da sobie rady. Perfi - gdybyscie miały więcej domków dla malutkich suniek to mamy takie 2: i Proszę - my już robimy bokami!!! Quote
ma_ruda Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Szczeniaczki są juz na krakowskich zwierzakach. http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58110 Gdyby cos było nie tak- to piszcie- mozna bez problemu edytować. A ja trzymam kciuki:thumbs: . Już raz mi się udało znaleźć tam domek wtedy, gdy stchórzyłam i oddałam Pulcię z Żor do innego, na szczęscie jak się okazało wspaniałego domku.Żałowałam tego do wczoraj:oops: , zanim zobaczyłam Sisi. Chciałabym i teraz żałować:lol: i będę na pewno, bo niestety 5 piesków to byłoby trochę dużo:evil_lol: Quote
Perfi Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 BARDZO PROSZE O POMOC W WIESZANIU PLAKATOW TUTAJ PLIK: SZCZENIAKI Quote
Perfi Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Sisi ma juz dosc ma bardzo pogryzione sutki mysle ze juz trzeba je wydawac, tylko gdzie te domki :( Quote
kajolka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 nie wiem czy aktualne,ale gdzieś w tym wątku było napisane że Sisiopodobny psiaczek by się przydał..to może ten? http://www.allegro.pl/item147084134_jamnik_szortkowlosy_za_1zl_.html nie jest w takiej potrzebie jak te psiaki ze schronisk,ale jak przeglądałam to mi sie przypomniało ;) Quote
ma_ruda Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/4598 http://krakow.gumtree.pl/krakow/krakow-zaadoptuj-zwierzaka_3711_1.html zamieściłam ogłoszenia szczeniorów na tych stronach, ale prawdę mówiąc bez większego przekonania, że tam je ktos znajdzie:-( Jutro tak jak sie zobowiązałam porozlepiam ogłoszenia. Ale Sisi by mi sie przydała do towarzystwa:lol: Quote
ma_ruda Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='kajolka']nie wiem czy aktualne,ale gdzieś w tym wątku było napisane że Sisiopodobny psiaczek by się przydał..to może ten? http://www.allegro.pl/item147084134_jamnik_szortkowlosy_za_1zl_.html nie jest w takiej potrzebie jak te psiaki ze schronisk,ale jak przeglądałam to mi sie przypomniało ;) Rzeczywiście bardzo duże podobieństwo:loveu:. Tylko, że jest w Łodzi. I to chłopczyk Quote
Perfi Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 ma_ruda chcesz wziasc jutro Sisi an spacer o 15 tak jak umawialysmy sie? Quote
ma_ruda Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Perfi napisał(a):ma_ruda chcesz wziasc jutro Sisi an spacer o 15 tak jak umawialysmy sie? Tak, chyba, że wolałabys inaczej? Quote
Perfi Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 mi pasuje :) najwyzej jakbysmy mieli sie spoznic to zadzwonie. Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Perfi']BARDZO PROSZE O POMOC W WIESZANIU PLAKATOW TUTAJ PLIK: SZCZENIAKI Ola jutro w pracy wydrukuje i powiesze u mojego męza na drzwiach zakładu .W piatek zrobiłam plakat Rudego i Pedra i zostawiłam do powieszenia w gabinetach lekarskich u moich znaiomych .;) Quote
Perfi Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 wyslij mi na maila to wrzuce na strone z plakatami :) Quote
Perfi Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 **** prawdopodobnie do weekendu musze je wydac :angryy: Quote
Perfi Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 dzwonila baba ze chce szczeniaka na wies na ogrodzony teren :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
kiwi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 nie martw sie perfi, jak beda musialy sie wyniesc to zrobimy tak ze sie wyniosa i bedzie dobrze' Quote
kiwi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 caly zcas mysle o szczeniakach, najwyzej kazdy co da rade wezmie po jednym i tak przeczekaja do nowych domow ja wezme jednego, co prawda pewnie bede musiala szukac nowego domu dla siebie, no ale trudno Quote
Perfi Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 kiwi po swietach moze moze ale nie chce zapeszac ;) Quote
kiwi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Perfi']kiwi po swietach moze moze ale nie chce zapeszac ;) perfi, mozecie zrobic zdjecia maluchow takie zbye bylo widac kazda mordke? i wyslac mi na maila? [email protected] zrobie im wyrozinione allegro Quote
.Ania. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Perfi, może jednak do weekendu znajdą się domki. W końcu to szczeniaczki... jak nie, to będziemy myśleć. Ciężko ostatnio adopcje idą :-( Quote
Recommended Posts