Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Perfi napisał(a):
sprawy rodzinne... spotkamy sie to Ci opowiem :(

to kiedy? ja chętnie Sarunię odwiedzę. znaczy wszystkie perfidne ubostwiam, ale Sarcię ukochałam.:)
wproszem siem na kawe, co? tylko powedz kiedy.:) albo, jak warunki nie pozwalaja - zaproszam do nas, Elik sie ucieszy.
co z domkami dla szczeniorow? ktoremus poza Kamilem dopisalo szczescie?

EDIT: a propos sytuacji rodzinnej :( Ola, jak coś, to mój duży pokój nadaje się na DT, np. dla Ciebie i Bartka. Nie są to luksusy, ale zapraszam.

Posted

Perfi, to moze w srode? U mnie?
co z psiakami?

jakby było bardzo zle, to moze do mnie bysmy je daly na jakis czas? ale raczej tak w sytuacji bez wyjscia.
tylko trzeba sprawdzic jak Elik na nie reaguje?
on jest strasznie spokojny, tylko kotow nie lubi.

Posted

Lavaa przeczytalam Twoje posty :) mysle ze skoro dziecko chowalo sie z Twoja sp sunia nie bedzie traktowalo szczeniaczka jak zabawki :) ja bym Sowke poslala :) zgadzasz sie na kontrole przedadopcyjna? :)

Posted

perfi nie martw se w momencie kiedy bedziesz musiala oddac szczeniaki ja biore odpowiedzialnosc na siebie - w koncu to ja wam je wcisnelam
krzywda im sie nie stanie, co najwyzej mi ;)
ale ja jestem duza i sobie poradze ;)

Posted

tyle nasmarowałam i post nie poszedł. to jeszcze raz. Obecnie mieszkamy w domu pod W-wą ale w czerwcu przeprowadzamy się do małego mieszkania? dlatego mały piesek. Moje dziecko jest wrażliwe i nie z tch co wkładają patyki do oczu psiakowi (uwielba filmy o zwierzakach i bardziej przejmuje sie ich losami niż ludzi). Miłąm 18 letnią spanielke, zmarła ze starości - paraliż. Każdy ziwerzak traktowany jest jak domownik a kot to jak drugie dziecko. kot przygarnięty 15 10.2002 roku i moja sunia tez pzygarniea jako pólrocznia i miała zwichrowaą psychikę. W razie co napiszę pózniej bo muszę wyjść i sorry za błedy bo sie spieszę. oczywiście kontrola może być, tylko proszę napisać jak to przebiega, żebym była zorientowana. Będę na forum około 20.

Pozdrawiam

Posted

i jeszcze... to teraz pracuje na zlecenie i jestem duzo w domu to i lepiej zaaopiekuje sie psiakeim i do momentu przeprowadzki to juz pwinien byc na tyle duzy zeby go troche na dłuzej zostawić w domu (oczywiście nie na cały dzień)

Posted

Sowa jedzie do Warszawy :)
Kiwi to nie Twoja wina i tak chcialam na ten okres dac jakiemus biedakowi tymczas i nie dalabym im trafic do schronu :)
Sowa jedzie do Warszawy :) czy ktos zglasza sprzeciw? :)