Perfi Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 sprawy rodzinne... spotkamy sie to Ci opowiem :( Quote
black sheep Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ale z Krakowa się nie wyprowadzasz?:( Quote
noemik Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Perfi napisał(a):sprawy rodzinne... spotkamy sie to Ci opowiem :( to kiedy? ja chętnie Sarunię odwiedzę. znaczy wszystkie perfidne ubostwiam, ale Sarcię ukochałam.:) wproszem siem na kawe, co? tylko powedz kiedy.:) albo, jak warunki nie pozwalaja - zaproszam do nas, Elik sie ucieszy. co z domkami dla szczeniorow? ktoremus poza Kamilem dopisalo szczescie? EDIT: a propos sytuacji rodzinnej :( Ola, jak coś, to mój duży pokój nadaje się na DT, np. dla Ciebie i Bartka. Nie są to luksusy, ale zapraszam. Quote
Ela_and_Krzys Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ojej, Perfi :( mam nadzieje, ze masz sie gdzie podziac... Quote
Perfi Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 (edited) ........................... Edited February 28, 2012 by Perfi Quote
Perfi Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 zreszta to nie jest wazne... prosze POMOZCIE MALUCHOM!!! :placz: Quote
noemik Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Perfi, to moze w srode? U mnie? co z psiakami? jakby było bardzo zle, to moze do mnie bysmy je daly na jakis czas? ale raczej tak w sytuacji bez wyjscia. tylko trzeba sprawdzic jak Elik na nie reaguje? on jest strasznie spokojny, tylko kotow nie lubi. Quote
Perfi Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 w srode przychodzi maruda na spacer z sisi a jak jej nie ma to one sie strasznie dra i musze z nimi siedziec wiec zapraszam do siebie :) Quote
Lavaa Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 a czy sowa znalazła dom? i tak jak mama będzie niska? Chetnie bym ją zabrała, ale co z transportem do W-wy? Quote
Lavaa Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Mąż nie będzie chciał jechać do Krakowa, zresztą musielibyśmy razem z dzieckiem ale to daleko, w razie co możemy gdzieś dojechać. Quote
Perfi Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 prosze cos o sobie napisac, w jakich warunkach mieszkala by Sowka? :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Olusia ale się porobiło,moge tylko wydrukowac plakaty i powiesić u męża ,czym więcej ogłoszeń tym większa szansa na domki.Trzymam kciuki ,żeby wszystko się dobrze skończyło.:thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Perfi Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Lavaa przeczytalam Twoje posty :) mysle ze skoro dziecko chowalo sie z Twoja sp sunia nie bedzie traktowalo szczeniaczka jak zabawki :) ja bym Sowke poslala :) zgadzasz sie na kontrole przedadopcyjna? :) Quote
Perfi Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 sowa bedzie jak mama - jamnikowata. transport jest najmniejszym problemem :) problemem - ale w tym momencie najmniej istotnym Quote
kiwi Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 perfi nie martw se w momencie kiedy bedziesz musiala oddac szczeniaki ja biore odpowiedzialnosc na siebie - w koncu to ja wam je wcisnelam krzywda im sie nie stanie, co najwyzej mi ;) ale ja jestem duza i sobie poradze ;) Quote
Lavaa Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 tyle nasmarowałam i post nie poszedł. to jeszcze raz. Obecnie mieszkamy w domu pod W-wą ale w czerwcu przeprowadzamy się do małego mieszkania? dlatego mały piesek. Moje dziecko jest wrażliwe i nie z tch co wkładają patyki do oczu psiakowi (uwielba filmy o zwierzakach i bardziej przejmuje sie ich losami niż ludzi). Miłąm 18 letnią spanielke, zmarła ze starości - paraliż. Każdy ziwerzak traktowany jest jak domownik a kot to jak drugie dziecko. kot przygarnięty 15 10.2002 roku i moja sunia tez pzygarniea jako pólrocznia i miała zwichrowaą psychikę. W razie co napiszę pózniej bo muszę wyjść i sorry za błedy bo sie spieszę. oczywiście kontrola może być, tylko proszę napisać jak to przebiega, żebym była zorientowana. Będę na forum około 20. Pozdrawiam Quote
Lavaa Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 i jeszcze... to teraz pracuje na zlecenie i jestem duzo w domu to i lepiej zaaopiekuje sie psiakeim i do momentu przeprowadzki to juz pwinien byc na tyle duzy zeby go troche na dłuzej zostawić w domu (oczywiście nie na cały dzień) Quote
Perfi Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Sowa jedzie do Warszawy :) Kiwi to nie Twoja wina i tak chcialam na ten okres dac jakiemus biedakowi tymczas i nie dalabym im trafic do schronu :) Sowa jedzie do Warszawy :) czy ktos zglasza sprzeciw? :) Quote
black sheep Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ja jestem za!:) Gorzej z transportem będzie... Quote
kiwi Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 a beda opowiesci z domu sowy i zdjecia ;) ? jak tak to moze jechac ;) Quote
Perfi Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 kolejny tel - prosta baba chce zabaweczke dla dzieci - splawiona Quote
ma_ruda Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Perfi- wysłałam pw z e-mailem kobiety, która jest zainteresowana szczeniakami. Dotarło? Quote
Recommended Posts