Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiwi napisał(a):
nie martw sie ola, ja juz sie nie moge doczekac jak ja do domu zabiore :loveu: :lol:

hmm, chyba jestem zazdrosna. :evil_lol:
moj bosze. takam stara i tak samo durna...:roll:
:p

Posted

poprosze... z kleksem tez wielka niewiadoma bo pani z amicusa mysli zeby jakas wieksza bide adoptowac... jutro mam dostac odpowiedz... ma ktos kontakt z mar.gajko?

Posted

moge zadzwonic do mar.gajko, o co chodzi?
jesli mozna jakas wieksza bide o niech wezma, nasze szczeniaki znjada dobre domy
maja zastepcze w razie czego, jest gdzie je dac - noemik juz sie nie moze doczekac;)

Posted

mar.gajko ma w hotelu psa kubusia ktorego chce ta pani od kleksa. jesli go nie ma juz to kleks idzie jesli jest to idzie kubus.

zaraz przyjdzie pani obejrzec sare - dobry dom osiedle obok mnie! centrum e.

jesli sara dzis pojdzie a kleks nie pojdzie jutro to dostaniego pani od marudy i tym samym wszystkie perfidne beda mialy domy :)

Posted

Perfi napisał(a):
mar.gajko ma w hotelu psa kubusia ktorego chce ta pani od kleksa. jesli go nie ma juz to kleks idzie jesli jest to idzie kubus.

zaraz przyjdzie pani obejrzec sare - dobry dom osiedle obok mnie! centrum e.

jesli sara dzis pojdzie a kleks nie pojdzie jutro to dostaniego pani od marudy i tym samym wszystkie perfidne beda mialy domy :)

A ja właśnie zmieniłam ogłoszenie na krakowskich zwierzakach? Niepotrzebnie?:multi: .