Perfi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Kiwi nie pisalabys o tym z taka radoscia gdybys to Ty miala sprzatac :cool3: a tak serio to naprawde nie narzekam :) sa urocze, broja a ze sikaja to normalne :) uwielbiam je piescic :lol: wczoraj Kleks mi zrobil kawal. spal najdluzej, pierwszy wstal Kamil. potem patrze a tu wszystkie harcuja a Kleksik tylko wstal, napil sie mleczka i dalej spi. wystraszylam sie bo pare dni temu kichnal pare razy, teraz taki osowialy przetraszylam sie nie na zarty. to bylo wczoraj wieczorem. podjelam decyzje ze zabieram Kleksika do nas do pokoju i bede czuwala i obserwowala go przez noc. biore gada do reki a tu..... Kamil :evil_lol: pomieszaly mi sie chlopaki (rozpoznaje je po umaszczeniu lapek). prawie sie poplakalam jakpomyslalam ze moze byc chory :( Sisi ma dosc! zaczyna je odganiac. foty wrzuci Bartek jak wroci z pracy Quote
Perfi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Sisi pomimo czestych spacerkow zrobila w kuchni kupsko :angryy: Quote
AniaB Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 kiwi napisał(a):i sikaja coraz wiecej :sweetCyb: no własnie kiwi, to nie było miłe:lol: :p :eviltong: Quote
kiwi Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 tak jakbym nigdy szczeniakow w domu nie miala :loveu: potrafia doprowadzic do ostateczosci, kiedy na swieze przescieradla sikaja zaraz po zniamie :loveu: a potem jedno drugiego w siki albo kupy wpycha :loveu: ale i tak sa cudowne:) Quote
sahara Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Perfi, cudne masz dzieci :eviltong: Czy nie za dużo na raz? A Sissi to jakaś nowa odmiana jamnika? nie mam czasu czytać całego wątku. Mam nadzieję że sobie radzicie ze sprzątaniem :cool1: Zajrzę tu po weekendzie. Napisz jak papuzice się miewają. Duuużo cierpliwości życzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Perfi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 witaj Sylwio :loveu: napisze Ci w mailu o papuziach bo ostatnio w ogole nie mialam czasu... :) moze szczeniaczka? :razz: Quote
sahara Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Jak na razie mój stan posiadanych zwierząt zbliża się do punktu krytycznego:shake: jeżeli chodzi o wytrzymałość rodziny, oczywiście:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szczeniaczki są cudne popytam, popytam, ale nic nie obiecuje :oops: O psach i kotach nikt już ze mną nie chce gadać :mad: a w naszym schronisku jak zwykle pełno:-( :-( :-( Twoje maluchy są bardzo orginalne(po mamusi chyba?) szybko znajdą domki. Quote
Perfi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 maluchy sa zupelnie inne niz mama :evil_lol: beda raczej krotkowlose - tylko Kleks ma dluzsze wloski, ale nie az tak dlugie zeby wdal sie w Sisi Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ola szczeniaki cud ,masz teraz wesoło? Niestety nie udało mi sie namówic szefa na szczeniaka ale może i lepiej bo mi szefowie nie przepadaja za zwierzakami i troche sie podśmiewują z mojego zangazowania w pomoc dla nich.Wczoraj jak zwykle przesyłalam pieniązki do schroniska w Wieluniu i musiałm to zrobic z pracy bo mialam zepsuty kom.,to się nasłuchałam ,ze dzieci głodują a ja na psy wysyłam pieniążki ale sami na te dzieci tez nie wysyłają, Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='c24rny']no mam chwilke wiec wrzuce na razie 2 filmy ;) trzeci wrzuce jak bede w domu bo musze go na serwer najpierw wrzucic... wiec pierwszy film: karmienie http://video.google.pl/videoplay?docid=4376964292779670761&q=perfidne+szczeniaczki i drugi film: buszujace maluchy: http://video.google.pl/videoplay?docid=-3985717419580685521&q=perfidne+szczeniaczki powiem jedno - sa naprawde swietne :loveu: C24rny mam do ciebie prosbe ,dzisaj w końcu mam po naprawie kom.i moja córka bedzie próbowala wgrać filmik ze schroniska ,ale jeżeli nie da rady czy mogę liczyć na pomoc. Quote
Perfi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 (edited) ........................... Edited February 28, 2012 by Perfi Quote
Perfi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 ratunku!!! czy ktos cos wie o szczeniecych jadrach? bo Kamil ma guzka kolo pirutka z jednej strony i ja nie wiem czy to jajeczko czy cos powaznego, Kleksik tego nie ma!!! Quote
black sheep Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Perfi nie panikuj! To napewno nic poważnego:) Przecież szczeniaczki są zdrowiuteńkie. Ja się nie znam na jajeczkach psich, bo Denisek jest bez jajeczkowy:) Quote
Perfi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 black_sheep napisał(a):.... Pirutka???? :d :evil_lol:;) no tak to nazywamy ;) Quote
black sheep Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 hehe jeszcze tego nie słyszałam:) :D u nas pisiorek częściej:D Quote
Jagienka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Perfi napisał(a)::evil_lol:;) no tak to nazywamy ;) :roflt: :roflt: :roflt: a co u Was mają dziewczynki?? Strasznie jestem ciekawa :lol: a to co zaobserwowałaś napewno do jutra może poczekać i zapytasz spokojnie pani weterynarz w schronisku.. Quote
black sheep Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ja nie mogę, co tu się dzieje na tym wątku! Zaraz sie zadławie czekoladą, którą wcinam! Quote
Perfi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 a bo to taki perfidny watek ;) Sisi zaczyna odpedzac male Quote
black sheep Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Jagienka się nie wypowiedziała na "brzydki" temat...:D Jak to jest?? W całym Krakowie tak samo? Quote
Jagienka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='black_sheep']Jagienka się nie wypowiedziała na "brzydki" temat...:D Jak to jest?? W całym Krakowie tak samo? No właśnie nie... A my z Perfi wychowałyśmy się nawet na tym samym osiedlu... To może od bloku zależy, bo Pipki jeszcze ok ale Pirutków moi sąsiedzi nie mają :eviltong: No ale to Perfi se założyła wątek, Perfi se wzięła szczeniaki i se może pisać jak se chce o tym co one se TAM mają :lol: Quote
Perfi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 moje psy od zawsze mialy pirutki :eviltong: jest zainteresowany adopcja z Lublina - jataman22 Quote
black sheep Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 czytałam wątek, gdzie ten gościu się ogłaszał. Ponoć chce dużego psa... czy ja wiem, on jest jakiś dziwny... Quote
Recommended Posts