Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam takie stare linoleum wiec nie dbam o to ;) gazety one by rozniosly w strzepy - juz koc targaja i przescieradlo. narazie siedze w domu, jutro i w czwartek ide na pare godzin na zajecia (4-5h mnie nie bedzie). daje rade ale jak chcesz wpasc odwiedzic to zapraszam :).

Posted

kiwi obiecala dac.
kiedy mozna wydac Sisi? bo ma dom na 90% - super dom :) za tydzien mam dzwonic jak wyniki badac wlascicielki i czy moze ja wziasc :) pani juz kocha Dunie ;)

Posted

panie psiary mi opowiedzialy o pani ktora stracila ostatnio spanielke (nawet sie okazalo ze ja spotkalam jak bylam z kieleckim Borysem na spacerze). chodzilam po bloku i pytalam :roll: pani jest super :loveu:tylko ma astme i nie wiadomo czy lekarz jej pozwoli... ale w sumie tyle lat miala psa z dluga sierscia... ona juz kocha nasza Sisi :)

Posted

Miałbym chetna pania na Sisi lub jakas kudlata mala suczke, zdjecia Sisi sie podobały tylko nie ma tu zadnego nr telefonu kontaktowego, czy ktos moglby podac jakis namiar ?

Posted

moj nr 602 305 988
Sisi jest "zamowiona" do srody, wtedy dostane odpowiedz czy lekarz zezwolil zainteresowanej na psa. do wydania by szla mniej wiecej za dwa tygodnie. napisze w srode co z Siska. a mala kudlata suczke mozemy znalezc ;)

Posted

w domu zastalam dzis ocean :crazyeye: co najgorsze wydaje mi sie ze Sisi maczala w tym niekoniecznie palce... perfidne sa olbrzymie :lol: rosna jak na drozdzach :razz:

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
jakie maluszki jeszcze zostaly ?? pilne !!!!!!!! mozliwe ze jest domek na juz :)

ja myśle, że wszytskie jeszcze są: dwa chłopaki i dwie dziewuszki

Posted

maluchy moga isc do domow najwczesniej za tydzien
domek na juz musialby poczekac
aga ma kontakty do dwoch dobrych domow dla dwoch chlopczykow
ale to ejszcze tzreba zrobic wizyty przedadopcyjne