Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

Posted

jezu jak pomysle ze mam sie z nimi rozstac to :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

perfi, mysle ze nie ma potrzeby wysylac ich do lublina...
moim zdaniem to za daleko na szczeniaka, nie mzoan sprawdzic warunkow a po szczeniaki i tak beda chetni....

Posted

[quote name='black_sheep']czytałam wątek, gdzie ten gościu się ogłaszał. Ponoć chce dużego psa... czy ja wiem, on jest jakiś dziwny...

może nie ma pirutka i dlatego :evil_lol: :cool3: :lol:

Posted

Piękna sunia i dzieciaki - szkoda że daleko - mam domek dla szczeniaka małego, ale w Poznaniu - szmat drogi. Szukamy dalej dalej - będę mieć jest na uwadze.
A mama - jest ideałem. Cudna.

Posted

kiwi napisał(a):
to mzoe byc cieply nosek po szczepieniu
perfi, moge jutro do was wpasc?
:)

ok ale pod wieczor bo wrocilismy wczoraj o 5. Bartek jeszcze spi a ja jestem w proszku :cool3: oczywiscie auta tez nie zalatwilismy :/

Posted

wszystko ok :) noski zimne i wilgotne zwierzaki wesole najbardziej mi sie podobalo wczoraj jak siska zaczela szalec :loveu: ona bawi sie jak szczenior :) ja bym jej dala 2 lata nie 3. tylko z pyszczka jej smierdzi (zeby ma ladne). planujemy ja wykapac :)