Perfi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 jezu jak pomysle ze mam sie z nimi rozstac to :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Perfi Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 doswiadczone kolezanki help :roll: Quote
kiwi Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 perfi, mysle ze nie ma potrzeby wysylac ich do lublina... moim zdaniem to za daleko na szczeniaka, nie mzoan sprawdzic warunkow a po szczeniaki i tak beda chetni.... Quote
kiwi Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 niestety etraz okres przedswiateczny zapowiada telefony od takich co chca mikolaja zastapic... Quote
Asior Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='black_sheep']czytałam wątek, gdzie ten gościu się ogłaszał. Ponoć chce dużego psa... czy ja wiem, on jest jakiś dziwny... może nie ma pirutka i dlatego :evil_lol: :cool3: :lol: Quote
Ela_and_Krzys Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 a propos Lublina - my regularnie jezdzimy do moich rodzicow, jakby co to da sie i sprawdzic i psinka zawiezc... Quote
Perfi Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 jak myslicie czy moge wykapac Sisi? tydzien temu ja zabralam... zdrowa dzis zaszczepiona... Quote
c24rny Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 no to dzisiaj mala niespodzianka w postaci kolejnych fotek naszych maluchow ;) :loveu: no wiec komu szczeniora? komu? ;) Quote
Perfi Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 tak sobie patrze do ktrego terriera jest sisi podobna... Skye? Quote
supergoga Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Piękna sunia i dzieciaki - szkoda że daleko - mam domek dla szczeniaka małego, ale w Poznaniu - szmat drogi. Szukamy dalej dalej - będę mieć jest na uwadze. A mama - jest ideałem. Cudna. Quote
Perfi Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 mama ma lekko cieply ale mokry nosek... martwie sie troche.... moze to w wyniku szczepienia Quote
invictus hilaritas Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 moze to byc po szczpieniu jezeli dzis/ wczoraj byla szczepiona... masz termometr ?? moze zmierz jej goraczke- jezeli bedzie sie do jutra utrzymywac idz z nia do weta.. Quote
c24rny Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 tak tez zrobimy jak tylko bedzie miala jutro cieply nochal Quote
invictus hilaritas Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 no to moze miec cieply nosek- czasmi tak bywa.. czasami piesek po spaniu tez ma cieply.. Quote
kiwi Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 to mzoe byc cieply nosek po szczepieniu perfi, moge jutro do was wpasc? :) Quote
black sheep Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Przecież piesek, jak ma mokry nosek to dobrze, a jak ma ciepły... to lepiej żeby miał zimny? PERFI! Ty chyba jesteś przewrażliwioną mamuśką!;) Tak na mój nos:) Quote
Perfi Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 kiwi napisał(a):to mzoe byc cieply nosek po szczepieniu perfi, moge jutro do was wpasc? :) ok ale pod wieczor bo wrocilismy wczoraj o 5. Bartek jeszcze spi a ja jestem w proszku :cool3: oczywiscie auta tez nie zalatwilismy :/ Quote
Asior Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 kurcze duże będą..maja grubiutkie łapki :) Quote
Perfi Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 wszystko ok :) noski zimne i wilgotne zwierzaki wesole najbardziej mi sie podobalo wczoraj jak siska zaczela szalec :loveu: ona bawi sie jak szczenior :) ja bym jej dala 2 lata nie 3. tylko z pyszczka jej smierdzi (zeby ma ladne). planujemy ja wykapac :) Quote
kiwi Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 One Beda Male, Znacznie Mniejsze Niz Wszytskie Kieleckie Szczeniaki :) Quote
black sheep Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Pewnie tak, mama mała, tata jamnik:) :D No chyba że jednak rotwajler! Quote
ma_ruda Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Czy to jeszcze tajemnica, ze chłopczyk ma zaklepany domek?:niewiem: Quote
Perfi Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 jeden z chlopcow zostanie lubliniakiem :lol: Elusiu moglabym prosic o kontrole poadopcyjna? :) Quote
Recommended Posts