Perfi Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 no to teraz nie wstane od telefonu ;) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=147906779 Quote
Perfi Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 nie ;( tylko jatamann dzwonil - zabiera ktoregos z chlopcow w niedziele Quote
Ela_and_Krzys Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Perfi jasne :) transport tez jakby co .... bedziemy jechac do Lublina w okolicach 15 grudnia Quote
Perfi Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 dzieki bs juz mam patrz pare postow wyzej ;) Quote
Perfi Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 wiem - w nagrode dostaniesz szczeniaczka :evil_lol: Quote
Perfi Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 sisi mi sie rzuca na szczeniory jak ida do cyca :shake: w ogole juz nie chce z nimi siedziec Quote
kiwi Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ojej, moze juz ja gryza zabkami ona juz chyba nie ma pokarmu, tak mi sie wydaje a jak z tym domkiem sisi? juz na 100% zaklepana? Quote
Perfi Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 jutro bede dzwonila tak jak sie umawialam. jesli nie wypali to chetna jest tez ma_ruda. nie ma juz pokarmu a zabkami to one odkad je mam mocno gryza ;) Quote
Perfi Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Pani nie moze wziasc Sisi bo czekaja ja 2 operacje, ale jak juz bedzie po to zglosi sie po pieska do mnie :) dziewczyny gdzybyscie uslyszaly cos o spanielce w okresie od stycznia to ona wezmie :) ma_rudo czy dalej jestes chetna na Sisi? Quote
ma_ruda Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jestesmy umówione:lol: . Mam nadzieję, ze tym razem nie stchórzę:oops: , bo zasłużyłabym wtedy na wyrzucenie z dogomanii:scared: i...podejrzenie o jakąś inną dotad nieznaną "manię" :eek2: Ale tremę mam jak przed randką w ciemno:shocked!: . Quote
black sheep Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Hehe, marudko opanuj stres i ładnie tam wypadnij! Trzymam kciuki:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 black_sheep napisał(a):Hehe, marudko opanuj stres i ładnie tam wypadnij! Trzymam kciuki:) Ja się dołączam ,Lidka najwyższa pora zaopiekowac się psiakiem ,tym bardziej ,ze Sisi jest od jakiegos czasu u Perfi i nie bierzesz kota w worku ,wiesz jak piesek się zachowuje ,a przy tym jes sliczniutka .(czy to ta psina o ,której pisałaś ,ze jestes zauroczona ale nie chcesz zapeszać.;) Quote
black sheep Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 O rany, ja nie zaczaiłam, że to Maruda chce Sisi! Ale jestem ciemna, myślałam, że dla kogoś... Marudka no to teraz musi już wyjść. Sunia jest śliczna i słodziutka!:) Quote
ma_ruda Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Cieszę się, że jeszcze we mnie wierzycie. A ja chyba znowu powinnam zacząć wierzyć w św. Mikołaja? a jeszcze lepiej- że Punia to z nim załatwiła?:oops: Quote
noemik Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Super, ze Sisi będzie miała domek. A co ze szczeniorami? Mi Sara leży na sercu szczególnie. ech... Quote
kiwi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 perfi, dacie rade podjechac z maluchami do programu? trzeba byc najpozniej na 18 na krzemionki 30 = to jest tam gdzie jest duzy nadajnik, kolo korony nie kolo m1 :) Quote
Perfi Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 kiwi wszystkie brac? bo Kamil jedzie do Lublina... a jeszcze ponoc jest szczenior od pani Atosa. i jeszcze jedno pytanie.... myslicie ze juz Sisi moze isc do Marudy? :razz: Quote
black sheep Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 no coż, z Marudą to nic nie wiadomo:) Quote
Perfi Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Maruda chce Sisi JUZ WZIASC JUTRO :loveu: Quote
black sheep Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :multi: :multi: :multi: no to super:loveu: Quote
kiwi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 co to za dom w lublinie? byl tam ktos na kontroli przedadopcyjnej? jesli siis faktycznie nie chce sie szczenaikami zajmowac to moglaby isc, ale frotka miala kiedys taka sytuacje ze wydala mame pred szczeniakami i mama ciagle ludziom uciekala bo miala wrazenie ze porzucila szczeniaki. wiec nie wiem czy ryzykujemy... przyjedzie tez szczeniak od atosa, ale nie moze miec kontaktu z naszymi szczenietami, jest nieodrobaczony ani nie zaszczepiony. wezmiemy go do studia i bedziemy liczyc na cala mase telefonow, zbey wystarczlo na szczenioty perfidne, biafrowe i maluszka od atosa. zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja, ale kurcze czasmai dzwonia tacy ludzie ze mialabym ohcote isc im skopac tylek a nei dac psa, tzreba pamietac ze byl dopiero mikolaj a zaraz gwiazdka, zeby przypadkiem nie dac szczeniaka na gwiazdke a potem wywala. najlepiej byloby w piatek obskoczyc wszystkich chetnych i zrbic im kontole przedadopcyjne, perfidne pojada do domow w srode najwczesniej wtedy bedziemy juz widziec jak sie ludzie przygotowali na przyjecie szczeniaka, czy jest legowisko itd. Quote
Recommended Posts