Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

Posted

w naszej "arce noego" zawitali nowi rezydenci :)
dzis do schronu 3 chlopakow przywiozlo suczke ze szczeniaczkami w miednicy. poniewaz nie chcielismy zeby zostaly schronisko od razu padlo haslo - hotel. a ze w hotelu dziewczyny maja juz sporo psiakow, a my mamy mozliwosc tymczasu postanowilismy przygarnac suczke Sisi i jej 4 dzieci (Kleks, Kamil, Sara, Sowa(!:/) ) na tymczas. mamy nadzieje ze w przeciagu 2 tygodni znajda domki (moga byc do adopcji po przyszlym weekendzie), bo inaczej bedziemy musieli zawiezc je do hotelu. Sisi jest super ma 3 latka i strasznie kocha ludzi. zaraz wstawie foty. psiaki sa odrobaczone, odpchlone, maja zapewniona pierwsza ture szczepien.

..............................................................................................
SISI - MAMA

KAMIL

KLEKS

SARA

SOWA

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szczeniaki i mamusia sa super :loveu: a ja oczywiscie jak to bywa w takich momentach o wszystkim dowiedzialem sie ostatni :lol: zaraz wstawiamy fotki i idziemy sie troche zajac maluchami ;)

Posted

kochani, znajdzmy im domek.:)
bo ja sie zakochalam znow, tmy razem w Sarze (ciekawe co na to Elik...:)) A dwoch psow nie da radyh, bo wspollokatorka mi sie wymelduje...;)
Sara ma takie sliczzne slepka, i lapki biale leciutko...:) domki dla Sissi i jej dziatkow potrzebny.:)

Posted

:loveu: perfi szczeniaki wziela :)
ale musicie miec wesolo ;)
powiedzcie, zcy to pani gosia swoboda zalatwila te szczepienia i odrobaczenie?
czy to przejdzie przez schronisko?
porobcie zdjecia maluchow :loveu:
no i tak ajk sie umawialysmy zglaszam sie na dyzur w wiadome dni

Posted

no fajnie mamy ale one naprawde sa z Sisi bardzo grzeczne :)
tak Kiwi przeszlo przez schron (nie dosc ze Bartek dowiedzial sie ostatni to jeszcze psy sa na niego bo mial dowod :evil_lol:) dostalismy za free ogrrrromy wor karmy bosha baby. musielismy kupic Sisce obroze i smycz, bo ta co mielismy ze schronu byla za gruba jak na takiego psa i mi zwiala z niej pod m1. ladnie sie slucha i zatrzymuje na polecenie :) kupilismy jej worek puriny (nie chce jesc :( ) i zabawki dla szczeniorow bo jak musza siedziec tyle same to wole zebysie nimi bawily niz meblami w kuchni :) mam paragony. ew pretensje do Barka (siedzial w zoologu pol godziny!) tak to jest chlopa na zakupy puscic :) w przyszly tydzien odwolujemy nasz romantyczny rocznicowy tradycyjny weekend w zkopcu :( ale do tesciowej na imieniny musimy jechac wiec w niedziele bedzie potrzebna dyzurna ;) bartek gotuje Sisiorce teraz miesko z ryzem. rodzice najpierw sie na mnie wydarli ze jestem nienormalna a teraz chca przyjezdzac ogladac i nawet poslanie Borysowe pozyczyc :evil_lol: (on tylko w nim jezdzi autem)

Posted

Perfi napisał(a):
rodzice najpierw sie na mnie wydarli ze jestem nienormalna a teraz chca przyjezdzac ogladac(on tylko w nim jezdzi autem)

Szkoda, że tak mało tych "nienormalnych". Może schrony nie byłyby wtedy potrzebne?

Posted

Alez ja lubię taki obrót spraw!!!! :loveu: :loveu: Perfi i Bartek, ale wsiąkliście:multi: super!!! Ciocia AgaG nie obiecuje dyżurów ze względu na swoją liczną gromadkę psiurasów, ale do "Kundla" w piątek to my chyba pojedziemy jakimś autem bagazowym biorac pod uwagę liczbę szczeniaków. :loveu: :loveu: Oj będzie wesoło.

Posted

moje szczeniaki sa za mlode do kundla :/ ale jaby domkow styklo to mozna dac namiar ;) tym bardziej ze wet ktory go wydawal oglada kundla :/ i mowil zeb przez 2 tyg siedzialy w domu

Posted

szczniaki jeszcze musza minimum 2 tygodnie siedziec u perfi
ja zaraz zaczne je oglaszac ze sa do odbioru za 2 tygodnie
zeby domy juz czekaly na maluchy
sprawdzanie doow przy szczeniakach to katorga, ilosc oszolomow jaka dzwoni dorownuje ilosci oszolomow dzwoniacych po owczarki na łancuch :evil: