Perfi Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 w naszej "arce noego" zawitali nowi rezydenci :) dzis do schronu 3 chlopakow przywiozlo suczke ze szczeniaczkami w miednicy. poniewaz nie chcielismy zeby zostaly schronisko od razu padlo haslo - hotel. a ze w hotelu dziewczyny maja juz sporo psiakow, a my mamy mozliwosc tymczasu postanowilismy przygarnac suczke Sisi i jej 4 dzieci (Kleks, Kamil, Sara, Sowa(!:/) ) na tymczas. mamy nadzieje ze w przeciagu 2 tygodni znajda domki (moga byc do adopcji po przyszlym weekendzie), bo inaczej bedziemy musieli zawiezc je do hotelu. Sisi jest super ma 3 latka i strasznie kocha ludzi. zaraz wstawie foty. psiaki sa odrobaczone, odpchlone, maja zapewniona pierwsza ture szczepien. .............................................................................................. SISI - MAMA KAMIL KLEKS SARA SOWA Quote
c24rny Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 szczeniaki i mamusia sa super :loveu: a ja oczywiscie jak to bywa w takich momentach o wszystkim dowiedzialem sie ostatni :lol: zaraz wstawiamy fotki i idziemy sie troche zajac maluchami ;) Quote
c24rny Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 uwaga wrzucam fotki naszych malych lobuzow ;) mamusia w calej okazalosci: i dzieciaki ;) :loveu: Quote
Perfi Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 kto pierwszy ten lepszy pamietajcie to tylko 5 sztuk ;) Quote
Perfi Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 to bardzo kochany spokojny i posluszny pies. bawi sie zabawkami dzieci :) rozumie komende zostan. chyba byla bita. Quote
noemik Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 kochani, znajdzmy im domek.:) bo ja sie zakochalam znow, tmy razem w Sarze (ciekawe co na to Elik...:)) A dwoch psow nie da radyh, bo wspollokatorka mi sie wymelduje...;) Sara ma takie sliczzne slepka, i lapki biale leciutko...:) domki dla Sissi i jej dziatkow potrzebny.:) Quote
kiwi Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :loveu: perfi szczeniaki wziela :) ale musicie miec wesolo ;) powiedzcie, zcy to pani gosia swoboda zalatwila te szczepienia i odrobaczenie? czy to przejdzie przez schronisko? porobcie zdjecia maluchow :loveu: no i tak ajk sie umawialysmy zglaszam sie na dyzur w wiadome dni Quote
noemik Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 kiwi, ja mam dyzur jutro popludniu>:) juz sie nie moge doczekac, te kupki i siski..:D Quote
Perfi Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 no fajnie mamy ale one naprawde sa z Sisi bardzo grzeczne :) tak Kiwi przeszlo przez schron (nie dosc ze Bartek dowiedzial sie ostatni to jeszcze psy sa na niego bo mial dowod :evil_lol:) dostalismy za free ogrrrromy wor karmy bosha baby. musielismy kupic Sisce obroze i smycz, bo ta co mielismy ze schronu byla za gruba jak na takiego psa i mi zwiala z niej pod m1. ladnie sie slucha i zatrzymuje na polecenie :) kupilismy jej worek puriny (nie chce jesc :( ) i zabawki dla szczeniorow bo jak musza siedziec tyle same to wole zebysie nimi bawily niz meblami w kuchni :) mam paragony. ew pretensje do Barka (siedzial w zoologu pol godziny!) tak to jest chlopa na zakupy puscic :) w przyszly tydzien odwolujemy nasz romantyczny rocznicowy tradycyjny weekend w zkopcu :( ale do tesciowej na imieniny musimy jechac wiec w niedziele bedzie potrzebna dyzurna ;) bartek gotuje Sisiorce teraz miesko z ryzem. rodzice najpierw sie na mnie wydarli ze jestem nienormalna a teraz chca przyjezdzac ogladac i nawet poslanie Borysowe pozyczyc :evil_lol: (on tylko w nim jezdzi autem) Quote
kiwi Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 no widzisz no to wszystko fajnie wyszlo :) sisi moze jesc to samo co szczeniory :) Quote
Perfi Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Sisi je to co szczeniory ale tez dostaje ryz z miesem - ryz zostaje mieso znika ;) Quote
paulus Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Perfi napisał(a): rodzice najpierw sie na mnie wydarli ze jestem nienormalna a teraz chca przyjezdzac ogladac(on tylko w nim jezdzi autem) Szkoda, że tak mało tych "nienormalnych". Może schrony nie byłyby wtedy potrzebne? Quote
noemik Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Perfi, Przyslij mi adres na gg, zebym nie bladzila jutro, pamiec wzrokowa mam, ale nigdy nic nie wiadomo...:) Quote
AgaG Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Alez ja lubię taki obrót spraw!!!! :loveu: :loveu: Perfi i Bartek, ale wsiąkliście:multi: super!!! Ciocia AgaG nie obiecuje dyżurów ze względu na swoją liczną gromadkę psiurasów, ale do "Kundla" w piątek to my chyba pojedziemy jakimś autem bagazowym biorac pod uwagę liczbę szczeniaków. :loveu: :loveu: Oj będzie wesoło. Quote
Perfi Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 moje szczeniaki sa za mlode do kundla :/ ale jaby domkow styklo to mozna dac namiar ;) tym bardziej ze wet ktory go wydawal oglada kundla :/ i mowil zeb przez 2 tyg siedzialy w domu Quote
Asior Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 jest naprawde niesamowita ...śliczności..NAPEWNO ZNAJDZIE DOMEK!!!!!!!!!! Quote
Perfi Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 komu komu perfidnego szczeniora? :cool3: Quote
kiwi Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 szczniaki jeszcze musza minimum 2 tygodnie siedziec u perfi ja zaraz zaczne je oglaszac ze sa do odbioru za 2 tygodnie zeby domy juz czekaly na maluchy sprawdzanie doow przy szczeniakach to katorga, ilosc oszolomow jaka dzwoni dorownuje ilosci oszolomow dzwoniacych po owczarki na łancuch :evil: Quote
Aga-ta Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 szczeniorki wskakujcie na pierwszą stronkę Quote
Recommended Posts