c24rny Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i udanej zabawy - czy to w lazience czy tez poza nia ;) oby ten nadchodzacy rok byl jeszcze lepszy od tego mijajacego :) Quote
kiwi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 albo chociaz niech nie bedzie gorszy :)) Quote
JoSi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkim, których dopadłam w tym wątku i całej reszcie wolontariuszy oraz ich podopiecznym SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU : Ryfka, Fafik, Tusia, Moryc, Hacker, Franeczka, Gabor, Gryzelda i ja życzymy z całego serca. Quote
Perfi Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 dziekujemy kochana JoSi my rowniez zyczymy wszystkiego dobrego i duzo radosci na Waszej arce noego :loveu::cool3: Quote
Ela_and_Krzys Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 my tez dolaczamy sie do zyczen - z Fuksiem oczywiscie! Quote
Asior Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 a ja dziś poznałam Sisi vel Fraszkę :multi: i powiem Wam w tajemnicy ;) że ma_ruda była zazdrosna :evil_lol: bo ta mała dziołcha boi się wszystkich obcych (mamamarudy mówiła że tydzień minął zanim pozwoliła się jej pogłaskać bez uciekania) a mnie po 30 minutach pobytu u nich siedziała pod nogami a nawet chciała ze mna iść do domku :evil_lol: (nie mówiąc o tym, ze do ubikacji za mna weszła i siedziała tam ze mną ;) ) Czuję się wyróżniona... jak zdąże dziś to wkleje zdjęcia mamuski do wątku o perfidnych a jak nie to jutro :) Zobaczycie jaka jest śliczna :p Quote
black sheep Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Asior nie rob sobie nadzieji, pewnie fretke poczuła i chciała upolować:):):):););););) Czekamy na te fotki:) Quote
ma_ruda Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 black_sheep napisał(a):Asior nie rob sobie nadzieji, pewnie fretke poczuła i chciała upolować:):):):););););) Czekamy na te fotki:) :evil_lol: Na pewno o to chodziło, niepotrzebnie byłam zazdrosna!:evil_lol: Też nie mogę się doczekać na fotki. :-( Quote
Asior Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 noo to obiecane zdjątka ;) no i czyż nie jest bossska ??? :cool3: Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 No śliczna, taka dostojna:) Tylko jakieś huherko z niej straszne:) Quote
Jagienka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 black_sheep napisał(a):No śliczna, taka dostojna:) Tylko jakieś huherko z niej straszne:) black_sheep ona jest taka jak być powinna, to Denis jest grubas :eviltong: Quote
Asior Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 oooj chucherko to ona nie jest...ma_ruda dba o nią jak niewiem co....;) i nawet bym powiedziała że jak tak dalej pójdzie to mala będzie miała nadwagę :evil_lol: (bo teraz ani żeberka nie widac u suni) jest piękna doskonała i wogóle super ;) ma_ruda zdjęcia doszły???? Quote
ma_ruda Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Asior napisał(a):oooj chucherko to ona nie jest...ma_ruda dba o nią jak niewiem co....;) i nawet bym powiedziała że jak tak dalej pójdzie to mala będzie miała nadwagę :evil_lol: (bo teraz ani żeberka nie widac u suni) jest piękna doskonała i wogóle super ;) ma_ruda zdjęcia doszły???? Zdjęcia doszły- właśnie je "obrabiam" do wstawienia. na razie zapewniam, że Fraszka w rzeczywistości jest jeszcze piękniejsza (jej pani też!!!:angryy: ). To prawda, że jeszcze chudzielec (Fraszkan nie pani) i prawda, że wkrótce bedzie okrąglutka:eviltong: ........................ Tego ostatniego nie jestem pewna- właśnie spaliłam fraszkowy ryż:mad: ........................ Ale jak juz się uda Fraszke zaokraglić (ryż się gotuje od nowa), to bedę się dopominać o następna sesję zdjęciową!!! Poza tym musimy chyba jeszcze wyjaśnić, że sunia była potwornie zestresowana kanonada fajerwerków za oknami a wcześniej na spacerze, podczas którego unurzała się w błocie po uszy. Stąd te farfocle pod brzuszkiem:oops: no to teraz na pewno trudno Wam sobie wyobrazić niezwykłą urodę Fraszki z d. Sisi?:loveu: Quote
ma_ruda Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Perfi napisał(a):a kolana sie zagoily? ;) :evil_lol: :angryy: Jeszcze w strupach!! Quote
Asior Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 eeeeeeehehehe jakoś cięzko mi sobie wyobrazić ma_rudę biegająca po ulicy z rękami w górze drącej się sisiiiiiiii (myślałam,że to jakis podlotek ta ma-ruda a to wcale nie siksa jakaś :evil_lol: ) Quote
ma_ruda Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Asior napisał(a):eeeeeeehehehe jakoś cięzko mi sobie wyobrazić ma_rudę biegająca po ulicy z rękami w górze drącej się sisiiiiiiii (myślałam,że to jakis podlotek ta ma-ruda a to wcale nie siksa jakaś :evil_lol: ) No ja się dziwię, że nie pokazali tego w telewizji:niewiem: . A krwawy dowód tej akcji prezentowałam Perfi na świeżo. No pewnie łatwiej sobie wyobrazić ten fragment, jak leżę na środku skrzyżowania?? Przecież nawet Sisi sie wtedy zatrzymała i z zainteresowaniem czekała na ciag dalszy:eviltong: Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jagienka napisał(a):black_sheep ona jest taka jak być powinna, to Denis jest grubas :eviltong: :crazyeye: :mad: O ty ciotko! Żeby Deniś to słyszał, jakie tu o nim pogłoski chodzą!!!! Sorki za błędy w słowie "chucherko" jestem dys:( Mam ochote napisać sobie to w podpisie... Quote
noemik Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 black_sheep napisał(a)::crazyeye: :mad: O ty ciotko! Żeby Deniś to słyszał, jakie tu o nim pogłoski chodzą!!!! Sorki za błędy w słowie "chucherko" jestem dys:( Mam ochote napisać sobie to w podpisie... Kasia, Jagienka tak wszystkim słodzi.:) Elikowi to wypomniała, parafrazując, ze koło labka to on może kiedyś stał...:D Quote
ma_ruda Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='black_sheep']:crazyeye: :mad: O ty ciotko! Żeby Deniś to słyszał, jakie tu o nim pogłoski chodzą!!!! Sorki za błędy w słowie "chucherko" jestem dys:( Mam ochote napisać sobie to w podpisie... A ja jestem specjalistka od dys:-( , to jak odwołasz to "chucherko", to dam Ci zaświadczenie:lol: Quote
Asior Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ma_ruda a od jakiego wieku dziecko takie zaświadczenie może uzyskać....??? Quote
ma_ruda Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Asior napisał(a):ma_ruda a od jakiego wieku dziecko takie zaświadczenie może uzyskać....??? Od razu po zdiagnozowaniu. Rozpoznac mozna juz w wieku przedszkolnym, a zaświadczenie zwykle potrzebne jest w szkole Quote
Perfi Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 ale na niektore studia nie przyjmuja... dlatego ja wlasnie nie bralam. jestem straszna dysgrafka przede wszystkim Quote
Recommended Posts