Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

Posted

no to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i udanej zabawy - czy to w lazience czy tez poza nia ;) oby ten nadchodzacy rok byl jeszcze lepszy od tego mijajacego :)

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim, których dopadłam w tym wątku i całej reszcie wolontariuszy oraz ich podopiecznym SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU : Ryfka, Fafik, Tusia, Moryc, Hacker, Franeczka, Gabor, Gryzelda i ja życzymy z całego serca.

Posted

a ja dziś poznałam Sisi vel Fraszkę :multi: i powiem Wam w tajemnicy ;) że ma_ruda była zazdrosna :evil_lol: bo ta mała dziołcha boi się wszystkich obcych (mamamarudy mówiła że tydzień minął zanim pozwoliła się jej pogłaskać bez uciekania) a mnie po 30 minutach pobytu u nich siedziała pod nogami a nawet chciała ze mna iść do domku :evil_lol: (nie mówiąc o tym, ze do ubikacji za mna weszła i siedziała tam ze mną ;) )
Czuję się wyróżniona...
jak zdąże dziś to wkleje zdjęcia mamuski do wątku o perfidnych a jak nie to jutro :)
Zobaczycie jaka jest śliczna :p

Posted

black_sheep napisał(a):
Asior nie rob sobie nadzieji, pewnie fretke poczuła i chciała upolować:):):):););););)
Czekamy na te fotki:)

:evil_lol: Na pewno o to chodziło, niepotrzebnie byłam zazdrosna!:evil_lol:
Też nie mogę się doczekać na fotki. :-(

Posted

oooj chucherko to ona nie jest...ma_ruda dba o nią jak niewiem co....;) i nawet bym powiedziała że jak tak dalej pójdzie to mala będzie miała nadwagę :evil_lol: (bo teraz ani żeberka nie widac u suni)
jest piękna doskonała i wogóle super ;)
ma_ruda zdjęcia doszły????

Posted

Asior napisał(a):
oooj chucherko to ona nie jest...ma_ruda dba o nią jak niewiem co....;) i nawet bym powiedziała że jak tak dalej pójdzie to mala będzie miała nadwagę :evil_lol: (bo teraz ani żeberka nie widac u suni)
jest piękna doskonała i wogóle super ;)
ma_ruda zdjęcia doszły????

Zdjęcia doszły- właśnie je "obrabiam" do wstawienia.
na razie zapewniam, że Fraszka w rzeczywistości jest jeszcze piękniejsza (jej pani też!!!:angryy: ). To prawda, że jeszcze chudzielec (Fraszkan nie pani) i prawda, że wkrótce bedzie okrąglutka:eviltong:
........................ Tego ostatniego nie jestem pewna- właśnie spaliłam fraszkowy ryż:mad: ........................

Ale jak juz się uda Fraszke zaokraglić (ryż się gotuje od nowa), to bedę się dopominać o następna sesję zdjęciową!!!

Poza tym musimy chyba jeszcze wyjaśnić, że sunia była potwornie zestresowana kanonada fajerwerków za oknami a wcześniej na spacerze, podczas którego unurzała się w błocie po uszy. Stąd te farfocle pod brzuszkiem:oops:

no to teraz na pewno trudno Wam sobie wyobrazić niezwykłą urodę Fraszki z d. Sisi?:loveu:

Posted

eeeeeeehehehe jakoś cięzko mi sobie wyobrazić ma_rudę biegająca po ulicy z rękami w górze drącej się sisiiiiiiii (myślałam,że to jakis podlotek ta ma-ruda a to wcale nie siksa jakaś :evil_lol: )

Posted

Asior napisał(a):
eeeeeeehehehe jakoś cięzko mi sobie wyobrazić ma_rudę biegająca po ulicy z rękami w górze drącej się sisiiiiiiii (myślałam,że to jakis podlotek ta ma-ruda a to wcale nie siksa jakaś :evil_lol: )

No ja się dziwię, że nie pokazali tego w telewizji:niewiem: .
A krwawy dowód tej akcji prezentowałam Perfi na świeżo. No pewnie łatwiej sobie wyobrazić ten fragment, jak leżę na środku skrzyżowania?? Przecież nawet Sisi sie wtedy zatrzymała i z zainteresowaniem czekała na ciag dalszy:eviltong:

Posted

Jagienka napisał(a):
black_sheep ona jest taka jak być powinna, to Denis jest grubas :eviltong:

:crazyeye: :mad: O ty ciotko! Żeby Deniś to słyszał, jakie tu o nim pogłoski chodzą!!!!

Sorki za błędy w słowie "chucherko" jestem dys:( Mam ochote napisać sobie to w podpisie...

Posted

black_sheep napisał(a):
:crazyeye: :mad: O ty ciotko! Żeby Deniś to słyszał, jakie tu o nim pogłoski chodzą!!!!

Sorki za błędy w słowie "chucherko" jestem dys:( Mam ochote napisać sobie to w podpisie...

Kasia, Jagienka tak wszystkim słodzi.:) Elikowi to wypomniała, parafrazując, ze koło labka to on może kiedyś stał...:D

Posted

[quote name='black_sheep']:crazyeye: :mad: O ty ciotko! Żeby Deniś to słyszał, jakie tu o nim pogłoski chodzą!!!!

A ja jestem specjalistka od dys:-( , to jak odwołasz to "chucherko", to dam Ci zaświadczenie:lol:

Posted

Asior napisał(a):
ma_ruda a od jakiego wieku dziecko takie zaświadczenie może uzyskać....???

Od razu po zdiagnozowaniu. Rozpoznac mozna juz w wieku przedszkolnym, a zaświadczenie zwykle potrzebne jest w szkole