Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale jak bardzo Ola chcecie przyjechac na Krupnicza :) to ja nie zniechecam :)

chetnie wezmie Kamilka do pracy nawet czekajac na Krzysia :)

Ola, rozumiem ze masz staly kontakt z Jatamanem i on jest dalej chetny.... pytam just in case....

Posted

ja go bede na rekach trzymac, co? :) i glaskac cala droge
fuks bedzie w kombi na pace wiec nie ma problemu
juz sie cieszylam na 4h zajmowania sie szczeniaczkiem na kolanach - nie kaz mi go wkladac do pudelka.... prosze... :)

Posted

ale w sensie ze Krzys Cie zabiera autem? :) bo nie chce zebys gonila z kartoniem i tlukla sie autobusami :) no chyba ze masz swoje autko :)
koniecznie na rekach on sie lubi piescic :loveu:

Posted

jasne Krupnicza 3/7 pierwsza kamienica za Bagatela ostatnie pietro
najlepiej pusc mi dzwonka jak bedziecie dochodzic na gore (ew. polecam antyczna drewniana winde - tylko trzeba domknac wszysktie drzwi i dojezdza na przedostatnie - 3 pietro - ale wrazenia jedyne w swoim rodzaju) to otworze Wam drzwi (tabliczka Ernst & Young)

Posted

Melduje, ze nowa rodzina zdala u mnie egzamin, troche mnie martwi ze to w konspiracji przed panem domu ;) ale pani powiedziala a co tam on nie ma nic do powiedzenia i ze sie ucieszy ;)
kleksa zawoze po programie, zeby jeszcze go moc w programie pokazac :)

Posted

Właśnie dzwonił mój TZ specjalnie w sprawie Sówki :evil_lol: Tylko nie wiem po co kolejny raz pytał gdzie ma po nią zajechać :hmmmm: (kilka razy mu mówiłam)

Perfi: powiedział, żebyś była 14:05 na parkingu przy Pekao :lol: i, że on wyjdzie z pracy tak, żeby być na 14:05 :p

Posted

My już czekamy na Sówkę. Jeszcze przypominałam TZ żeby przypadkiem automatycznie po pracy nie pognał do domu. Wiecie co za często zaglądam na dogomanię bo znalazłam jeszcze psiaka i miałam mieć tylko jednego i... wezmę na tymczas albo może na zawsze Polę. ( post wyst. przez chatitę)

Posted

Piszesz PKO, a mi chodzi o Pekao (to 2 różne banki) :lol: Nie wiem czy tam są jeszcze jakieś inne, mam nadzieję, że jeden ;)

Os. Centrum D 7 Mi chodzi o bank z żubrem :lol:

Posted

chyba ze inaczej... na placu centralnym skreca sie z andersa w jana pawla drugiego... i zaraz za przystankiem jest wjazd w odiedle miedzy kioskiem ruchu a fast foodami... moglby tam podjechac?

Posted

Właśnie tam jest ten bank mniej więcej. Z Andersa w prawo w Jana Pawła i zaraz za przystankiem jest taki parking mały przy ulicy, tam jest ciąg sklepów różnych i między tymi sklepami jest bank :lol: