Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 no to trudno zaczekamy :) wprawdzie o 19 to mialam byc gdzie indziej ale trudno w koncu to Wy nam robicie przysluge ;) Quote
Ela_and_Krzys Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ale jak bardzo Ola chcecie przyjechac na Krupnicza :) to ja nie zniechecam :) chetnie wezmie Kamilka do pracy nawet czekajac na Krzysia :) Ola, rozumiem ze masz staly kontakt z Jatamanem i on jest dalej chetny.... pytam just in case.... Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 a masz jak go przetransportowac? mam karton dla niego :) Quote
Ela_and_Krzys Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ja go bede na rekach trzymac, co? :) i glaskac cala droge fuks bedzie w kombi na pace wiec nie ma problemu juz sie cieszylam na 4h zajmowania sie szczeniaczkiem na kolanach - nie kaz mi go wkladac do pudelka.... prosze... :) Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [LEFT]tak dzwonilam cieszy sie :) [/LEFT] Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 ale w sensie ze Krzys Cie zabiera autem? :) bo nie chce zebys gonila z kartoniem i tlukla sie autobusami :) no chyba ze masz swoje autko :) koniecznie na rekach on sie lubi piescic :loveu: Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 aha ok to podrzucimy na 18 na krupnicza :) ok? dziekuje dziekuje dziekuje :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Ela_and_Krzys Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 jasne Krupnicza 3/7 pierwsza kamienica za Bagatela ostatnie pietro najlepiej pusc mi dzwonka jak bedziecie dochodzic na gore (ew. polecam antyczna drewniana winde - tylko trzeba domknac wszysktie drzwi i dojezdza na przedostatnie - 3 pietro - ale wrazenia jedyne w swoim rodzaju) to otworze Wam drzwi (tabliczka Ernst & Young) Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 ostatnio mam traume jesli chodzi o windy po tym jak sie zacielam w jagiellonce w starej czesci... a wiecie jakie tam sa grube mury :placz: Quote
kiwi Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 nie uwierzycie, moja kochana pani, ktora chce kleksika zaproponowala ze wezmie tez na tymczas sisi, zeby nie plakal :) Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Sisi jedzie dzis do Marudy a Kleksik wieczorkiem do nowego domu - na stale :) Quote
kiwi Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Melduje, ze nowa rodzina zdala u mnie egzamin, troche mnie martwi ze to w konspiracji przed panem domu ;) ale pani powiedziala a co tam on nie ma nic do powiedzenia i ze sie ucieszy ;) kleksa zawoze po programie, zeby jeszcze go moc w programie pokazac :) Quote
BORA Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A co to za rodzinka? Ta z 12-letnim dzieckiem? :cool3: A ja będę wiozła Sówkę na kolankach :multi: Quote
BORA Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Właśnie dzwonił mój TZ specjalnie w sprawie Sówki :evil_lol: Tylko nie wiem po co kolejny raz pytał gdzie ma po nią zajechać :hmmmm: (kilka razy mu mówiłam) Perfi: powiedział, żebyś była 14:05 na parkingu przy Pekao :lol: i, że on wyjdzie z pracy tak, żeby być na 14:05 :p Quote
Lavaa Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 My już czekamy na Sówkę. Jeszcze przypominałam TZ żeby przypadkiem automatycznie po pracy nie pognał do domu. Wiecie co za często zaglądam na dogomanię bo znalazłam jeszcze psiaka i miałam mieć tylko jednego i... wezmę na tymczas albo może na zawsze Polę. ( post wyst. przez chatitę) Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 BORA bede o 14.05 pod pko :) z duzym kartonem :eviltong: Quote
BORA Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Piszesz PKO, a mi chodzi o Pekao (to 2 różne banki) :lol: Nie wiem czy tam są jeszcze jakieś inne, mam nadzieję, że jeden ;) Os. Centrum D 7 Mi chodzi o bank z żubrem :lol: Quote
BORA Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Perfi napisał(a):tam na centrum e? No i by się nie dogadały :eviltong: To teraz wiesz gdzie ten bank pekao? :evil_lol: Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 no taki duzy za nckiem... na centrum e... takie pastelowe bloki.. tak? Quote
BORA Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Perfi: Os. Centrum D 7 Bank Pekao S.A. po adresie chyba trafisz :lol: Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 chyba ze inaczej... na placu centralnym skreca sie z andersa w jana pawla drugiego... i zaraz za przystankiem jest wjazd w odiedle miedzy kioskiem ruchu a fast foodami... moglby tam podjechac? Quote
BORA Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Właśnie tam jest ten bank mniej więcej. Z Andersa w prawo w Jana Pawła i zaraz za przystankiem jest taki parking mały przy ulicy, tam jest ciąg sklepów różnych i między tymi sklepami jest bank :lol: Quote
Recommended Posts