Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 ahaaaaaaaaa chodzi o bank pko sa!!!!!! na centrum e jest bp!! Quote
BORA Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Perfi napisał(a):ahaaaaaaaaa chodzi o bank pko sa!!!!!! na centrum e jest bp!! No właśnie :multi: Dobrze, że mnie tknęło, bo czasami mogą się pomylić te banki, jeden to Pekao S.A. a drugi PKO BP S.A.. Mi cały czas chodziło o Pekao S.A. :lol: Trafisz? :evil_lol: Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 trafie juz wychodze pa pa Sowenko :placz::placz::placz: Quote
BORA Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A ja czekam :lol: Ciekawe co Tora na takiego pieska u nas w domu :evil_lol: Chwilkę u nas pobędzie, bo trzeba będzie torby zebrać ;) Quote
BORA Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Muszę iść na dół posprzątać na siedzeniu, mała wylazła z kartonu, sama weszła na siedzenie i się zsikała :crazyeye:Ale jak ona to zrobiła to ja nie wiem :cool1: Patryk do mnie dzwonił, słyszałam małą, strasznie piszczała :roll: Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 no pojechalo Kochanie Moje :placz::placz::placz: badz szczesliwa Malenka :loveu: tesknie... :( i przepraszam za zmoczone siedzenie :oops: utulcie ja zeby nie plakala :( ma ktos antydepresanty? :( Quote
Asior Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 jejq wiecie, ze Lavaa bierze jeszcze jednego psiaka na razie na tymczas,ale może TŻ się zakocha i zostawi na zawsze .... super bo Pola miała trafić spowrotem do azylu :( Quote
Patia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Zdjęcia z nowego domku : Kleksik w ramionach nowej pani z prezentem od " mamy" - gumowym krabem: Zwiedzam łóżko , tu będę spał dzisiaj: Czy moge tu zrobić kupę ? Pytałem , pytałem a moja nowa pani tylko się śmiała więc skupiłem się na samą poduszkę:lol: A potem zmęczony długim dniem poszedłem spać: Dziękuję mamo Perfi i tato C24rny , że dzięki Wam uniknąłem schroniska i trafiłem do nowego domku czysciutki , zdrowy , pachnący i z pełnym brzuszkiem. Dziekuję ciociu Kiwi i wujku Paulusie za zawiezienie do nowego domku. Kleksik:loveu: Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Patia napisał(a): Dziękuję mamo Perfi i tato C24rny , że dzięki Wam uniknąłem schroniska i trafiłem do nowego domku czysciutki , zdrowy , pachnący i z pełnym brzuszkiem. Dziekuję ciociu Kiwi i wujku Paulusie za zawiezienie do nowego domku. Kleksik:loveu: Drogi Kleksiku :loveu: bardzo tesknimy, mama placze za Toba :( zawsze bedziemy Cie kochac i o Tobie pamietac :) badz szczesliwy Serduszko :loveu: Mama i Tata ;) poprosze o relacje od Lavaa marudy i jatamana ;) Quote
c24rny Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 bardzo sie ciesze, ze nasz Kleksik znalazl taki fajny domek :) Patia usciskaj mocno Kleksa od nas z pozdrowieniami od mamy i taty ;) zawsze bedziemy o nim pamietac :loveu: Quote
Ela_and_Krzys Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 A kamil tez w nowym domku w Lublinie. Chyba w dobrym :) Quote
kiwi Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Perfi Cz4rny, jestem pod wrazeniem :loveu: kazdy maluch spakowany, z zabawka i taki pachnacy :loveu: jak to milo dawac ludziom szczeniaka ktory nie klei sie od kup :lol: Quote
Perfi Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 no kazdy dostal wyprawke - zabawke, karme i papiery :evil_lol: a pralka codziennie chodzila :roll: Quote
black sheep Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Śliczne maleństwa:) Wspaniałe domki:) Czego więcej chcieć od szczęścia?:) Quote
AniaB Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Perfi napisał(a):no kazdy dostal wyprawke - zabawke, karme i papiery :evil_lol: a pralka codziennie chodzila :roll: Perfi, cz24rny:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :loveu: Quote
Asior Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Perfi zobaczysz jak bedzie Ci przyjemnie jak za jakiś czas zobaczysz je znowu (może na jakimś zjeździe rodzinnym ;) ) Quote
Asior Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 dziołszki ważne: PILNA SPRAWA!!!! jest sunia do pilnej adopcji lub DT właśnie wylądowała na szyciu łapki u weta (rozerwana do kości) HebaNowa ma na tymczasie dwa psiaki i ten drugi (kałkaz) pogryzł suńkę ..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34427 na ostatniej stronie opis sytuacji powklejajcie gdzie możecie Quote
Lavaa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ja miałam nockę ,,przespaną'' z Timbą (Sowa), wczesniej postanowiłam że już nie ma spania w łóżku, bo zawsze wszystkie zwierzaki w nim spią. Niestety mała tęskniła za przytulankiem i płakała, więc wziełam Ją i od razu przytuliła się i spała tak całą noc, i coraz bardziej spychała mnie z poduszki. Mój kocur wczoraj nie przyszedł spać do nas, bo się obraził, i tylko z daleka podglądał nowego stworka. Dzisiaj już wrócił do normy, ale małej unika. Za to moja córcia od wczoraj jest szczęśliwa i teraz siedzą razem na fotelu i Timba spi. Nawet mój TZ nie wiedział że mała spała razem z nami, dopiero rano chciała nam odgryżć nosy. Jest wesoło. I sunia jest czyśćiutka i tak fajnie pachnie jej z pysia takim oseskiem, widać że Prefi dbała o szczeniaczki. Dziękujemy za Timbę Prefii, oraz podziękowania dla Bory za przywóz do Warszawy a mieli sporo drogi. Quote
Asior Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Lavaa a kiedy białaska do Was przyjeżdzą???;>??? Quote
Lavaa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Chyba w czwartek. dobrze że jest przerwa pomiędzy nimi, bo teraz Timba się przyzwyczai no i kot (facet się załamie). Quote
black sheep Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Zaznaczam, że bardzo się cieszę, że Sisi ma domek u Marudy!!!!!!!!!:):):):):):) Quote
Lavaa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 wstawiłam zdjęcie jak Timba biega za moją córcią (jako avatar) jak mam wkleic zdjęcia, ciemna nie jestem ale no nie wiem. Quote
Asior Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 klikasz na to okienko co masz w "szybkiej odpowiedzi" i tam, wkljasz linka :) Quote
Perfi Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 no ja najbardziej jestem ciekawa co u sisi :oops: Quote
BORA Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Lavaa fajna relacja :lol: A mała rzeczywiście uwielbia przytulanie. Całą drogę spała u mnie na kolanach wtulona we mnie ;) A jak musiałam coś zrobić i położyłam ją do pudełka to cały czas próbowała się z niego wydostać i patrzyła mi prosto w oczy robiąc maślane oczka :evil_lol: Odgryzanie nosa :lol: przechodziłam przez to rok temu, po jakimś czasie ma się tego dość, ale szczeniaki tak szybko wyrastają i później już są takimi poważnymi psami. Lavaa za kilka dni zacznijcie ją zostawiać samą, najpierw na krótko chociaż, żeby zobaczyć jak się zachowuje, czy będzie głośno płakała...u Perfi pewnie zostawała, ale z mamą i rodzeństwem. Moja Tora też była taką przytulanką i wyrósł z niej mały wyjący piesek. Dopiero niedawno uporałam się z wyciem podczas mojej nieobecności. Perfi czy one urodziły się 6.10? Tak jest wpisane w książeczce, z której by wynikało, że mają teraz 10 tygodni :lol: Jak one mają teraz 10 tygodni to są bardzo malutkie ;) A wiesz może ile ważyły ostatnio? Przepraszamy za nasze opóźnienie i cieszymy się, że Twój mąż cierpliwie na nas czekał ;) Quote
Recommended Posts