Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Perfi napisał(a):
ahaaaaaaaaa chodzi o bank pko sa!!!!!! na centrum e jest bp!!

No właśnie :multi: Dobrze, że mnie tknęło, bo czasami mogą się pomylić te banki, jeden to Pekao S.A. a drugi PKO BP S.A.. Mi cały czas chodziło o Pekao S.A. :lol:
Trafisz? :evil_lol:

Posted

Muszę iść na dół posprzątać na siedzeniu, mała wylazła z kartonu, sama weszła na siedzenie i się zsikała :crazyeye:Ale jak ona to zrobiła to ja nie wiem :cool1: Patryk do mnie dzwonił, słyszałam małą, strasznie piszczała :roll:

Posted

no pojechalo Kochanie Moje :placz::placz::placz:
badz szczesliwa Malenka :loveu:
tesknie... :(
i przepraszam za zmoczone siedzenie :oops: utulcie ja zeby nie plakala :(
ma ktos antydepresanty? :(

Posted

jejq wiecie, ze Lavaa bierze jeszcze jednego psiaka na razie na tymczas,ale może TŻ się zakocha i zostawi na zawsze ....
super bo Pola miała trafić spowrotem do azylu :(

Posted

Zdjęcia z nowego domku :

Kleksik w ramionach nowej pani z prezentem od " mamy" - gumowym krabem:

Zwiedzam łóżko , tu będę spał dzisiaj:

Czy moge tu zrobić kupę ?

Pytałem , pytałem a moja nowa pani tylko się śmiała więc skupiłem się na samą poduszkę:lol:
A potem zmęczony długim dniem poszedłem spać:

Dziękuję mamo Perfi i tato C24rny , że dzięki Wam uniknąłem schroniska i trafiłem do nowego domku czysciutki , zdrowy , pachnący i z pełnym brzuszkiem.

Dziekuję ciociu Kiwi i wujku Paulusie za zawiezienie do nowego domku.

Kleksik:loveu:

Posted

Patia napisał(a):

Dziękuję mamo Perfi i tato C24rny , że dzięki Wam uniknąłem schroniska i trafiłem do nowego domku czysciutki , zdrowy , pachnący i z pełnym brzuszkiem.

Dziekuję ciociu Kiwi i wujku Paulusie za zawiezienie do nowego domku.

Kleksik:loveu:

Drogi Kleksiku :loveu: bardzo tesknimy, mama placze za Toba :( zawsze bedziemy Cie kochac i o Tobie pamietac :) badz szczesliwy Serduszko :loveu:
Mama i Tata ;)

poprosze o relacje od Lavaa marudy i jatamana ;)

Posted

bardzo sie ciesze, ze nasz Kleksik znalazl taki fajny domek :) Patia usciskaj mocno Kleksa od nas z pozdrowieniami od mamy i taty ;) zawsze bedziemy o nim pamietac :loveu:

Posted

Perfi Cz4rny, jestem pod wrazeniem :loveu:
kazdy maluch spakowany, z zabawka i taki pachnacy :loveu:
jak to milo dawac ludziom szczeniaka ktory nie klei sie od kup :lol:

Posted

Perfi napisał(a):
no kazdy dostal wyprawke - zabawke, karme i papiery :evil_lol:
a pralka codziennie chodzila :roll:

Perfi, cz24rny:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :loveu:

Posted

Ja miałam nockę ,,przespaną'' z Timbą (Sowa), wczesniej postanowiłam że już nie ma spania w łóżku, bo zawsze wszystkie zwierzaki w nim spią. Niestety mała tęskniła za przytulankiem i płakała, więc wziełam Ją i od razu przytuliła się i spała tak całą noc, i coraz bardziej spychała mnie z poduszki. Mój kocur wczoraj nie przyszedł spać do nas, bo się obraził, i tylko z daleka podglądał nowego stworka. Dzisiaj już wrócił do normy, ale małej unika. Za to moja córcia od wczoraj jest szczęśliwa i teraz siedzą razem na fotelu i Timba spi. Nawet mój TZ nie wiedział że mała spała razem z nami, dopiero rano chciała nam odgryżć nosy. Jest wesoło. I sunia jest czyśćiutka i tak fajnie pachnie jej z pysia takim oseskiem, widać że Prefi dbała o szczeniaczki. Dziękujemy za Timbę Prefii, oraz podziękowania dla Bory za przywóz do Warszawy a mieli sporo drogi.

Posted

Lavaa fajna relacja :lol: A mała rzeczywiście uwielbia przytulanie. Całą drogę spała u mnie na kolanach wtulona we mnie ;) A jak musiałam coś zrobić i położyłam ją do pudełka to cały czas próbowała się z niego wydostać i patrzyła mi prosto w oczy robiąc maślane oczka :evil_lol:
Odgryzanie nosa :lol: przechodziłam przez to rok temu, po jakimś czasie ma się tego dość, ale szczeniaki tak szybko wyrastają i później już są takimi poważnymi psami.

Lavaa za kilka dni zacznijcie ją zostawiać samą, najpierw na krótko chociaż, żeby zobaczyć jak się zachowuje, czy będzie głośno płakała...u Perfi pewnie zostawała, ale z mamą i rodzeństwem. Moja Tora też była taką przytulanką i wyrósł z niej mały wyjący piesek. Dopiero niedawno uporałam się z wyciem podczas mojej nieobecności.

Perfi czy one urodziły się 6.10? Tak jest wpisane w książeczce, z której by wynikało, że mają teraz 10 tygodni :lol: Jak one mają teraz 10 tygodni to są bardzo malutkie ;) A wiesz może ile ważyły ostatnio?

Przepraszamy za nasze opóźnienie i cieszymy się, że Twój mąż cierpliwie na nas czekał ;)