Perfi Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 "czy pani jest powazna?" :cool3: albo "dowidzenia" :evil_lol: powaznie juz mnie ci ludzie rozbrajaja :roll: Quote
kiwi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ja mowie, przepraszam nie moge teraz rozmawiac, oddzwonie... :lol: Quote
Perfi Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 to tez :) zalezy jaki mam humor :eviltong: kiwi moge dzis wpasc po umowe? Quote
kiwi Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 jasne ze mozesz, chwilowo jestem w domu a jakby mnie nie bylo to ci zostawie w reklamoweczce :) Quote
Perfi Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 ok o 19 idziemy na kontrole do sary tak wiec po 19 bysmy wpadli ok? :) Quote
kiwi Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 moze byc, najwyzej poprosze mame zeby wam przekazala, bo mnie moze nie byc Quote
Asior Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Perfi jedno z Twoich "dzieci" tu jest ;) Quote
Asior Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ten co pojechal do Laavy ;) Ona przygarnęła jeszcze jednego psiaka biaą sunie i szczerze mówiąc uratowała ją od powrotu do schronu :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2641067#post2641067 Quote
Perfi Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 bylismy dzis u Sary (Figi) :) ale super trafila :loveu: ma kolezanke latrerke 9 mcy zktara sie tak fajnie bawia :loveu: szarpia maskotke kazda w swoja strone :) foty kiedys jak na dluzej siade :) ale malo mam bo bateria padla Quote
kiwi Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 jezu perfi, nei zostawilam wam przygotowanych umow na smierc zapomnialam,:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: mam nadzieje ze mama dala wam dobra :oops: przepraszam :Rose: poza tym wyladowal mis ei telefon i nijak nie bylo z emna kontaktu :placz: Quote
Perfi Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 kiwi dziekuje mama dala mi wlasciwa :Rose: przepros mame jeszcze raz za najscie :oops: fajne masz jamniki :loveu: Quote
kiwi Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 moja mama lubi gosci :) nic nie szkodzi, tylko sie wkurzyla na mnie ze zmaiast zalatwic sprawy z ludzmi to pojechalam zalatwic ze zwierzetami ;) Quote
Perfi Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 taaa jakbym byla wazniejsza od psa ;) Quote
kiwi Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 no wlasnie :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lavaa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Byłyśmy dzisiaj na szczepieniu Timby i zważyłyśmy rozrabiarę i waga Timby to 2,6 kg,;) Quote
Lavaa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Nasza żarłoczka chciałą wszystkie białe czekoladki zjeść Panu lekarzowi, które ma tylko do poczęstowania a tu wpadło towarzystwo na wyzerkę. Jeszcze porobię trochę zdjęć i prześlę Asiorkowi do wstawienia. Quote
ma_ruda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 AniaB napisał(a):no mam nadzieje, ze wątek perfidnych przeobrazi sie wreszcie w watek Sisi, bo biedna mała jakos tak stłamszona i zagłuszona przez te pieć kluch:loveu: :loveu: Czy już wszyscy o nas zapomnieli:-( ??? Razem z Sisi=Fraszką życzymy szczęśliwego Nowego Roku:drink1: -Perfi i Perfidnym szczeniakom i ich nowym opiekunom oraz wszystkim, którzy tu zaglądają. . Mam nadzieję, że szczeniaki dzielnie zniosą szaleństwa sylwestrowej nocy:BIG:. Niestety Fraszka spędza ostatnie dni przeważnie pod stołem a szampana o północy pewnie wypijemy w łazience:angryy: . A teraz właśnie dostałam wiadomość, że dzisiaj bedzie sesja fotograficzna, więc do zobaczenia w 2007 roku:multi: Quote
Jagienka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ma_ruda napisał(a):Czy już wszyscy o nas zapomnieli:-( ??? Razem z Sisi=Fraszką życzymy szczęśliwego Nowego Roku:drink1: -Perfi i Perfidnym szczeniakom i ich nowym opiekunom oraz wszystkim, którzy tu zaglądają. . Mam nadzieję, że szczeniaki dzielnie zniosą szaleństwa sylwestrowej nocy:BIG:. Niestety Fraszka spędza ostatnie dni przeważnie pod stołem a szampana o północy pewnie wypijemy w łazience:angryy: . A teraz właśnie dostałam wiadomość, że dzisiaj bedzie sesja fotograficzna, więc do zobaczenia w 2007 roku:multi: Dziekujemy i zyczmymy spokojnego sylwestra ;) Czekamy na zdjecia :loveu: Quote
black sheep Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Udanego Sylwestra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):) Quote
Perfi Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 dziekujemy marudo - ja nie przestaje o Was myslec i z utesknieniem czekam na relacje :loveu: szczesliwego nowego roku :loveu: Quote
Recommended Posts