Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Perfi napisał(a):
mieli go dzis odebrac :( no coz znajdziemy lepszy domek :) ostrzegam przed panem ktory szuka psa dla 2 letniego dziecka nr tel 886 xxx 110

Jeżeli naprawdę wezmą innego psa to też fajnie, ale nie powinni tak robić :roll:

Na miesiąc albo 2 pewnie szuka tego psa, niech mu kupi maskotkę, w tym przypadku to jest najlepsza rada, jaką można dać :angryy:

Posted

jest opcja psa dla 12 letniego chlopca - domek trzeba sprawdzic. ja swojego Elvisa dostalam jak mialam 11 ale dzieci rozne sa :)
kto moze od jutra wziasc Kleksa na tymczas?

Posted

No właśnie bardzo różne...ja bym sprawdziła dokładnie czy rodzice też chcą psa czy tylko ulegli dziecku i myślą, że samo sobie poradzi z opieką nad psem...bo po miesiącu okaże się, że nie ma kto z psem wychodzić :roll: (miałam taki przypadek), dokładnie wypytać kto będzie wychodził itp....
12 letnie dziecko może psa nakarmić, wyjść w ciągu dnia z psem kilka razy, ale gorzej może być rano i wieczorem...i uświadomić, że ten pies będzie z nimi kilkanaście lat, że to będzie kilkanaście lat spacerów ;)

Posted

słuchajcie, Elik po prostu nie chciał inych psiaków w domu, jak usłyszał, że któreś perfidne może tu będzie u nas, to się chłopak przejął, kombinował ostro i dostał padaczki.:cool1:
swoją drogą, mądra z niego bestia.

Posted

Ola, jak nie będzie gdzie go dać, to przywieźcie go do mnie, i tak siedzę z Elikiem w domu, jutro też nie idę do pracy. Więc mozecie przyjechać nawet rano.
Daj mi znać, serduszko, dobrze?

Posted

Ja już nawet taką wersję słyszałam, że biedna Kiwi idzie ze szczeniorkiem na uczelnię, a gdy po programie domku nie znajdzie...to pod most chyba :evil_lol: :evil_lol: bo rodzice na trzeciego psa w domu się nie zgodzą...

Posted

Kasiu absolutnie nie obarcze Cie szczeniakiem w Twojej sytuacji!!! sama potrzebujesz pomocy!!!

ma_ruda mozesz przyjsc po 16, sowa jedzie o 14, kamil o 18 a kleksik nie wiem :placz:

Posted

mowie wam jaki mam fajny dom tymczasowy dla kleksika :loveu:
super swietna pani go wezmie jesli domu nie znajdzie
a moja mama mnie zdenerwowala
mowie jej ze mam dom tymczasowy dla szczeniaka a ona, ojej no to nie przyjdzie do nas? :mdleje:

ale pod most bym nie szla, ustalilam ze wtedy pzreprowadze sie na chwile do mojego TZ :lol:

Posted

perfi tak jak sie umawialysmy, podjade po 16 po maluszka, bo jeszcze musze do programu zdazyc
w domu tymczasowym spokojnie moze byc nawet do nowego roku:)

Posted

Ola Kamil to blizej 19:00 - o 18:00 to ja z pracy wyjde jak dobrze pojdzie a do Ciebie mamy daleko (zreszta Krzys musi jeszcze pare rzeczy zalatwic zanim po mnie przyjedzie - wiec moze mu troche zejsc)

Mam nadzieje ze to OK?