BORA Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Oni go już mieli u siebie czy jeszcze nie? Mogliby oni wszyscy jakoś rozsądniej te decyzje podejmować...:roll: Quote
Perfi Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 mieli go dzis odebrac :( no coz znajdziemy lepszy domek :) ostrzegam przed panem ktory szuka psa dla 2 letniego dziecka nr tel 504 xxx 038 Quote
BORA Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Perfi napisał(a):mieli go dzis odebrac :( no coz znajdziemy lepszy domek :) ostrzegam przed panem ktory szuka psa dla 2 letniego dziecka nr tel 886 xxx 110 Jeżeli naprawdę wezmą innego psa to też fajnie, ale nie powinni tak robić :roll: Na miesiąc albo 2 pewnie szuka tego psa, niech mu kupi maskotkę, w tym przypadku to jest najlepsza rada, jaką można dać :angryy: Quote
Perfi Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 jest opcja psa dla 12 letniego chlopca - domek trzeba sprawdzic. ja swojego Elvisa dostalam jak mialam 11 ale dzieci rozne sa :) kto moze od jutra wziasc Kleksa na tymczas? Quote
BORA Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 No właśnie bardzo różne...ja bym sprawdziła dokładnie czy rodzice też chcą psa czy tylko ulegli dziecku i myślą, że samo sobie poradzi z opieką nad psem...bo po miesiącu okaże się, że nie ma kto z psem wychodzić :roll: (miałam taki przypadek), dokładnie wypytać kto będzie wychodził itp.... 12 letnie dziecko może psa nakarmić, wyjść w ciągu dnia z psem kilka razy, ale gorzej może być rano i wieczorem...i uświadomić, że ten pies będzie z nimi kilkanaście lat, że to będzie kilkanaście lat spacerów ;) Quote
Asior Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Perfi'] kto moze od jutra wziasc Kleksa na tymczas? no przeciez Kiwi się deklarowała :) Quote
AniaB Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 deklarowała - to chyba za mało powiedziane kiwi sie wrecz rwała do bycia domem zastepczym:loveu: :eviltong: Quote
Asior Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 eeeeeeeeeehehhehhhhe uważam, ze nie należy jej tego prawa pozbawiać :evil_lol: Quote
noemik Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 słuchajcie, Elik po prostu nie chciał inych psiaków w domu, jak usłyszał, że któreś perfidne może tu będzie u nas, to się chłopak przejął, kombinował ostro i dostał padaczki.:cool1: swoją drogą, mądra z niego bestia. Quote
Perfi Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Kiwi kiedy mozemy jutro podwiezc Kleksa? Quote
Perfi Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 czy ktos jeszcze ewentualnie dac kleksowi kilkudniowy tymczas? szybko znajdzie dom duzo ludzi dzwoni Quote
noemik Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ola, jak nie będzie gdzie go dać, to przywieźcie go do mnie, i tak siedzę z Elikiem w domu, jutro też nie idę do pracy. Więc mozecie przyjechać nawet rano. Daj mi znać, serduszko, dobrze? Quote
ma_ruda Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Perfi, przemyślałaś kiedy mam sie zgłosic po Sisi? Jutro będzie miała trudny dzień, kiedy będą ją opuszczać dzieci:-( . Ja jestem do dyspozycji po 16-ej. Quote
AgaG Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ja już nawet taką wersję słyszałam, że biedna Kiwi idzie ze szczeniorkiem na uczelnię, a gdy po programie domku nie znajdzie...to pod most chyba :evil_lol: :evil_lol: bo rodzice na trzeciego psa w domu się nie zgodzą... Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Kasiu absolutnie nie obarcze Cie szczeniakiem w Twojej sytuacji!!! sama potrzebujesz pomocy!!! ma_ruda mozesz przyjsc po 16, sowa jedzie o 14, kamil o 18 a kleksik nie wiem :placz: Quote
kiwi Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 mowie wam jaki mam fajny dom tymczasowy dla kleksika :loveu: super swietna pani go wezmie jesli domu nie znajdzie a moja mama mnie zdenerwowala mowie jej ze mam dom tymczasowy dla szczeniaka a ona, ojej no to nie przyjdzie do nas? :mdleje: ale pod most bym nie szla, ustalilam ze wtedy pzreprowadze sie na chwile do mojego TZ :lol: Quote
kiwi Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 perfi tak jak sie umawialysmy, podjade po 16 po maluszka, bo jeszcze musze do programu zdazyc w domu tymczasowym spokojnie moze byc nawet do nowego roku:) Quote
Ela_and_Krzys Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ola Kamil to blizej 19:00 - o 18:00 to ja z pracy wyjde jak dobrze pojdzie a do Ciebie mamy daleko (zreszta Krzys musi jeszcze pare rzeczy zalatwic zanim po mnie przyjedzie - wiec moze mu troche zejsc) Mam nadzieje ze to OK? Quote
Perfi Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 a moze my go podwieziemy? w okolice rynku? na 18 bysmy byli... Quote
Ela_and_Krzys Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 zapytam Krzysia - ale chyba nie ma sensu mozemy sie za to gdzies umowic w Hucie bo my jakos przez hute i tak chyba bedziemy jechac zeby sie dostac do drogi na Sandomierz... Quote
Recommended Posts