Perfi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 mlodzi bezdzietni panstwo ktorzy stracili pieska przyjada zaraz poznac Kleksa :) maja fretke :razz: ponoc byla bardzo zwiazana z tym psem Quote
BORA Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Lavaa napisał(a):Sterylkę zrobić będzie trzeba ale to po paru miesiącach tak? (u kota robiliśmy po 9 m-cu, chociaż siedzi w domu, ale..siusiał wszędzie a teraz pełna kultura.) Niektórzy zalecają w wieku 6 miesięcy przed pierwszą cieczką, tak chciałam zrobić, ale moja Tora się uparła i dokładnie w wieku 6 miesięcy miała cieczkę :evil_lol: Odczekaliśmy po zakończeniu cieczki kilka miesięcy i zrobiliśmy jak miała 10 miesięcy ;) Quote
Perfi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 KLEKISIK MA DOM :) [SIZE=2]adoptowali go mlodzi panstwo, ktorzy mieszkaja na Dabiu, maja fretke i niedawno stracili swojego pieska. jestem pewna ze bedzie mu tam dobrze :) to moj ulubieniec i nie oddalabym go w zle rece :) jutro go odbieraja - umowa podpisana. kolejnym chetnym podaje numery do innych szczeniorow :) Quote
Jo37 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Wspaniale .... maluchom życzmy powodzenia w nowych domach a dla Perfi :klacz: :klacz: :Rose: :Rose: :Rose: . Quote
Perfi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 :oops::oops::oops: nie wiem za co :) ale dziekuje bardzo ;) Quote
ma_ruda Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Perfi']Kleks na allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=150134369 male beda raczej krotkowlose po tacie :) sa zupelnie inne niz matka, podejrzewam ze ojcem mogl byc czarny podpalany jamnik Mam nadzieję, że za kilka miesięcy zobaczymy z małych wyrosło?:lol: Teraz tylko wiadomo, że będą śliczne:loveu: Quote
BORA Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Lavaa odezwij się, czy zaproponowane przeze mnie miejsce odbioru Sowy może być? :cool3: Quote
Perfi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Sara - Lala Kleks - Kleks a pozostale jakie beda nosic imiona? :) Quote
Lavaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Do Bora - napisałam na PW, niestety dopiero teraz znalazłam czas. Moją nazwę chyba Timba. ale jak Ją zobaczę czy będzie pasować. Quote
ma_ruda Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Perfi']Sara - Lala Kleks - Kleks a pozostale jakie beda nosic imiona? :) Moją nazwę chyba Timba. ale jak Ją zobaczę czy będzie pasować. Jak się "zwolni" Sowa, to może dla Sisi? Co o tym myslisz? :lol: Quote
Perfi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 zeby Sisi byla Sowa? :) bo nierozumiem :) Timba... byla taka suczka niedawno... zyla 6 lat w schronie... dziewczynom udalo sie jej znalezc cudowny dom, ktory przyjal ta 14 letniasuczke z nowotworem.... cieszyla sie nim 2 tygodnie :( Quote
ma_ruda Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Perfi napisał(a):zeby Sisi byla Sowa? :) bo nierozumiem :) No właśnie:lol: , przeciez sowa to mądrość, a Sisi jest bardzo mądrą sunią:eviltong: Quote
Lavaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Może ciągle czekała i w końcu stwierdziła że może już umrzeć szczęśliwa? Quote
Lavaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Timba... byla taka suczka niedawno... zyla 6 lat w schronie... dziewczynom udalo sie jej znalezc cudowny dom, ktory przyjal ta 14 letniasuczke z nowotworem.... cieszyla sie nim 2 tygodnie :([/quote] Myślę o tej suni Quote
Perfi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 ma_rudo nie chce Cie martwic i nie zdazylysmy dzis dojsc do tego punktu ale wydaje mi sie ze Sisi reaguje juz na Sisi :oops: jakos musialam do niej wolac :evil_lol: Lavaa mowi o zmarlej Timbie - nie mysle ze to pechowe imie ale sadze ze bylo jak mowisz - odeszla bo poczula sie szczesliwa i bezpieczna :) nazwijcie swoje suczki jak Wam sie podoba ;) Quote
Lavaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Jak Tobie się podoba Sowa to proszę bardzo, jest wolne. Quote
ma_ruda Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Perfi']ma_rudo nie chce Cie martwic i nie zdazylysmy dzis dojsc do tego punktu ale wydaje mi sie ze Sisi reaguje juz na Sisi :oops: jakos musialam do niej wolac :evil_lol: nazwijcie swoje suczki jak Wam sie podoba ;) No to muszę jeszcze rozważyć imię Perfi(dna):eviltong: - wydaje mi się, że brzmi podonie jak Sisi, a też sobie zasłużyła (na niedzielnym spacerze:evil_lol: ) Lavaa mowi o zmarlej Timbie - nie mysle ze to pechowe imie ale sadze ze bylo jak mowisz - odeszla bo poczula sie szczesliwa i bezpieczna :smile: A tu ja się nie wykazałam sowią mądrością i zamierzam to ukryć:oops: Quote
Perfi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 dla mnie to na zawsze pozostana: Sisi, Sara, Sowa, Kleks i Kamil :loveu: Quote
Asior Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Perfi']KLEKISIK MA DOM :) adoptowali go mlodzi panstwo, ktorzy mieszkaja na Dabiu, maja fretke i niedawno stracili swojego pieska. jaaacciieee to może ja ich znam :cool3: ciekawe kto to :) Quote
Jagienka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Asior napisał(a):jaaacciieee to może ja ich znam :cool3: ciekawe kto to :) bo że Dąbie czy bo że fretka?? :cool3: Quote
Perfi Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 oni Cie nie znaja :eviltong: a fretka ma na imie fred :) Quote
Asior Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 eheheh czyli jak 50% fretek noos zkoda że nie znają :) ale nie obrażę się jak im dasz namiary na mnie :) np numer gg :p Quote
Perfi Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 qwa z Kleksa 4 raz rezygnuja!!! wzieli jakas bide... wiec nie mam pretensji ale biedny Kleksik pecha ma :( Quote
Recommended Posts