Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lavaa napisał(a):
Sterylkę zrobić będzie trzeba ale to po paru miesiącach tak? (u kota robiliśmy po 9 m-cu, chociaż siedzi w domu, ale..siusiał wszędzie a teraz pełna kultura.)

Niektórzy zalecają w wieku 6 miesięcy przed pierwszą cieczką, tak chciałam zrobić, ale moja Tora się uparła i dokładnie w wieku 6 miesięcy miała cieczkę :evil_lol: Odczekaliśmy po zakończeniu cieczki kilka miesięcy i zrobiliśmy jak miała 10 miesięcy ;)

Posted

KLEKISIK MA DOM :)
[SIZE=2]adoptowali go mlodzi panstwo, ktorzy mieszkaja na Dabiu, maja fretke i niedawno stracili swojego pieska. jestem pewna ze bedzie mu tam dobrze :) to moj ulubieniec i nie oddalabym go w zle rece :) jutro go odbieraja - umowa podpisana.

kolejnym chetnym podaje numery do innych szczeniorow :)

Posted

[quote name='Perfi']Sara - Lala
Kleks - Kleks
a pozostale jakie beda nosic imiona? :)

Moją nazwę chyba Timba. ale jak Ją zobaczę czy będzie pasować
.

Jak się "zwolni" Sowa, to może dla Sisi? Co o tym myslisz? :lol:

Posted

zeby Sisi byla Sowa? :) bo nierozumiem :)

Timba... byla taka suczka niedawno... zyla 6 lat w schronie... dziewczynom udalo sie jej znalezc cudowny dom, ktory przyjal ta 14 letniasuczke z nowotworem.... cieszyla sie nim 2 tygodnie :(

Posted

Timba... byla taka suczka niedawno... zyla 6 lat w schronie... dziewczynom udalo sie jej znalezc cudowny dom, ktory przyjal ta 14 letniasuczke z nowotworem.... cieszyla sie nim 2 tygodnie :([/quote]

Myślę o tej suni

Posted

ma_rudo nie chce Cie martwic i nie zdazylysmy dzis dojsc do tego punktu ale wydaje mi sie ze Sisi reaguje juz na Sisi :oops: jakos musialam do niej wolac :evil_lol:

Lavaa mowi o zmarlej Timbie - nie mysle ze to pechowe imie ale sadze ze bylo jak mowisz - odeszla bo poczula sie szczesliwa i bezpieczna :)

nazwijcie swoje suczki jak Wam sie podoba ;)

Posted

[quote name='Perfi']ma_rudo nie chce Cie martwic i nie zdazylysmy dzis dojsc do tego punktu ale wydaje mi sie ze Sisi reaguje juz na Sisi :oops: jakos musialam do niej wolac :evil_lol:

nazwijcie swoje suczki jak Wam sie podoba ;)

No to muszę jeszcze rozważyć imię Perfi(dna):eviltong: - wydaje mi się, że brzmi podonie jak Sisi, a też sobie zasłużyła (na niedzielnym spacerze:evil_lol: )

Lavaa mowi o zmarlej Timbie - nie mysle ze to pechowe imie ale sadze ze bylo jak mowisz - odeszla bo poczula sie szczesliwa i bezpieczna :smile:

A tu ja się nie wykazałam sowią mądrością i zamierzam to ukryć:oops:

Posted

[quote name='Perfi']KLEKISIK MA DOM :)
adoptowali go mlodzi panstwo, ktorzy mieszkaja na Dabiu, maja fretke i niedawno stracili swojego pieska.

jaaacciieee to może ja ich znam :cool3:
ciekawe kto to :)