BORA Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Perfi napisał(a):wezme ;) tak - wszystkie pojda pod noz :) To dobrze ;) Quote
Asior Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Perfi napisał(a):wezme ;) tak - wszystkie pojda pod noz :) ojej :cool3: jak to zabrzmiało.... Quote
kiwi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ola masz umowy adopcyjne z obowiazkiem sterylizacji? w kazdym domu trzeba bedzie sprawdzic - suczka ma miec wpis w ksiazeczce Quote
Jagienka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 kiwi napisał(a):ola masz umowy adopcyjne z obowiazkiem sterylizacji? w kazdym domu trzeba bedzie sprawdzic - suczka ma miec wpis w ksiazeczce a skoro szczeniaki ida przez schronisko to nie powinny mieć umowy schroniskowej?? czy lepiej taką i taką?? :cool3: Quote
Perfi Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Sara ma super dom :loveu::loveu::loveu: zaraz beda fotki :lol::lol::lol: Quote
Ela_and_Krzys Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 sara juz w nowym domku? Ola stadko Ci sie pomniejsza? :) Quote
Perfi Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 wiec tak: -pani co zamawiala Kleksa bierze biedaka Kube -znalazlam ogloszenie na gumtree ze pani przygarnie malego psiaka szczeniaka zadzwonilam no i sara ma dom :) bardzo mile panie przyszly dom super, maz pani jest wielkim milosnikiem zwierzat, corka ma 13 lat wiec dom marzenie :loveu: pani sie wachala czy nie za duza urosnie ale wiedzialam ze to najlepszy domek dla niej i bardzo chcialam zeby tam trafila :) zreszta jak juz ja wziela na rece to nie chciala oddac :loveu: -pani ktora miala mi dac jutro odpowiedz co do sary wolala jednak kleksa (plec), a ze kleks jest wolny a sara wydana - dostanie kleksa :)piesek dla panstwa kolo 50 ktorzy stracili swojego poprzedniego :) z ogloszenia marudy :loveu: Quote
Ela_and_Krzys Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Kamilek jedzie z nami w piatek - tylko Sowa zostaje... Quote
Perfi Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Sarusi dobrze u nowej mamy :loveu: badz szczesliwa malenka :loveu: [SIZE=2]bedziemy tesknic :-( Quote
ma_ruda Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ja się pogubiłam :niewiem: : Kamil jedzie do Lublina, Sara- juz w nowym domku, Kleks- ma zaklepany?, a Sowa?- do Warszawy? No i Sisi do mnie- juz na pewno w piątek? A jutro spacerek?;) Quote
Perfi Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Ela_and_Krzys napisał(a):Kamilek jedzie z nami w piatek - tylko Sowa zostaje... Elusiu mylisz sie Bora wiezie w piatek Soweczke do Warszawy do nowej doh=gomaniaczki o nicku Lavaa - pisala w tym watku ;) jeszcze tylko Kleks nie jest pewny ;) Quote
kiwi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ola, przesle wam umowe, w schronsikowej nie ma napisane najwazniejszych rzeczy o kojcach ani niczym takim jest tylko o lancuchu. i powiedzialas wszystkim o tym ze jak nie wysterylizuja suczki to im odbierzemy? widzialas co sie dzialo z hera.. Quote
Perfi Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 ok wyslij. zrobi sterylke prywatnie Quote
Ela_and_Krzys Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ojej no to super ze Sowa tez ma domek - czytalam ale nie bylam pewna czy to na 100% ale super :) ale Ci sie pusto bez nich zrobi! Quote
kiwi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ola tobie sie trafily najładniejsze szczniaki ;) normalnie patrzec na te mordki nie moge :loveu: Quote
c24rny Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 no a ja sie ciesze, ze Sarusia juz ma dobry domek :) podobno kot ucieka przed Sara :evil_lol: a ona sie chce bawic z nim ;) a poki co Pani wola na nia Lalunia :) wszyscy sie ciesza, corka jest zakochana w psiaku a co najwazniejsze Sara, ktorej nikt nie chcial poszla jako pierwsza i bedzie miec na pewno super gwiazdke :loveu: Quote
noemik Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 bardzo się cieszę, że Sara ma domek. I ten domek jest blisko mnie. :evil_lol: nienormalna ze mnie ciotka i tyle. Quote
Perfi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 ZNOWU REZYGNUJA Z KLEKSA!!! TYLKO ON NIE MA DOMU - TO JUZ 3 RAZ!!! :placz::placz::placz::placz: Quote
black sheep Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cholera jasna:( Ludzie co wy wyprawiacie! Quote
Perfi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 pierwsza ta studentka - chyba sie obrazila, potem pani z amicusa ktora bierze bide - wybaczamy :) a teraz pani z ogloszenioa marudy ktora zanim mi dala odpowiedz rozpoczela inna adopcje... a tak jej zalezalo... Quote
Lavaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Sterylkę zrobić będzie trzeba ale to po paru miesiącach tak? (u kota robiliśmy po 9 m-cu, chociaż siedzi w domu, ale..siusiał wszędzie a teraz pełna kultura.) Quote
Lavaa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Oczywiście Sówkę odbieramy ale mam pytanie czy też maluchy będą mieć taką sierść jak mamusia, chodzi o długość? Nie mogę sie Jej doczekać dlatego trochę pomęczę pytaniami.:roll: Quote
Perfi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Kleks na allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=150134369 male beda raczej krotkowlose po tacie :) sa zupelnie inne niz matka, podejrzewam ze ojcem mogl byc czarny podpalany jamnik Quote
Recommended Posts