Jump to content
Dogomania

KRAKOW Perfidne szczeniaki od Perfi i c24rnego juz maja domki :)

Recommended Posts

• Replies 711
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiwi napisał(a):
ola masz umowy adopcyjne z obowiazkiem sterylizacji?
w kazdym domu trzeba bedzie sprawdzic - suczka ma miec wpis w ksiazeczce

a skoro szczeniaki ida przez schronisko to nie powinny mieć umowy schroniskowej?? czy lepiej taką i taką?? :cool3:

Posted

wiec tak:
-pani co zamawiala Kleksa bierze biedaka Kube
-znalazlam ogloszenie na gumtree ze pani przygarnie malego psiaka szczeniaka zadzwonilam no i sara ma dom :) bardzo mile panie przyszly dom super, maz pani jest wielkim milosnikiem zwierzat, corka ma 13 lat wiec dom marzenie :loveu: pani sie wachala czy nie za duza urosnie ale wiedzialam ze to najlepszy domek dla niej i bardzo chcialam zeby tam trafila :) zreszta jak juz ja wziela na rece to nie chciala oddac :loveu:
-pani ktora miala mi dac jutro odpowiedz co do sary wolala jednak kleksa (plec), a ze kleks jest wolny a sara wydana - dostanie kleksa :)piesek dla panstwa kolo 50 ktorzy stracili swojego poprzedniego :) z ogloszenia marudy :loveu:

Posted

Ja się pogubiłam :niewiem: : Kamil jedzie do Lublina, Sara- juz w nowym domku, Kleks- ma zaklepany?, a Sowa?- do Warszawy?

No i Sisi do mnie- juz na pewno w piątek? A jutro spacerek?;)

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
Kamilek jedzie z nami w piatek - tylko Sowa zostaje...

Elusiu mylisz sie Bora wiezie w piatek Soweczke do Warszawy do nowej doh=gomaniaczki o nicku Lavaa - pisala w tym watku ;)
jeszcze tylko Kleks nie jest pewny ;)

Posted

ola, przesle wam umowe, w schronsikowej nie ma napisane najwazniejszych rzeczy o kojcach ani niczym takim
jest tylko o lancuchu.
i powiedzialas wszystkim o tym ze jak nie wysterylizuja suczki to im odbierzemy?
widzialas co sie dzialo z hera..

Posted

no a ja sie ciesze, ze Sarusia juz ma dobry domek :) podobno kot ucieka przed Sara :evil_lol: a ona sie chce bawic z nim ;) a poki co Pani wola na nia Lalunia :) wszyscy sie ciesza, corka jest zakochana w psiaku a co najwazniejsze Sara, ktorej nikt nie chcial poszla jako pierwsza i bedzie miec na pewno super gwiazdke :loveu:

Posted

pierwsza ta studentka - chyba sie obrazila,
potem pani z amicusa ktora bierze bide - wybaczamy :)
a teraz pani z ogloszenioa marudy ktora zanim mi dala odpowiedz rozpoczela inna adopcje... a tak jej zalezalo...

Posted

Sterylkę zrobić będzie trzeba ale to po paru miesiącach tak? (u kota robiliśmy po 9 m-cu, chociaż siedzi w domu, ale..siusiał wszędzie a teraz pełna kultura.)

Posted

Oczywiście Sówkę odbieramy ale mam pytanie czy też maluchy będą mieć taką sierść jak mamusia, chodzi o długość? Nie mogę sie Jej doczekać dlatego trochę pomęczę pytaniami.:roll: