Morgan:-) Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Oooooooo... Wpraszam to sobie.... ... jak to? JA nic nie robię???? Quote
Morgan:-) Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A kto leży na tapczanie? A kto zjadł trzecie (!!!) śniadanie? A kto dzisiaj pluł i łapał? Quote
Morgan:-) Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A kto Astę pod brodą podrapał? A kto tam schował kalosze? O!! PROSZĘ!!! Quote
Morgan:-) Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Na tapczanie leży leń... ( trochę zielony ten leń, ale tak kurna wyszło) Nic nie robi caaaały dzień Quote
Morgan:-) Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Stroi miny - nawiedzona... Czasem bywa obrażona... Quote
Morgan:-) Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Potem ładnie się przymila... Cóż - niezapomniana chwila :loveu: Quote
Ulka18 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jakie Astunia ma kochane oczyska, jest naprawde przeslodka i robi za takie niewiniatko, ze serce sie wzrusza i wyciska lzy cioteczkom :loveu: Quote
basiagk Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ma mądre oczy ale to może byc zmyłka, co?:razz: Quote
Morgan:-) Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 basiagk napisał(a):Ma mądre oczy ale to może byc zmyłka, co?:razz: :-xJa Ci dam zmyłka :-x To przecież najmądrzejsza i najkochańsza suńka pod słońcem :loveu::loveu: Quote
Morgan:-) Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mamy kolejną cieczkę i wariacje na spacerach, bo jak młoda psa zobaczy, to traci panowanie nad sobą i wyrywa sie jak dzikus, bo tak jej się chce ... Ale to już ostatnia w jej życiu, bo zaraz po ciachamy. Potem chipujemy, zakładamy paszport i w drogę!! Quote
Morgan:-) Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mam pytanie... Czy Wasze sunie podczas cieczki też piją jak szalone? Bo Asta zaczęła chłeptać o wiele większe ilości niż zazwyczaj, przez co - pomimo późno - wieczornego i długiego spaceru czasami nie dotrzymuje do rana i po wstaniu wdeptuję w kałużę. W ogóle jest rozkojarzona, nakręcona, niespokojna - no jak to zazwyczaj bywa w 2 tygodniu cieczki :shake: Quote
Jagienka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Morgan:-) napisał(a):Mam pytanie... Czy Wasze sunie podczas cieczki też piją jak szalone? Bo Asta zaczęła chłeptać o wiele większe ilości niż zazwyczaj, przez co - pomimo późno - wieczornego i długiego spaceru czasami nie dotrzymuje do rana i po wstaniu wdeptuję w kałużę. W ogóle jest rozkojarzona, nakręcona, niespokojna - no jak to zazwyczaj bywa w 2 tygodniu cieczki :shake: Kurcze u suk nie wiem, ale u kobiet tak sie obseruje, no z wyjątkiem tych spacerów :evil_lol:;) Quote
Morgan:-) Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Od wczoraj Asta jest "electronic dog" czyli została zachipowana, ma paszport i w środę wyjeżdża w pierwszą zagraniczną podróż do Belgii. Wprawdzie tym razem tylko na 1 tydzień, ale to będzie taki zwiad rekonansowo-zapoznawczy przed wyjazdem na stałe. Quote
Morgan:-) Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jeszcze tylko sterylka po przyjeździe + usunięcie wyłamanych zębisków + wycięcie guli na nodze i wyfruwamy w dal!! Quote
Ulka18 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Morgan, wyjezdzasz z Polski :crazyeye: Razem z Astunia? Quote
Morgan:-) Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A wyjeżdżamy. Co tu będziemy wegetować?? Mamy tam gdzie mieszkać, mamy tam co robić, mamy szansę na spokój w życiu, więc ... Co mamy do stracenia?? Quote
Ulka18 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 To super :multi: Jak macie takie zaplecze, to nie ma na co czekac. Morgan, mam nadzieje, ze na dogomanie bedziesz zagladac i pisac co u Ciebie. Quote
andzia69 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Światowe dziewczyny będą:lol: Jadą na podbój Belgii;) Quote
Morgan:-) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 No to po a klimatyzacji dajemy czadu ze zdjeciami :diabloti: Quote
Morgan:-) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Moje Ciotki kochane... jechalam dlugo... jakies 14 godzin... Ale co tam, da sie przezyc. Paka cala moja byla. Quote
Morgan:-) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Po dlugiej drzemce przeciagnelam sie (nie wiem czemu pancia nazywa moje przeciaganie - nastepny prosze)... obwachalam teren... pozwiedzalam zakamarki... Quote
Recommended Posts