Morgan:-) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A na koniec - miły odpoczynek w stokrotkach :loveu: Quote
Morgan:-) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Na resztę nie wiem, czy się kiedykolwiek doczekam :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Mój hicior też nie został dosłany, bo przecież dla faceta Asta w locie i z zębami na wierzchu wygląda tak samo jak pies leżący do góry kołami. Quote
Morgan:-) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wszędzie dobrze, ale obok panci najlepiej :cool3: :loveu: Quote
Morgan:-) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A tak wygląda rezydentka, która przez szybę wzbudzała zainteresowanie... Natomiast przy spotkaniu "oko w oko" została kompletnie zignorowana Quote
Ulka18 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Morgan, gdzie znalazlas takie stokrotki :crazyeye: ja mieszkam w sumie na tej samej szerokosci geograficznej, a u mnie nie ma :cool3: Astunia przecudna :loveu: Quote
Morgan:-) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No jak to gdzie?? W Krakowie :lol: A tutaj moja amstaffka w przybliżeniu Co myślicie?? Asior!! To zdjęcie z dedykacją dla Ciebie - chyba się domyślasz o jaki mały szczególik chodzi?? Quote
basiagk Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 CUD MIÓD I ORZESZKI!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Asior Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Morgan:-)']No jak to gdzie?? W Krakowie :lol: A tutaj moja amstaffka w przybliżeniu Co myślicie?? Asior!! To zdjęcie z dedykacją dla Ciebie - chyba się domyślasz o jaki mały szczególik chodzi?? ehehehhheehhe tak taak o ta wieśniacką meteczkę :evil_lol: Quote
masienka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Morgan:-)']A rozglądałam się baaaardzo dostojnie :lol: ale ona ma boskie te uszyska:mdleje: :loveu: Quote
Morgan:-) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Asior napisał(a):ehehehhheehhe tak taak o ta wieśniacką meteczkę :evil_lol: No właśnie. Byłyśmy w wiejskich klimatach na peryferiach Krakowa, więc trza się było wtopić w wieśniackie otoczenie i obciachu nie robić, więc znowu nie miałam szansy tej meteczki obciąć :eviltong: Quote
Morgan:-) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ASIOR - To dla Ciebie Dwuletni piesek rasy Shiba po wspaniałych rodzicach,posiadający tytuły CHAMPIONA POLSKI MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA POLSKI wielokrotny medalista i zwycięzca wystaw A może to jest teraz "trendy"???:cool3: :cool3: :cool3: Poczekam jeszcze z tym obcięciem :eviltong: Quote
Asior Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 eeeeeeeeeeeehehehhehehehe MORGAN :loveu: dobre dobre...przekonałaś mnie .. :evil_lol: nie obcinaj....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Chciałam tylko oświadczyć oficjalnie i publicznie, że od przyszłego miesiąca Asta i jej pancia Morgan będą Bielszczankami. Opuszczamy Tarnów - niestety czy stety - i zaczynamy nowe życie w rodzinnych okolicach panci. Pozdrawiamy wszystkich :multi: Quote
Jagienka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 To super... nowe okolice, szanse na nowe domy dla bied z dogo... musisz nieść oświaty kaganek... :cool3: Quote
jotpeg Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 no prosze, Bielsko bardzo ladne miasto, i w gory rzut beretem tak zwany :p powodzenia, dziewczyny! :multi: Quote
Morgan:-) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Korzystając z tego, żźe wreszcie dobrałam się do kompa mojego brata :mad: wstawiam resze zdjęć, którą Wam obiecałam. Quote
Morgan:-) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Trochę jasne, ale uśmiech na morduli widać wyraźnie! :razz: Panciaaaa przybywam! FRUUUUUUwająca Asta :evil_lol: :cool3: Tu też się śmiejemy :lol: I jeszcze jedno kółeczko :-) Quote
Morgan:-) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 pełna krasa - dla dogomaniackich Ciotek ! Pachnie wiosną achhhhhhhhhhh.... No już idę idę..... I trochę ogonem zamacham... Niech będzie, że się cieszę... Quote
Morgan:-) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Lekki powiew w pychol.. :lol: Poważny. potężny molos nadbiega :eviltong: A tu już jestem zmęczona tym pozowaniem "w truchcie, biegu i locie" :loveu: No bo ileż można :shake: :shake: . Pancia tylko kuca albo stoi, a ja muszę podskoki, biegi demonstracyjne i inne inszości prezentować. :cool3: :cool3: Nawet się odlać spokojnie nie można - też mnie wyłapała tym swoim "trzecim okiem". Ech... Ciężkie jest życie psiej modelki... Pozdrowiania dla wszystkich Ciotek, które odwiedzają naszą galeryjkę :multi: :multi: :multi: I wujków też oczywiście !!!!!! Quote
Jagienka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: Fruwająca Asta jest THE BEST!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
siwucha Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Morgan:-) napisał(a): FRUUUUUUwająca Asta :evil_lol: :cool3: Tu też się śmiejemy :lol: I jeszcze jedno kółeczko :-) przecudna:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts