Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Potem się trochę szwendam po domu, bo pancia ma swoje zajęcia. Pozatym trzeba dać jej trochę czasu na obiad dla psa.
Tylko czemu zamiast gotować, lata za mną z tym aparatem?

Znudzona (tak jakby)

Tu memłam dywanowe znalezisko

Posted

[quote name='Ulka18']Morgan, czy jestes pewna, ze to ten sam pies?
Odnosze sie do pierwszych dwoch zdjec :evil_lol:
Niesamowicie szybka przemiana ze zdjecia pierwszego pt. smutas na zdjecie drugie pt. mówie dzien dobry :loveu:[/quote]

Astula potrafi zmienić minę w sekundzie - w zależności jak na nią popatrzę i jak szeroko otwieram oczy. Czasami nie potrzebuję sie do niej odzywać - spojrzę w odpowiedni sposób i - wiadomo o co mi chodzi ;)

Posted

[quote name='andzia69']piękna mordzia - jak zawsze zresztą!:loveu::loveu::loveu:

Morgan - a co ty tak reklamujesz te monitorki???:cool3:[/quote]

A bo mam używane do sprzedaży - praktycznie dostępne wszystkie modele z wymienionych marek ;) . Cennik na PW - w razie zainteresowania.

Posted

[quote name='Morgan:-)']Po złożeniu papierów na szafce pancia bierze smycz do ręki i następuje szał radości :lol:

w sposób różnoraki :loveu:

(dywaniki fruwają we wszystkie strony)

to jest po prostu BOMBA!!! BOSKIE!!!!! :lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='andzia69']to jak będę chciała albo ktoś to się zapytam;)[/quote]

Andzia, ale to jest aktualne do końca lutego, bo w marcu pancia i psinka wyjeżdżają na stałe "za gramanice" :cool3:. Astusia będzie Belgijką i będzie podróżować z pancią do Francji, Hiszpanii i krajach beneluxu :multi:

Posted

A gdzie ta biedna, zagłodzona sunia ? :lol:

To mi się najbardziej podoba - piękny mini doguś :loveu:

A to chyba najbardziej kofane spojrzonko :oops:

Morgan:-) - to chyba będziemy "sonsiadkami" - o ile mi się wszystko uda :cool3: - też zamierzam z moją gromadką jeździć - najtrudniej będzie z dziką kotką - oswojoną co prawda, ale wymagającą zawsze oddzielnego pokoju :roll: - "oj będzie się działo".. tzn. mam nadzieję, że nie będzie się nic działo :cool3: - przynajmniej w tym temacie :roll:
"Pozdrawliaju" :multi:

Posted

Tylko że my będziemy na stałe mieszkać niedaleko Brukseli a w podróże będziemy się udawać raz na jakiś czas - w sprawach biznesowych :p

Tak więc - Bonika - jeżeli będziesz miała blisko, to zapraszam na byczenie się na belgijskich ogrodowych włościach, zakrapiane dobrym piffffkiem ;)

Posted

O to to to to :lol: - sunie są "specjalistkami" w takich minach :p Mój Happcio też czasami próbuje być taką suuunią :p :lol:;)

A ja będę pracowała w jednym miejscu - nie będę miała podróży biznesowych :oops: ;) ale mam nadzieję, że będę się mogła czasami wyrwać i coś gdzieś zobaczyć :oops: - "byczenie na belgijskich ogrodowych włościach" brzmi muszę powiedzieć nieźle :lol: - dziękuję za zaproszenie :loveu: i będę się mam nadzieję mogła zrewanżować :-) - wstyd przyznać, ale jeszcze nie sprawdziłam gdzie leży miejscowość gdzie będę mieszkać - nie na stałe co prawda - planuję rok, dwa - choć nigdy nie mów nigdy :p

Pozdrowionka dla Ciebie i Astusi :multi:

Posted

Uszyska ma po prostu świetne

Ale mam nadzieję, że z tej zagramanicy też będziecie nam się przypominać? Wasza historia jest tak budująca, że nie możecie o nas zapomnieć :loveu:

Posted

No oczywiście!! Jak mogłybyście Cioteczki pomyśleć, że zapomnimy o tych tabunach szalonych bab (i nie tylko bab) śpieszących na pomoc tym najbardziej potrzebującym??
Sprawozdanie z dokumentacją fotograficzną zamieszczone zostanie niezwłocznie po zagnieżdżeniu się i aklimatyzacji na nowym miejscu :multi::loveu:

Posted

[quote name='Morgan:-)']Tylko że my będziemy na stałe mieszkać niedaleko Brukseli a w podróże będziemy się udawać raz na jakiś czas - w sprawach biznesowych :p

)[/QUOTE]

Morgan - ty to chyba lubisz zmieniać miejsca zasiedzenia!:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...