Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Czy lekarz określił co to jest? Nawet bez badania wet widzi czy to tylko duperela czy coś poważnego. Trzymam kciuki za Astusię i jej zdrówko :loveu:

Posted

Ksera - lekarz za pierwszym razem po wycięciu tego świństwa wręcz kazał to wysłać do analizy, bo nie wyglądało to dobrze. Już pisałam wcześniej - próbka była na histopatologii w Niemczech - guz złośliwy II stopień. W aucie mam wyniki - jak pójdę z młodą na spacer, to przybiorę jak będę wracała - wtedy napiszę dokładnie, bo po Angielsku jest. To jest taki nowotwór, który - jak powiedział wet - lubi się odradzać w postaci gózków właśnie w różnych innych miejscach. Doradził, że jak się tylko coś pojawi, to natychmiast do kontroli i ciachać. No tym razem, juz uczulona i bogatsza o wiedzę - poleciałam na drugi dzień od zauważenia. Przeglądam młodą codziennie - więc było naprawdę szybko. I na dzień dzisiejszy rana juz prawie zagojona i nic złego sie z nią nie dzieje :)

Posted

To dobrze, że dziewczynka lepiej się czuje :), są psy, które mają tendencje do takich guzów, ale miejmy nadzieję, że to już był jej ostatni :thumbs:

Posted

Katcherine napisał(a):
Trzymamy kciuki za was- zeby juz nic nie wyrastalo.

Ucaluj od nas sunieczke.

Dziękujemy Kasiu :loveu:
U młodej jest już lepiej. Wygojona!! :multi: Wesoła i zadowolona, że bez tego cholernego kołnierza może już latać. Na razie wszystko ok. I mam nadzieję, że świństwo już zasnęło i się nie obudzi.
Ale nie byłoby normalnie, gdyby nie małe coś.........:cool3:

Posted

Zaczynamy tyć po-sterylkowo. I zaczynamy być Klusia. Zobaczymy jak to się dalej będzie rozwijać - mam nadzieje, że do balona nie dojdziemy :lol:
Wiem, że jestem Wam winna zdjęcia - obiecuję że juz niedługo. :p
Pozdrawiamy :multi:

Posted

:lol: no to teraz bedziecie miec wesolo- Grysiek jak juz biegac nie moze to tyje od jednego chrupka...doslownie. Ma ustalona wage na 29,7 g i za nic zejsc z tej wagi nie mozemy.

Makabra.

A jak byl piekny i mlody to wazyl 24 kg w '' klusiowym'' wydaniu. Futerko nas tylko ratuje bo kazdy mysli ze on jest tak z natury napuszony....:oops:

Posted

[quote name='Ulka18']Morgan,
kupisz karme light, wiecej Astunia pogalopuje za patyczkami czy pileczka i bedzie OK. Super z niej sunia :loveu: A te kopytka sa zabojcze :lol:
http://images29.fotosik.pl/264/1150f2c80a6ff704.jpg

Ech... Patyczków się boi, a piłeczka nie wie do czego służy - ona sie bawić nie umie. Ale jak sie rozrusza, to goni w kółko jak błyskawica i chce, żeby ją złapać. No i pancia tez się namacha, żeby choc trochę za tym koniem nadążyć. :))