Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

:roflt::turn-l:
Jak to mówił pewien zajączek w alternatywnej wersji "Misia uszatka"

"Jestem tak naspidowany, że nawet nie czuje, że mam.... ziemię w pysku (przyp. autora ;))"

Posted

Jagienka napisał(a):
:roflt::turn-l:
Jak to mówił pewien zajączek w alternatywnej wersji "Misia uszatka"

"Jestem tak naspidowany, że nawet nie czuje, że mam.... ziemię w pysku (przyp. autora ;))"

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre dobre :lol::lol::lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
To w Belgii maja takie same mleczyki jak u nas :crazyeye:
Jak Wam tam jest Morgan?

A takie same jak u nas. W ogole Belgia pod wzgledem krajobrazowym jest bardzo podobna do naszych poludniowych terenow. Inna architektura - tylko i wylacznie domki z cegly i kamienia, male zgrabne i energooszczedne - nie to co w Polsce molochy z betonu. Podejrzewam, ze w innych okolicach napewno tu takie istnieja, ja niestety wsiowa baba jestem i mieszkam chyba w bajce - czysto, zielono, cicho, przestrzennie, pieknie.

Posted

To tak jak u nas nowosadeckie, tarnowskie i na poludnie pagorkowato.
U mnie z okna tez podobne widoki.
Morgan, to nie tesknisz tak bardzo za polskimi widokami :cool3:
Astunia bardzo zadowolona i szczesliwa :loveu:

Posted

Morgan:-) napisał(a):

Nie tesknie :eviltong:
Obie jestesmy szczesliwe :cool3:

i superaśnie:loveu::loveu::loveu: pieknie tam u was:lol: nawet basen macie - a niunia już w nim pływała po kreciej robocie?:razz:

Posted

andzia69 napisał(a):
i superaśnie:loveu::loveu::loveu: pieknie tam u was:lol: nawet basen macie - a niunia już w nim pływała po kreciej robocie?:razz:

Hehehehehe Andzia no nie rozsmieszaj mnie. Niunia drzy i spitala na widok kropelki wody, a co dopiero na widok takiej masy kropelek skondensowanych w jednym miejscu :lol:

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Hehehehehe Andzia no nie rozsmieszaj mnie. Niunia drzy i spitala na widok kropelki wody, a co dopiero na widok takiej masy kropelek skondensowanych w jednym miejscu :lol:

:ices_bla: mam nadzieje, że ten strach to nie wynik kąpieli Asty u siwuchy :oops:

Posted

Jagienka napisał(a):
:ices_bla: mam nadzieje, że ten strach to nie wynik kąpieli Asty u siwuchy :oops:

Nieeee... Na pewno nie... Po prostu ten typ tak ma:evil_lol: Ona nawet do kaluzy nie wejdzie, a spacery w deszczu to istna galopada - no nawet jak ma pol dnia sie meczyc i trzymac ku.. w du.ce to woli trzymac niz ..... w deszczu.:diabloti: