Morgan:-) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 brnelam w trawie... zdecydowanie trawa najbardziej mi pasuje... Quote
Ulka18 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 To w Belgii maja takie same mleczyki jak u nas :crazyeye: Jak Wam tam jest Morgan? Quote
Morgan:-) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 biegam.. A teraz pancia idzie grillowac i reszte wgra wieczorkiem. Quote
Jagienka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Oj dziewczyny, dziewczyny jak to dobrze, że na siebie trafiłyście :loveu: Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No to lecimy dalej z tym koksem, bo po grillu dogo zwariowalo i nijak nic nie dalo sie podzialac... Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Intensywne prace ogrodowe... I odpoczynek po wysilku... Prawda Ciotki, ze rycie to fajna sprawa :evil_lol::diabloti: Quote
Jagienka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :roflt::turn-l: Jak to mówił pewien zajączek w alternatywnej wersji "Misia uszatka" "Jestem tak naspidowany, że nawet nie czuje, że mam.... ziemię w pysku (przyp. autora ;))" Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Poludniowy aperitif... Chyba mnie tu lubia... Ja ich tez... Baaaaardzo... Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Jagienka napisał(a)::roflt::turn-l: Jak to mówił pewien zajączek w alternatywnej wersji "Misia uszatka" "Jestem tak naspidowany, że nawet nie czuje, że mam.... ziemię w pysku (przyp. autora ;))" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre dobre :lol::lol::lol: Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ciotki ... No mowie Wam... Tu... Jest BOSKOOOOO... Ile mam nog? hihihi Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Nadal jestem najkochansza przylepa mojej panci i potrafie godzinami wisiec jej na kolanach... Pozatym u nas OK Na razie:-) Znikam w moim krolestwie... Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ulka18 napisał(a):To w Belgii maja takie same mleczyki jak u nas :crazyeye: Jak Wam tam jest Morgan? A takie same jak u nas. W ogole Belgia pod wzgledem krajobrazowym jest bardzo podobna do naszych poludniowych terenow. Inna architektura - tylko i wylacznie domki z cegly i kamienia, male zgrabne i energooszczedne - nie to co w Polsce molochy z betonu. Podejrzewam, ze w innych okolicach napewno tu takie istnieja, ja niestety wsiowa baba jestem i mieszkam chyba w bajce - czysto, zielono, cicho, przestrzennie, pieknie. Quote
Ulka18 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Astunia teraz pani na wlosciach :loveu: i pobiegac moze, i poryc w ziemi i polezec do gory kolami :p Cudna mordiaszka :iloveyou: Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 A takie cudenko z drugiej strony... I w ogole cala nasza okolica jest w takim stylu Quote
Ulka18 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 To tak jak u nas nowosadeckie, tarnowskie i na poludnie pagorkowato. U mnie z okna tez podobne widoki. Morgan, to nie tesknisz tak bardzo za polskimi widokami :cool3: Astunia bardzo zadowolona i szczesliwa :loveu: Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 A tutaj mieszkamy Nie tesknie :eviltong: Obie jestesmy szczesliwe :cool3: Quote
andzia69 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Morgan:-) napisał(a): Nie tesknie :eviltong: Obie jestesmy szczesliwe :cool3: i superaśnie:loveu::loveu::loveu: pieknie tam u was:lol: nawet basen macie - a niunia już w nim pływała po kreciej robocie?:razz: Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 andzia69 napisał(a):i superaśnie:loveu::loveu::loveu: pieknie tam u was:lol: nawet basen macie - a niunia już w nim pływała po kreciej robocie?:razz: Hehehehehe Andzia no nie rozsmieszaj mnie. Niunia drzy i spitala na widok kropelki wody, a co dopiero na widok takiej masy kropelek skondensowanych w jednym miejscu :lol: Quote
Jagienka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Morgan:-) napisał(a):Hehehehehe Andzia no nie rozsmieszaj mnie. Niunia drzy i spitala na widok kropelki wody, a co dopiero na widok takiej masy kropelek skondensowanych w jednym miejscu :lol: :ices_bla: mam nadzieje, że ten strach to nie wynik kąpieli Asty u siwuchy :oops: Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Jagienka napisał(a)::ices_bla: mam nadzieje, że ten strach to nie wynik kąpieli Asty u siwuchy :oops: Nieeee... Na pewno nie... Po prostu ten typ tak ma:evil_lol: Ona nawet do kaluzy nie wejdzie, a spacery w deszczu to istna galopada - no nawet jak ma pol dnia sie meczyc i trzymac ku.. w du.ce to woli trzymac niz ..... w deszczu.:diabloti: Quote
Recommended Posts