Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='mm.templum']

Nie ma to jak głęboko spojrzeć w oczy....bo czy te oczy mogę kłamać;)

Marku ona mi tak patrzy w oczy cały czas, dzień i noc, w każdej chwili. No po prostu miodzio a nie psiura. Kochaństwo moje :loveu:

Posted

Katcherine napisał(a):
Morganku- co u was slychac ?

Hej Kasiu :multi:
U nas w zasadzie wszystko w porządku. Ranki na łapkach się ładnie zagoiły i nie ma żadnych wypukłych nowości. Jakieś tylko bliznowce pozostały, które z czasem powinny sie "rozejść" i zaniknąć.
Psiura biega i wariuje. Czasem coś tam zakaszle, ale chyba każdy pies od czasu do czasu kaszle. Ja niemniej jednak za każdym razem mam złe myśli na temat kaszlu, ale cóż - juz taka trochę przeczulona jestem, bo mi lekarz powiedział jasno i wyraźnie, że objawem przerzutów może być pogorszenie samopoczucia, i kaszel między innymi. Zobaczymy. Na razie jest wesoło. Tuśka szaleje jak szczenior, biega, a właściwie podskakuje w zabawie podszczypując dłonie jak młody psiak. Czasami sie drażnimy i udaje jej się zawarczeć albo nawet szczeknąć. Dalej grzeczniutka, podbija serce mojej mamie z którą obecnie mieszkamy. Krysia, to przecież najlepsza przyjaciółka psa - zwłaszcza rano jak można wyżebrać kawałek chlebka z pasztecikiem na przykład. Trochę sie pannie przytyło po sterylce, ale już waga stanęła i taka leciutko dobrze wyglądająca jest. I tak jakby również silniesza, co ewidentnie daje się wyczuć na spacerkach. Moja ręka wprawdzie jeszcze jakoś się w tych zawiasach trzyma, ale nie wiem jak długo. Panna reaguje na "noga" tylko na momencik, i zawsze jakimś dziwnym trafem coś ją kompletnie rozprasza i po niecałej minucie zapomina o czym do niej mówiłam i ... ciągnie jak lokomotywa :p. No może nie tak do końca, ale czasami "lata jak potrzepana" w nieprzewidywalnych kierunkach, bo co chwilę interesuje ją coś innego i z innej strony. Ech...
Ale z drugiej strony nie zamieniłabym tej małpy na żadnego innego psa na świecie!!!! :loveu: KOCHAMY SIĘ :loveu::loveu: BARDZO :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy wszystkie ciotki :multi::multi:

P.S.Kasiu. Myślę o Dropku codziennie. Cały czas nie moge pogodzic się z tym, co się stało. (*)

Posted

:loveu: cudownie czyta sie takie wiadomosci.
Pilnuj malutkiej.I wymiziaj ja.

Dropus. Nic juz nie ma jak dawniej. Tesknota pozostaje z nami. Czytam ciagle od poczatku jego historie, kazde zdjecie, kazde slowo to jak by znow wracal do nas. na te sekundke.

Posted

Katcherine napisał(a):
:evil_lol: uszy ma super
tez bym z kanapy nie schodzila...nie wiadomo co sie z kanapa stanie jak sie zejdzie...;)

No fakt - przeciez może zniknąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Hej Ciocia Andzia :loveu:
U Niuni wszystko w porządku. Rany wygojone. Jedna łapa z łusum plackiem (ta co się tak źle goiła) i już nie obrośnie, a druga łapa już futrem zarasta i prawie nic nie widać. Nic nowego się nie pojawiło.

Tak przy okazji - powiedz mi proszę czym Ty wyczesujesz swoje potFFFFory. Asta się łokropnie leni, a sierść ma zbliżoną do Twoich dzieci. Sztywne krótkie igiełki które namiętnie wbijają się w dywan i trudno je odkurzyć. Sierść na dywanie, kanapach i czepia się wszystkiego. Masakra. Wszelkiego rodzaju grzebienie odpadają. Miałam kiedyś taką gumową łapkę z wypustkami - trochę lepiej niż grzebień, ale efekt raczej mizerny. Ciocia poradź, bo się Krysia już zaczyna niecierpliwić trochę :cool1:

Posted

no cóż - moje tez teraz zrzucają kupę sierści:angryy: bo onek to zrzuca 24h/dobę przez 365 dni

Moje potwory czeszę - a w sumie to myziam - właśnie tą gumową z wypustkami - nic lepszego nie wynaleziono chyba do krótkiej siersci:evil_lol:

Bardzo sie cieszę, ze zdrówko suńci dopisuje - oby tak dalej!:loveu:

• 2 weeks later...