Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Jeszcze kilka ujęć :diabloti:

Moje "biedactwo" przed kolacją :shake:

Trochę się obraziłam, że koszyk a nie łóżko :shake::shake:

Pancia nooo.. Nie bądź taka... Mogę spowrotem do pościeli???

Posted

Morgan,
Astunia wyglada jak aniolecek :loveu: jest taka kochana i tak wspaniale udaje sierotke z tymi czarujaco niewinnymi oczyskami, ze serce nawet z kamienia by peklo na kawaleczki ;)

Posted

Ale ona całodobowo-łóżkowa jest. Schodzi z pościeli tylko do miski i na spacer. No i oczywiście jak ją zawołam - przybiegnie na chwilę, poprzytula się i wraca w pościel. Zagnieździła się tam już na amen, a z racji tego, że się leni - pancia jest zmuszona tolerować owłosioną kołdrę i poduszki. Ale co tam - w zestawieniu z przyjemnością jaką mam przytulając w nocy takie kochane psie ciałko i zasypiająć w psich objęciach - sierściuchy są najmniej ważne!! :evil_lol:

Posted

A ja bym też chciała przynajmniej jeszcze ze 2 - takie amstafowate. Gadzina jednak nie podziela moich poglądów.
Co jest dziwne - jak oddałam ją na 3 dni do hotelu - wprowadzona do stada przez obcą osobę okazała się psem bezproblemowym, w pełni zgadzającym się z całą resztą pod każdym wzdlędem. Problemem były tylko noce, bo mieszkała nie w kojcu, ale w domu właścicieli hoteliku z ich domowymi psami i... na bezczela pchała się im w nocy do łóżka. Parokrotne tłumaczenie dotyczące miejsca pobytu psa w godzinach nocnych (czyli na swoim kocyku) przyniosło efekt - tylko na jedną noc. Każda następna zaczynała się tak samo - wchodzenie ukradkiem do łóżka i liczenie na to, że nikt się nie zorientuje. Kochane suczydło :loveu::diabloti:

Posted

Andzia - pisałam wyraźnie - nie jestem w stanie wprowadzić do mojego domu żadnego psa. Na spacerach w ogóle jej nie spuszczam, bo rzuca się z zębami na każdego psa który pojawi się w zasięgu jej wzroku. Podejrzewam, że jest zazdrosna o mnie i zażarcie pilnuje dostępu innych psów do mnie. Co innego, gdy jest z obcymi ludźmi w nowym miejscu - wtedy jest aniołkiem.

• 2 months later...
Posted

Morgan, czy jestes pewna, ze to ten sam pies?
Odnosze sie do pierwszych dwoch zdjec :evil_lol:
Niesamowicie szybka przemiana ze zdjecia pierwszego pt. smutas na zdjecie drugie pt. mówie dzien dobry :loveu: