Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
Asta jest śliczna!!!! A zresztą obie jesteście cudowne!!!:loveu::loveu::loveu:

Wszystkiego naj z okazji Świąt Wielkanocnych!!!

Wzajemności Andziu dla Ciebie i reszty "bandy" Od Aściory i Morgan :loveu:

Posted

Dziewczyny, czy Wasze sunie też podczas ciąży urojonej schudły?? Bo Asta odkąd zaczęła być niespokojna, to mniej jadła i trochę schudła. Teraz już jej się cycki pomniejszyły i je jak dawniej, ale jak się naciągnie, to trochę jej jeszcze żebra prześwitują.

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Dziewczyny, czy Wasze sunie też podczas ciąży urojonej schudły?? Bo Asta odkąd zaczęła być niespokojna, to mniej jadła i trochę schudła. Teraz już jej się cycki pomniejszyły i je jak dawniej, ale jak się naciągnie, to trochę jej jeszcze żebra prześwitują.

Kurcze, ja nie pamiętam...
Ale jesteście obłędne!!!!! :loveu:

Posted

[quote name='Morgan:-)']

...ale ja tak lubię braciszka Morgan :loveu: :loveu:

no ja się jej wcale nie dziwie :evil_lol:
tez bym go lubiła :loveu: :evil_lol:

Posted

Byłyśmy dzisiaj w Krakowie u rodzinki i szalałyśmy w ogrodzie. Tzn. Asta szalała w biegach, podskokach i tarzaniem się w stokrotkach, a Morgan szalała z aparatem. Zdjęcia przyśle mi braciszek dopiero jutro, ale już mogę powiedzieć, że wyszły bossssssssssko :loveu: :loveu: :loveu: . Jedno koniecznie muszę wstawić do metamorfoz, bo zmiana jest piorunująca - jak 2 różne psy w porównaniu z sucharkiem z pierwszych zdjęć z tego wątku. Takiego Astowego uśmiechu jak na wspomnianym zdjęciu jeszcze nie widziałyście. Ale to - niestety - dopiero jutro.
A jak mi braciszek zdjęć nie przyśle, to obiecuję, że spuszczę mu lanie!! :mad: :mad:

Posted

sugarr napisał(a):
To ja czekam na te krakowskie zdjęcia :D
Rozumiem, że się z Astą na święta u rodzinki było z wizytą? :)

A się było - jak co święta zresztą :evil_lol: :eviltong:

Posted

Asior napisał(a):
no ja się jej wcale nie dziwie :evil_lol:
tez bym go lubiła :loveu: :evil_lol:

Asior! Buszując po wątkach przeróżnych trafiłam na Twój fretkowy filmik. SUPER!! Swego czasu też miałam fretkę - Frediego, który zachowywał się identycznie. Był tak samo zwariowany i wszędobylski :-). Potrafił nawet aportować piłkę tenisową. Kochański maluszek. I gdyby nie ten specyficzny zapach - z pewnością byłyby kolejne Fredzie. On miał swój pokój i tam mógł sobie pachnieć jak mu się podobało. Teraz niestety już nie dysponuję takimi włościami. A szkoda :cool1:

Posted

I mój brat jest zdrowo podpadnięty, bo - jak twierdzi - "nie chce mu się przesyłać zdjęć, które wyglądają tak samo" i w sumie nie przysłał mi tych najważniejszych, na które od wczoraj czekam. Zdrowo mnie rozsierdził!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Mam ochotę przyłożyć mu młotkiem w ten durny łeb!:mad: