Izabela124. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Boszzzz w końcu w tej galerii wszystko nadrobiłam, ale zostały mi jeszcze galeria Ptysiakowej, magdybory, doglov i jeszcze jakaś gadatliwa, nie wiem kiedy się wyrobię ha ha http://images37.fotosik.pl/1765/32f2fcc74e4b1f97med.jpg Morusek :loveu: Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='Izabela124.']Boszzzz w końcu w tej galerii wszystko nadrobiłam, ale zostały mi jeszcze galeria Ptysiakowej, magdybory, doglov i jeszcze jakaś gadatliwa, nie wiem kiedy się wyrobię ha ha U mnie jest przecież tak mało nagadane :evil_lol: Nie wiem co chcesz nadrabiać :diabloti: Powinno być magdybroy a nie magdybory :eviltong: Quote
Izabela124. Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 magdabroy napisał(a):U mnie jest przecież tak mało nagadane :evil_lol: Nie wiem co chcesz nadrabiać :diabloti: Powinno być magdybroy a nie magdybory :eviltong: Ha ha ha już ja widzę tą małą ilość nadrabiania :diabloti: Oj tam, pomyliłam się :eviltong: Quote
Baton Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Coś tu za cicho :D Ty$ka, odezwij się :) Quote
Patik Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 A my sie witamy i przepraszamy,ze nas tak długo nie było. i pozdrawiamy was :D:D Quote
Istar19 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 a Ty$ka nie jest gdzieś na "obozie" harcerskim w ten weekend?:) Quote
stokrotka.af Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 doberek w niedzielę Morusku :) Quote
Ty$ka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Mada95']http://images37.fotosik.pl/1765/32f2fcc74e4b1f97med.jpg Jak on tu pięknie wyszedł;) Elektrostatyka? Też to kiedyś miałam bo coś mi świta ale nie jestem sobie wstanie przypomnieć o co w niej chodziło (o jakieś magnesy czy coś chyba ):evil_lol: Ja próbuję ostatnio pisać coś ciekawego na moim blogu więc jak ktoś by chciał to niech poczyta i powie mi co o tym myśli ;) (adres mam w podpisie pod banerkiem ) A ja chcę twoje opowiadania Justyna!!!!:multi: Mam psa modela - za minutę pozowania dostaje 5min głaskania :cool3: Ja miałam w ubiegłym roku, a sprawdzian podobno był łatwy. Jak tak powiedziała moja klasa to ja mogę sobie spokojnie spać i dostanę 6 :evil_lol: :eviltong: Jak będę mieć to będę wpadać na bloga ;] Na razie muszę uporać się z rozprawką z polskiego, więc nic nie mam ciekawego. Jest kilka opowiadań w zanadrzu, ale ciii :eviltong: [quote name='rashelek']Idź do lekarza, najlepsze wyjście :P A ile Morusidło waży? NO tak :diabloti: W piątek chodziliśmy przeszło 20km po lesie (szybkim marszem), co zajęło nam 3h, a wczoraj biegaliśmy i jakoś żyję. Jednak to nie to samo co w szkole, więc muszę załatwić sobie zwolnienie z WFu :evil_lol: Ostatnio go nie ważyłam, ale czuję że ciut więcej niż te 15kg. Ale gruby nie jest ;) [quote name='magdabroy']Tylko jedno zdjęcie :-( Za duże wymagania stawiasz dla mojego złoma ;) [quote name='phase']Jak mu się nie oprzeć. :loveu: http://images37.fotosik.pl/1765/32f2fcc74e4b1f97med.jpg :loveu: Normalnie :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 (edited) [quote name='stokrotka.af']doberek u nas od rana leje ;( a Morusek jakiś taki smutnawy na tej ostatniej fotce... mizianka zasyłamy na poprawę humoru ;) U nas też lało, ale co tam - ja nie wiedziałam o tym i na rajd spakowałam lekkie rzeczy. Teraz to nic nie mówię i muszę z chusteczkami chodzić :cool3: Ale warto było się poświęcić. Na rajdzie było extra! :) Smutawy, bo pańcia go porzuciła na kilka dni. :eviltong: Dziękujemy :loveu: [quote name='Ptysiak']Ptysiek nie będzie bawił się moimi gałkami :angryy: Ja się zaczynam bać Twoich pomysłów... :evil_lol: Te powody to takie blablabla... nic z tego nie jest prawdą, wymyślasz bo Nas nie lubisz i nie chce Ci się czasu poświęcić by nam cos ciekawego dać do poczytania... :-(:eviltong: http://images37.fotosik.pl/1765/32f2fcc74e4b1f97med.jpg :loveu: Dobrze, że chociaż jedno zdjęcie dałaś... jest dowód, że Morusek żyje i ma gałki... :evil_lol: Jakaś Ty niedobra no - psu żałujesz zabaw :shake: Tak to już jest, gdy zadaje się z miłośnikiem horrorów :diabloti: Co więcej - nie dam Wam już żadnego opowiadania :p Dobrze, że nie zdradziłam się, że gałki dorobiłam na PS :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']z fotkami to się naprawdę wysiliłaś:mad: głaski zasyłamy:smile: Prawda? Jestem z siebie dumna :eviltong: Dziękujemy. Edited September 16, 2012 by Ty$ka Quote
Ty$ka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name=':: FiGa ::']O, fotka! Nie wierze :evil_lol: Ja ostatnio myslalam ze zejde na zawal jak cala noc nie spalam po imprezie, a rano wydoilam calego RedBulla. A ja kawy i bulli pic nie moge bo mnie "czepie" :D I mnie tak w klatce cisnelo ze chcialam zemrzec tu i teraz byle nie bolalo :placz: Zdrowka :calus: Ja też nie :evil_lol: Ty pijaku Ty, dobrze Ci tak :mad::evil_lol: Dziękuję ;* [quote name='leónowa']Dobra dobra, jak mi na siłe utrudniasz życie to swoim helikopterem przybędę, a wtedy Morus na pewno sie z budy wynurzy zobaczyc co i jak, więc fotki będę miała, ale jak herbate stawiasz to mogę nawet i pociągiem przyjechac:lol: Ta, zobaczy i zabije Twój helikopter :evil_lol: Zapraszam, zapraszam. Czekam na Ciebie :loveu: [quote name='dOgLoV']http://images37.fotosik.pl/1765/32f2fcc74e4b1f97med.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: juz powoli zapominalam ze to psia galeria :mad: Czyżby skleroza się odzywała? :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Gdzie Ty się podziewasz??:roll: Na rajdzie byłam :eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='stokrotka.af']zaginęła w akcji ;) A żebyś wiedziała. Mieliśmy m.in. maskwoanie się w lesie. Tak się zamaskowałam (siedziałam w jeżynach <stąd moje zadrapania na całym ciele> na mchu i pokryta mchem), że ciepło mi się zrobiło (a lało) i omal nie zasnęłam :evil_lol: A jeszcze na dodatek nikt mnie nie znalazł i dopiero na gwizdek mogłam wrócić do ludzi :eviltong: [quote name='Izabela124.']Boszzzz w końcu w tej galerii wszystko nadrobiłam, ale zostały mi jeszcze galeria Ptysiakowej, magdybory, doglov i jeszcze jakaś gadatliwa, nie wiem kiedy się wyrobię ha ha http://images37.fotosik.pl/1765/32f2fcc74e4b1f97med.jpg Morusek :loveu: Powodzenia w takim razie :eviltong: :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Witamy sie ;-) Hej ;) Quote
*Magda* Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 No to jak już wróciłaś i żyjesz, to dawaj jakieś foty i opowiadanie :razz: Quote
Ty$ka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='maryg22']Coś tu za cicho :D Ty$ka, odezwij się :) Jak cicho? Każdy nadrabia za mnie :eviltong: No popatrz jaka jestem posłuszna :evil_lol: [quote name='Patik']A my sie witamy i przepraszamy,ze nas tak długo nie było. i pozdrawiamy was :-D:-D Nie przepraszaj ;) Zdarza się ;) Nawzajem :D [quote name='Istar19']a Ty$ka nie jest gdzieś na "obozie" harcerskim w ten weekend?:smile: Zgadza się. Mógłby ten weekend dłużej trwać :loveu: Fenomenalny masz banerek! [quote name='unikatowydiament']hello,milego weekendu Cześć. Dziękujemy. [quote name='stokrotka.af']doberek w niedzielę Morusku :smile: Hej hej... [quote name='magdabroy']No to jak już wróciłaś i żyjesz, to dawaj jakieś foty i opowiadanie Hehe, ale masz wymagania ;) Dobra, w teraz powód dlaczego tu zajrzałam. Przyszłam się z Wami pożegnać. Na czas nieokreślony, ale na jakiś czas wstrzymuję galerię i swoją obecność na dogo. Nie wykluczam, że na zawsze. Powód? Brak czasu. Będę za Wami tęsknić, ale moja decyzja jest niepodważalna, już klamka zapadła. Jeśli ktoś ma do mnie jakąś sprawę to zapraszam na fb, gg, nr telefonu. Możecie mnie poczytać jeszcze na forum malamucim i sos'owym. Relacji jednak Morusowych raczej nie będzie, chyba że na własne życzenie ;). I to by było na tyle. Na dogo jeśli już będę to tylko podnosić wątki swoich podopiecznych. Mam nadzieję, że dobrze czuliście się z nami, bo ja owszem. Dziękuję bardzo za Waszą obecność i towarzystwo :loveu: Będę za Wami tęsknić i za Waszymi psami. Do usłyszenia! Albo do zobaczenia na zawodach :). Quote
Ptysiak Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Jakaś Ty niedobra no - psu żałujesz zabaw :shake: Tak to już jest, gdy zadaje się z miłośnikiem horrorów :diabloti: Co więcej - nie dam Wam już żadnego opowiadania :p Dobrze, że nie zdradziłam się, że gałki dorobiłam na PS :evil_lol:[/QUOTE] Uważaj bo też lubie horrory :razz: i przy okazji gotyckie klimaty...:diabloti: Ale jesteś :( Nie lubisz Nas....:placz: Tak mi się wydawało, że te gałki takie dziwne :roll: Biedny Morusek, zabiorę Ci go :mad::evil_lol: Stara jestem więc wiesz... :evil_lol: Nie możesz tak sobie zawieszać i nie być... ej noooo :(:(:(:(:(:(:( Quote
Istar19 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Ty$ka nie zostawiaj nas :( ja chce wiedzieć co u Moruska :mad: Quote
Oscar Patric Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 namawiać nie będziemy,ale szkoda,będzie Nam Was brakować:-( buziaczki dla Moruska Quote
Demowata Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Morus coraz bardziej przypomina mi sheltie. :lol: Quote
Recommended Posts