phase Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Witamy, ale nas trochę nie było, aż wstyd. :oops: Ale foty, foty dawaj! :D Quote
Ty$ka Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 :: FiGa :: napisał(a)::roflt: A ile stron temu? 20? 50? :evil_lol: Buhaha, z 3-4 strony temu:D Ptysiak napisał(a):Cześć :loveu: Chcemy chcemy fotki !!! :razz: Ja jestem w szoku znowu... jedna strona tylko do nadrobienia :crazyeye::evil_lol: Czeeeść :loveu: A ja chcę lustro albo chociaż zwykłą małpiatkę :placz::eviltong: Lubię zaskakiwać :evil_lol: phase napisał(a):Witamy, ale nas trochę nie było, aż wstyd. :oops: Ale foty, foty dawaj! :-D No właśnie Was trochę nie było, więc nie wiem czy zasłużyliście na foty :diabloti: :mad: Co prawda nowych Morusowych i Ednusiowych nie mam, ale nawet jakbym miała to bym nie dała :evil_lol::eviltong: unikatowydiament napisał(a):doberek w piękny wtorek :smile: :: FiGa :: napisał(a):Witamy sie ;-) Witacjie cieplutko, ciotunie :loveu: U nas gorąąącooo... ale zaraz lecimy na spacer. Potem nadrobię dogo ;) Quote
Leokadia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ja chce Morusa!!! Obiecaj, że jak dorwiesz aparat to będzie 10 stron samych fotek, za to że nas tak katujesz nic nie dodająć;) Quote
:: FiGa :: Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Milego spacerku ;) Przyniescie jakas historyjke, chetnie poczytamy :D Quote
Ty$ka Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 leónowa napisał(a):Ja chce Morusa!!! Obiecaj, że jak dorwiesz aparat to będzie 10 stron samych fotek, za to że nas tak katujesz nic nie dodająć;) Ale ja wcale nie muszę Was katować - mogę nic nie pisać ;P Jak tam sobie chcecie :D A 10 stron fotk nie wchodzi w grę, gdyż mamy małą pamięć na aparacie ;) Quote
Ty$ka Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Milego spacerku ;) Przyniescie jakas historyjke, chetnie poczytamy :D A nie-dziękuję ;). Może się uda, ale nie obiecuję - zresztą przed chwilą przecież ktoś pisał, że za dużo piszę i Was katuję tym ^^ :D Quote
Leokadia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ty$ka napisał(a):Ale ja wcale nie muszę Was katować - mogę nic nie pisać ;P Jak tam sobie chcecie :D A 10 stron fotk nie wchodzi w grę, gdyż mamy małą pamięć na aparacie ;) Chodziło nie o katowanie opowieściami, ale o katowanie niepokazywaniem nam Morusa;) Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Miłego spacerkowania ;) Ja tez chce poczytać i chcę zdjęcia :placz::eviltong: Quote
phase Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ty$ka napisał(a): ale nawet jakbym miała to bym nie dała :evil_lol::eviltong: No tak, o co ja pytam. :diabloti: Quote
Ty$ka Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 leónowa napisał(a):Chodziło nie o katowanie opowieściami, ale o katowanie niepokazywaniem nam Morusa;)D Dobra dobra :diabloti: Ptysiak napisał(a):Miłego spacerkowania ;-) Ja tez chce poczytać i chcę zdjęcia :placz::eviltong: Faktycznie było bardzo miłe i spokojne :) Nie będzie ani jednego, ani drugiego. Bardzo mi przykro, ale nie mogę Cię pocieszyć. :shake: phase napisał(a):No tak, o co ja pytam. :diabloti: Mnie też to dziwi :evil_lol: Aleksandra95 napisał(a):pozdrawiamy.:smile::smile: My również :) Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ja umieram wiesz??? !!!! :(:(:( A Ty mnie jeszcze dobijasz :placz: Quote
Ty$ka Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Ptysiak napisał(a):Ja umieram wiesz??? !!!! :(:(:( A Ty mnie jeszcze dobijasz :placz: To tak z miłości :evil_lol: I z troską o Twoje oczy :evil_lol: Quote
Istar19 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ty$ka ..Ty się z nami nie drocz tylko w wolnej chwili coś nam napisz :D mam nadzieje że aparat w piątek to już na 100% wróci ;) Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ty$ka napisał(a):To tak z miłości :evil_lol: I z troską o Twoje oczy :evil_lol: Po co mi oczy jak umrę :( A najgorsze jest, ze chyba nie umrę bo jestem z mafii :shake::evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Biedny Morusek, Pańcia mu odmawia życiowej przyjemności :) Quote
Patik Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Jesteśmy i jak wszyscy czekamy na Morusa :mad: więc szybko możesz go nawet narysować ,ale nam o pokaż (nawet w pain-cie. jakoś to przeżyjemy,ale nam go pokaż :mad::diabloti: Quote
Baton Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Patik napisał(a):Jesteśmy i jak wszyscy czekamy na Morusa :mad: więc szybko możesz go nawet narysować ,ale nam o pokaż (nawet w pain-cie. jakoś to przeżyjemy,ale nam go pokaż :mad::diabloti: Popieram! :evil_lol: I proszę mi tu podać przynajmniej 10 powodów przez które nie możesz nam nic napisać :-D Quote
Pusiakowa Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Witamy się w środę po szkole! Też już chcemy focie :D Quote
Leokadia Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 No chyba ja sie przejade te kilkaset km nacykam Morusowi fotek przez siatke i będe wrzucac, bo ktos tu w kulki leci:evil_lol: Quote
Recommended Posts