Leokadia Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Ale jak to cie nie bedzie? Nie denerwuj ludzi, WRACAJ!!! Quote
phase Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 No dobsz, trudno, ale będziemy na Was czekać. ;) Buźka. :) Quote
stokrotka.af Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 eno to chyba żart na Prima Aprilis tylko cosik wczesny .... Quote
Istar19 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 eh ..Ty$ka ma wiele na głowię ..ale mam nadzieje że jednak do nas wróci ...bo pusto na dogo będzie poza tym bez dogo długo się nie da :evil_lol: Quote
Baton Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Istar19']eh ..Ty$ka ma wiele na głowię ..ale mam nadzieje że jednak do nas wróci ...bo pusto na dogo będzie poza tym bez dogo długo się nie da :evil_lol:[/QUOTE] Mądrze powiedziane :evil_lol: Ja liczę, że chociaż wejdzie do galerii raz na tydzień, dwa i powie jak się z Moruskiem mają...:roll: Quote
Patik Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Brak ciebie i Morusa :-( Wpadajcie chociaż czasami ze zdjęciami (PROSZĘĘĘĘĘ) chociaż raz na tydzień no może 2 Quote
Izabela124. Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Szkoda, że odeszłaś. Mam nadzieję, że za jakiś czas wrócisz :) Quote
*Magda* Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Izabela124.']Szkoda, że odeszłaś. Mam nadzieję, że za jakiś czas wrócisz :)[/QUOTE] Ja mam ciągle nadzieję, że to kawał ze strony Tyśki ;) Quote
Ada_Mirra Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ty$ka no nie nooo :( Ja widzisz też mam mało czasu ale w weekend i na przerwach nadrabiam (zostalo mi zawitac do Magdy, doglov i Ptyśka xD) A tak nawiasem mówiąc: STOOO LAT :) :loveu: Quote
Patik Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 I dalej cisza ;( Również STO LATT :multi: Quote
Dzikie nieporadne Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Wiadomość od Tyski Daję znać, że żyjemy, mamy się dobrze i troszkę tęsknimy za Wami, więc buziaki i ciepłe pozdrowienia ślemy. Morus ma się bardzo dobrze, za cel obrał sobie przechytrzenie Batmana i lata jak szalony po ogrodzie, ratując świat przed niebezpieczeństwem. Zresztą byście go nie poznali, zrobił się taaaaki puchaty, miękki niczym velvet i umięśniony jak Pudzian - nawet ładny z niego pokraka się robi. W coś chyba się walnął, bo mu palma odbija, tylko świruje i szaleje, no i Spidermana udaje, gdy zaczyna wisieć na szarpakach . Endy też niczego sobie, zbiera siły na zapadnięcie w sen zimowy, nawet dzieci, które go kochają nie robią na nim wrażenia (zawsze na obcych reagował atakiem). Jego sierść to kompletna paranoja, puchaty, każdy włos sterczy na inną stronę - no taki cudny klaun . A z łóżka to go nie wygonisz, tylko był pod kołdrą spał. Cóż, zapowiada się sroga zima... Quote
Leokadia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 tak mi smutno tu bez niej, świetnie pisała, a ten list to tak mało:roll: Mam szczerą nadzieję, że jednak jeszcze tu od czasu do czasu napisze;) Quote
:: FiGa :: Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 troszkę tęsknimy za Wami,- czego sie nie da powiedziec o nas... :mad: Nie bylo mnie kilka dni, a tu takie wiesci... :shake: Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Tyśka wracaj, plizzzzzzzzzzzzzzz :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Kirinna Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Tyśka to weż podaj chociaż gg albo fb:):diabloti: Quote
groszek83 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ale się tutaj porobiło:roll: I co ja będę nadrabiać teraz:placz: Quote
Ty$ka Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Znalazłam pięć wolnych minut, więc wpadłam i piszę ;). Dziękuję Wam za życzenia i podnoszenie wątku to naprawdę miłe. Co u nas? Im dalej w las, tym ciemniej... Coraz bardziej gubię się w tym wszystkim, nie wiem w co ręce włożyć, a jak już zaczynam coś robić to nie widać końca... Coś prognozuję, że ta zła passa szybko się nie skończy. Czas strasznie goni, nim się rozejrzę, a już trzeba kłaść się spać, na własne hobby już nie mam czasu. Zresztą, co ja piszę - na czworołapy też nie mam. Nie pamiętam kiedy byłam na takim prawdziwym spacerze, ostatni to był wczoraj a i to skorzystałam z okazji, że poszłam odnieść zeszyt koleżance to wzięłam psa ze sobą, by potem na chwilę (40minut) wpaść na polankę, pobiegać i wrócić do domu... Morus mi to wybacza, ale wiadomo - to jest anioł, nie pies ;). Ze względu na sytuację taką, jaka jest niestety to, co pisałam co niektórym (czyli, że będzie mój wielki come back w październiku) się nie sprawdzi, bardzo mi przykro... Może w grudniu nieco moje życie się ustabilizuje i wyciszy, sama nie wiem... ale obiecuję, że na pewno zajrzę do Was złożyć życzenia świąteczne. :) A teraz czas zrobić wdech-wydech i wziąć się znów do roboty.... Buziaki i pozdrowienia ślemy :) A Endusław też macha swoją zabawką, którą właśnie się zabawia ;). Quote
*Magda* Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Tyśka :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Joann Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 hey, czyli jeszcze żyjesz;p, trzymaj sie! i czekamy na Twój powrót;] Quote
Recommended Posts