Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ej ej , kocha na pewno.:lol: nie wierze w takie gadanie :lol:

To uwierz :diabloti:

Ptysiak napisał(a):
Oj to miałaś co robić :smile:
Fajne sa takie maluch w tym wieku.:loveu: Wszystko Je interesuje, o wszystko pytają. A najfajniejsze, że nieraz jak zadadzą pytanie to... ups... zonk... nawet nie wiadomo co odpowiedzieć :evil_lol:
Olej nadrabianie, zdjęcia wstawiaj :razz:
Bo.... mam nadzieję, że masz? :mad::diabloti:

Chwilami miałam dość, ale generalnie to była dla mnie przyjemność - kocham dzieciarnię :loveu: A jeszcze taką mądrą :cool3:
Wiesz... ja już przerabiałam to z kuzynostwem, więc już się trochę wyćwiczyłam w odpowiadaniu na pytania. Choć i tak tatuś Wikusi jak miał dość jej pytań odpowiadał "Bo tak" :evil_lol:
Taaaa... co nadrobię to znowu mam 20 wątków do nadrobienia...
Nie mam aparatu, ale poprosiłam TŻta siostry o to, by zgrał fotki Basieńki. I są. Jak je zgram na kompa to coś powrzucam ;] O ile chcecie, bo to tylko Basia, Basia, Basia, Wiki, Kamilka, Wiki, Basia, Basia, Bruno i Basia :eviltong:

magdabroy napisał(a):
To po co wróciłaś :evil_lol::eviltong:

Przyszłam po moją chusteczkę :evil_lol:

Istar19 napisał(a):
Ty$ka się z nami droczy bo nie ma zdjęć i chce to ukryć :P

Zdradziła mnie :mad:

Posted

groszek83 napisał(a):
:mdleje: nie będe tego wszystkiego czytać...
Witam się;)

O rany... któż to się u nas pojawił? "Troszeczkę" Cię nie było, to fakt :evil_lol:

A tak swoją drogą, wiecie że od lipca nasza galeria urosła o przeszło 80 stron? :evil_lol:

Posted

Mada95 napisał(a):
Zwariuję wcieło mi długiego posta ! Aż się rozryczałam:placz:

Spokojnie, napisz jeszcze raz i najlepiej skopiuj ;) Mnie nieraz wcina i muszę od nowa...

Posted

Ty$ka napisał(a):
Spokojnie, napisz jeszcze raz i najlepiej skopiuj ;) Mnie nieraz wcina i muszę od nowa...

Masz rację ale ja zaraz muszę kończyć...cały czas prawie jaki mogłam zająć się komputerem zają mi ten post , a ze jestem ostatnio rozdrażniona kompletnie mnie to rozbiło:-(
Ale następnym tak zrobię aby uniknąć furstracji :)

Posted

Ty$ka napisał(a):

A tak swoją drogą, wiecie że od lipca nasza galeria urosła o przeszło 80 stron? :evil_lol:

Zorientowałam się jak sama nadrabiałam swoje zaległości :evil_lol:

Posted

widać w wakacje gdy żar lał się z nieba i nikt nie miał ochoty wychodzić to zamiast tego siedzieli i pisali na wątku Moruska i Endusia :D nie raz zapominając kogo to galeria :D

Posted

Mada95 napisał(a):
Masz rację ale ja zaraz muszę kończyć...cały czas prawie jaki mogłam zająć się komputerem zają mi ten post , a ze jestem ostatnio rozdrażniona kompletnie mnie to rozbiło:-(
Ale następnym tak zrobię aby uniknąć furstracji :)

Znam ten ból bardzo dobrze....

magdabroy napisał(a):
Ciekawe jak to się stało :diabloti:

Dogo się zepsuło :evil_lol:

maryg22 napisał(a):
Zorientowałam się jak sama nadrabiałam swoje zaległości :evil_lol:

Ja jak szukałam starych zdjęć :eviltong:

dOgLoV napisał(a):
dobry wieczorek ;-)

Dzień dobry :)

Istar19 napisał(a):
widać w wakacje gdy żar lał się z nieba i nikt nie miał ochoty wychodzić to zamiast tego siedzieli i pisali na wątku Moruska i Endusia :-D nie raz zapominając kogo to galeria :-D

No tak :lol: Na to wygląda ^^

Posted

rashelek Bardzo mi przykro, ale fotek nie będzie :placz: Aparat jeszcze w naprawie aż do piątku. Ja w piątek rano wyjeżdżam na rajd harcerski i wracam nocą z niedzieli na poniedziałek, więc najwcześniej fotki będą za tydzień :placz: Się załamałam, gdyż dzisiaj byliśmy z Kropką i Ciapkiem na spacerze, a maluch już bardzo urósł i się zmienił :shake:

Mada95 A dla mnie poniedziałek to tak jak każdy dzień tygodnia ;)

Pisałam parę dni temu - nie, nie jest ciachnięty.

Posted

Mada95 napisał(a):
Alle chodzi o koniec weekendu , to jest okropne :evil_lol:

No niby tak, ale u mnie jakoś organizm szybko się przestawia ;) Jak trzeba wstawać rano to trzeba, nie ma z tym problemu, jak koniec wakacji to no problema - niemal od razu już jest OK ;)