Istar19 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ty$ka się z nami droczy bo nie ma zdjęć i chce to ukryć :P Quote
Ty$ka Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ej ej , kocha na pewno.:lol: nie wierze w takie gadanie :lol: To uwierz :diabloti: Ptysiak napisał(a):Oj to miałaś co robić :smile: Fajne sa takie maluch w tym wieku.:loveu: Wszystko Je interesuje, o wszystko pytają. A najfajniejsze, że nieraz jak zadadzą pytanie to... ups... zonk... nawet nie wiadomo co odpowiedzieć :evil_lol: Olej nadrabianie, zdjęcia wstawiaj :razz: Bo.... mam nadzieję, że masz? :mad::diabloti: Chwilami miałam dość, ale generalnie to była dla mnie przyjemność - kocham dzieciarnię :loveu: A jeszcze taką mądrą :cool3: Wiesz... ja już przerabiałam to z kuzynostwem, więc już się trochę wyćwiczyłam w odpowiadaniu na pytania. Choć i tak tatuś Wikusi jak miał dość jej pytań odpowiadał "Bo tak" :evil_lol: Taaaa... co nadrobię to znowu mam 20 wątków do nadrobienia... Nie mam aparatu, ale poprosiłam TŻta siostry o to, by zgrał fotki Basieńki. I są. Jak je zgram na kompa to coś powrzucam ;] O ile chcecie, bo to tylko Basia, Basia, Basia, Wiki, Kamilka, Wiki, Basia, Basia, Bruno i Basia :eviltong: magdabroy napisał(a):To po co wróciłaś :evil_lol::eviltong: Przyszłam po moją chusteczkę :evil_lol: Istar19 napisał(a):Ty$ka się z nami droczy bo nie ma zdjęć i chce to ukryć :P Zdradziła mnie :mad: Quote
groszek83 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 :mdleje: nie będe tego wszystkiego czytać... Witam się;) Quote
Ty$ka Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 groszek83 napisał(a)::mdleje: nie będe tego wszystkiego czytać... Witam się;) O rany... któż to się u nas pojawił? "Troszeczkę" Cię nie było, to fakt :evil_lol: A tak swoją drogą, wiecie że od lipca nasza galeria urosła o przeszło 80 stron? :evil_lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Zwariuję wcieło mi długiego posta ! Aż się rozryczałam:placz: Quote
Ty$ka Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Mada95 napisał(a):Zwariuję wcieło mi długiego posta ! Aż się rozryczałam:placz: Spokojnie, napisz jeszcze raz i najlepiej skopiuj ;) Mnie nieraz wcina i muszę od nowa... Quote
Dzikie nieporadne Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ty$ka napisał(a):Spokojnie, napisz jeszcze raz i najlepiej skopiuj ;) Mnie nieraz wcina i muszę od nowa... Masz rację ale ja zaraz muszę kończyć...cały czas prawie jaki mogłam zająć się komputerem zają mi ten post , a ze jestem ostatnio rozdrażniona kompletnie mnie to rozbiło:-( Ale następnym tak zrobię aby uniknąć furstracji :) Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ty$ka napisał(a): A tak swoją drogą, wiecie że od lipca nasza galeria urosła o przeszło 80 stron? :evil_lol: Ciekawe jak to się stało :diabloti: Quote
Baton Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ty$ka napisał(a): A tak swoją drogą, wiecie że od lipca nasza galeria urosła o przeszło 80 stron? :evil_lol: Zorientowałam się jak sama nadrabiałam swoje zaległości :evil_lol: Quote
Istar19 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 widać w wakacje gdy żar lał się z nieba i nikt nie miał ochoty wychodzić to zamiast tego siedzieli i pisali na wątku Moruska i Endusia :D nie raz zapominając kogo to galeria :D Quote
Ty$ka Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Mada95 napisał(a):Masz rację ale ja zaraz muszę kończyć...cały czas prawie jaki mogłam zająć się komputerem zają mi ten post , a ze jestem ostatnio rozdrażniona kompletnie mnie to rozbiło:-( Ale następnym tak zrobię aby uniknąć furstracji :) Znam ten ból bardzo dobrze.... magdabroy napisał(a):Ciekawe jak to się stało :diabloti: Dogo się zepsuło :evil_lol: maryg22 napisał(a):Zorientowałam się jak sama nadrabiałam swoje zaległości :evil_lol: Ja jak szukałam starych zdjęć :eviltong: dOgLoV napisał(a):dobry wieczorek ;-) Dzień dobry :) Istar19 napisał(a):widać w wakacje gdy żar lał się z nieba i nikt nie miał ochoty wychodzić to zamiast tego siedzieli i pisali na wątku Moruska i Endusia :-D nie raz zapominając kogo to galeria :-D No tak :lol: Na to wygląda ^^ Quote
rashelek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 No nie, wróciła :shake: :diabloti: Quote
Ty$ka Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 rashelek napisał(a):No nie, wróciła :shake: :diabloti: Nie ma to jak ciepłe przywitanie :evil_lol: Quote
rashelek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Dziś poniedziałek, ja na zdjęcia czekam :mad: Quote
Dzikie nieporadne Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 rashelek napisał(a):Dziś poniedziałek, ja na zdjęcia czekam :mad: Nie dobijaj mnie! Nienawidzę poniedziałków:diabloti: Justyna Morusiński jest kastratem? Quote
Ty$ka Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 rashelek Bardzo mi przykro, ale fotek nie będzie :placz: Aparat jeszcze w naprawie aż do piątku. Ja w piątek rano wyjeżdżam na rajd harcerski i wracam nocą z niedzieli na poniedziałek, więc najwcześniej fotki będą za tydzień :placz: Się załamałam, gdyż dzisiaj byliśmy z Kropką i Ciapkiem na spacerze, a maluch już bardzo urósł i się zmienił :shake: Mada95 A dla mnie poniedziałek to tak jak każdy dzień tygodnia ;) Pisałam parę dni temu - nie, nie jest ciachnięty. Quote
Dzikie nieporadne Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Alle chodzi o koniec weekendu , to jest okropne :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Mada95 napisał(a):Alle chodzi o koniec weekendu , to jest okropne :evil_lol: No niby tak, ale u mnie jakoś organizm szybko się przestawia ;) Jak trzeba wstawać rano to trzeba, nie ma z tym problemu, jak koniec wakacji to no problema - niemal od razu już jest OK ;) Quote
Ty$ka Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) :)Dobry wieczór :) Quote
Karro Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 O to miłego wyjazdu na ten obóz harcerski :) Quote
Ty$ka Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 understandme napisał(a):O to miłego wyjazdu na ten obóz harcerski :) Eee, to nie obóz ;P Ale dziękuję :) Quote
:: FiGa :: Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ty$ka napisał(a): Pisałam parę dni temu - nie, nie jest ciachnięty. :roflt: A ile stron temu? 20? 50? :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Cześć :loveu: Chcemy chcemy fotki !!! :razz: Ja jestem w szoku znowu... jedna strona tylko do nadrobienia :crazyeye::evil_lol: Quote
Recommended Posts