wawer Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 A ja sobie wpadłam w odwiedziny do Szariczka w niedzielne popołudnie. I nikt go nie chce ciągle? Ech, żeby można było przygarnąć kolejnego... Quote
ewu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Proszę o podpisanie.Zostało mało czasu do sprawy. http://www.petycje.pl/petycja/7741/p...awcow_psa.html Quote
andegawenka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='MaDi']Chcecie niespodziankę?[/QUOTE] No jasne:loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='MaDi']Mam jeszcze jednego newsa:cool3:[/QUOTE] Madi nie badź dozownik, czekamy;-) Quote
MaDi Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='andegawenka']Madi nie badź dozownik, czekamy;-)[/QUOTE] Robię sztuczny ruch na wątku:) Wczoraj Szarik poznał swoją przyszłą rodzinę i wszyscy są zadowoleni. Niebawem pojedzie do domu pod Lublinem. Quote
andegawenka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 O kurczątko!!!!:multi::multi:ale news!!! Quote
sillann Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='MaDi']Robię sztuczny ruch na wątku:) Wczoraj Szarik poznał swoją przyszłą rodzinę i wszyscy są zadowoleni. Niebawem pojedzie do domu pod Lublinem.[/QUOTE] na takie wiadomosci wszyscy czekamy:D sciskam Szariczka Quote
ewu Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Trzymam kciuki :))))) Szarik , kochany ale wiadomość:)))))) Quote
Agata Balu Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 MaDi SUPER!!! SUPER!!! SUPER!!! Kiedy rozprawa "brzechadła"? Quote
inga.mm Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='MaDi']Robię sztuczny ruch na wątku:) Wczoraj Szarik poznał swoją przyszłą rodzinę i wszyscy są zadowoleni. Niebawem pojedzie do domu pod Lublinem.[/QUOTE] O ja Cię..... Super!!!!! Quote
MaDi Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Agata Balu']MaDi SUPER!!! SUPER!!! SUPER!!! Kiedy rozprawa "brzechadła"? Cisza... ostatnie wieści to nasze przesłuchanie. Quote
piescofajnyjest Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 ale piekny facio z naszego Szarika!!!! fju, fju... zasluzyl na cudowny domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts