andegawenka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='inga.mm']Ile????? Za co????? Pisz szybciutko w czym rzecz, będziemy szukac alternatywy, chyba, że kontakt od MaDi wystarczy[/QUOTE] Tak im powiedxzieli że trzeba jakieś bada na tarczyce porobic, które właśnie tyle kosztują....Powiedziałam że to jakiś absurd....ale oni chca juz natychmiast diagnozę więc są gotowi na wyłozenie tej kwoty i wyjazd do Warszawy... Quote
MaDi Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='andegawenka']Tak im powiedxzieli że trzeba jakieś bada na tarczyce porobic, które właśnie tyle kosztują....Powiedziałam że to jakiś absurd....ale oni chca juz natychmiast diagnozę więc są gotowi na wyłozenie tej kwoty i wyjazd do Warszawy...[/QUOTE] Mój pies ma niedoczynność tarczycy i lekarz którego Ci podesłałam na PW świetnie poradził sobie z tym problemem. Jak będzie trzeba to i w Warszawie będziemy kogoś szukać. Quote
andegawenka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='MaDi']Mój pies ma niedoczynność tarczycy i lekarz którego Ci podesłałam na PW świetnie poradził sobie z tym problemem. Jak będzie trzeba to i w Warszawie będziemy kogoś szukać.[/QUOTE] Dzieki ogromne....:iloveyou: Quote
inga.mm Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='andegawenka']Tak im powiedxzieli że trzeba jakieś bada na tarczyce porobic, które właśnie tyle kosztują....Powiedziałam że to jakiś absurd....ale oni chca juz natychmiast diagnozę więc są gotowi na wyłozenie tej kwoty i wyjazd do Warszawy...[/QUOTE] To trzeba znaleźć taniej, a różnicę niech dadzą na Szarika Quote
MaDi Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='inga.mm']To trzeba znaleźć taniej, a różnicę niech dadzą na Szarika[/QUOTE] Widzę niecny plan;) Quote
inga.mm Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='MaDi']Widzę niecny plan;)[/QUOTE] Ja i niecne plany???? Ależ skąd! Ja tylko uczyłam sie od najlepszych jak wykorzystywać pieniądze biegające luzem (najlepsi byli w synagodze) Quote
ewu Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Szariczku cały czas zaglądam do ciebie. Myślę o tobie psiaku i niewiele mogę:(( Eh... Quote
andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='piescofajnyjest']jestem Szariczku :) glaski...[/QUOTE] ech te strefy czasowe;) Witaj Szariku... Quote
MaDi Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='inga.mm']Ja i niecne plany???? Ależ skąd! Ja tylko uczyłam sie od najlepszych jak wykorzystywać pieniądze biegające luzem (najlepsi byli w synagodze)[/QUOTE] Plan jak każdy inny, liczą się efekty;) Quote
Asiaczek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wchodzę to tu, to tam i wszędzie widze zastój... nie jest dobrze... pzdr. Quote
andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Asiaczek']Wchodzę to tu, to tam i wszędzie widze zastój... nie jest dobrze... pzdr.[/QUOTE]\ O! jesteś u Miska... ...watki padają, już nie obrabiam... Na poczatku jest szał a po miesiącu robi się cisza. Niestety deklarowicze tez się wykruszają ... Quote
andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Moi sąsiedzi w ogóle się nie odezwali...ani, wysłałam kilka wiadomości, linków zero odzewu....nawet "dziekujemy" nie było:roll: Quote
inga.mm Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 MaDi, sorki, ale potrzebna pomoc Skazana na powolną śmierć-łysa, udręczona suczka-potrzebna pomoc! Quote
MaDi Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='inga.mm']MaDi, sorki, ale potrzebna pomoc Skazana na powolną śmierć-łysa, udręczona suczka-potrzebna pomoc! Strasznie wyniszczona:( Quote
inga.mm Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='MaDi']Strasznie wyniszczona:([/QUOTE] aż serce pęka z rozpaczy, że tyle zwierzęta cierpią Quote
andegawenka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='inga.mm']MaDi, sorki, ale potrzebna pomoc Skazana na powolną śmierć-łysa, udręczona suczka-potrzebna pomoc! nie do uwierzenia....:-(:placz: Quote
Casablanca Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jestem u Szarika wieczorowo i "lecę" dalej... Quote
piescofajnyjest Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 jestem u Szarika :) slodkich snow.... Quote
andegawenka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 (poszli tam gdzie mój znajomy nigdy już nie pójdzie z drugim psem!!!!) Quote
Recommended Posts