Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam do Szarika parę razy w ciągu dnia i martwię się o niego. Może spróbować do tvn napisać i opowiedzieć o nim. Mają programy o psiakach. Pewnie natychmiast byłby dom.
To piękny pies a historia łapie za serce.

Posted

[quote name='ewu']Zaglądam do Szarika parę razy w ciągu dnia i martwię się o niego. Może spróbować do tvn napisać i opowiedzieć o nim. Mają programy o psiakach. Pewnie natychmiast byłby dom.
To piękny pies a historia łapie za serce.
TVN wcale nie jest taki wyrywny, jak chcą to sami się odzywają, robiłam z nimi 2 programy i całkiem fajnie wyszły;) Dzięki nim Rex znalazł dom a miał małe szanse.
http://uwaga.tvn.pl/44039,news,1,niosa_pomoc_cierpiacym_zwierzetom,reportaz.html
http://uwaga.tvn.pl/44367,news,1,rex_zaniedbany_pies_dzielnicowego,reportaz.html

Posted

ewu napisał(a):
Spróbować warto, może jak się podrzuci jakieś informacje to się tvn zainteresuje.A jak nie to ich strata:)

Racja;) Tylko czy ktos może stworzyć łapiącego za serce maila? Ja nie mam takich zdolności i w dodatku ciągle brakuje mi na wszystko czasu:(

Posted

inga.mm napisał(a):
Ciociu MaDi, dziękuje w imieniu Vita, natomiast powiedz co sądzisz o opowieściach moich zwierzątek?
Czy to chwyciłoby?

Dziewczyny teksty super.Poryczałam się czytając. Matko takie teksty i fotki mogłyby zadziałać. Kto nie próbuje, ten traci...:)

Posted

ewu napisał(a):
Dziewczyny teksty super.Poryczałam się czytając. Matko takie teksty i fotki mogłyby zadziałać. Kto nie próbuje, ten traci...:)

Ewu, byłaś u mnie?
Jestem dumna z tekstu Guinnessa.
Pierwszy raz takie coś powstało i to w jakieś 7-10 minut z drobnymi korektami licząc.
Gdy przeczytałam całość - ryczałam jak fontanna.

Posted

To okropne , my płaczemy a ci ludzie , którzy swojego psa, członka rodziny..., przywiązali i zostawili jak rzecz- żyją sobie bez wyrzutów sumienia.

Posted

ewu napisał(a):
To okropne , my płaczemy a ci ludzie , którzy swojego psa, członka rodziny..., przywiązali i zostawili jak rzecz- żyją sobie bez wyrzutów sumienia.

Otóż to!
Chciałabym ich tak przywiazac i zostawic gdzieś.