Casablanca Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Jestem u Szarika, bo narazie tylko tyle mogę zrobić. Quote
MaDi Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Casablanca napisał(a):Jestem u Szarika, bo narazie tylko tyle mogę zrobić. To też się liczy;) Quote
ewu Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Zaglądam do Szarika parę razy w ciągu dnia i martwię się o niego. Może spróbować do tvn napisać i opowiedzieć o nim. Mają programy o psiakach. Pewnie natychmiast byłby dom. To piękny pies a historia łapie za serce. Quote
MaDi Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 [quote name='ewu']Zaglądam do Szarika parę razy w ciągu dnia i martwię się o niego. Może spróbować do tvn napisać i opowiedzieć o nim. Mają programy o psiakach. Pewnie natychmiast byłby dom. To piękny pies a historia łapie za serce. TVN wcale nie jest taki wyrywny, jak chcą to sami się odzywają, robiłam z nimi 2 programy i całkiem fajnie wyszły;) Dzięki nim Rex znalazł dom a miał małe szanse. http://uwaga.tvn.pl/44039,news,1,niosa_pomoc_cierpiacym_zwierzetom,reportaz.html http://uwaga.tvn.pl/44367,news,1,rex_zaniedbany_pies_dzielnicowego,reportaz.html Quote
Javena Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/215293-Szczeniak-na-krowim-%C5%82a%C5%84cuchu-bez-budy-!!!!-POMOCY-!!!!-DT-potrzebny-na-cito-!!!! Potrzebna pomoc lub dobra rada. Quote
sillann Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 jak Szarik sie miewa?? dawno mnie tu nie bylo ale pamietam o szariczku:) i cos tam jakiegos grosika podrzuce dla gadzinki;) Quote
joanka40 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Historia Szarika rzeczywiście łapie za serce. Zdjęcia z pierwszych stron wątku są przerażające. Jutro muszę przeczytać całą Jego historię. Quote
ewu Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Spróbować warto, może jak się podrzuci jakieś informacje to się tvn zainteresuje.A jak nie to ich strata:) Quote
MaDi Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 ewu napisał(a):Spróbować warto, może jak się podrzuci jakieś informacje to się tvn zainteresuje.A jak nie to ich strata:) Racja;) Tylko czy ktos może stworzyć łapiącego za serce maila? Ja nie mam takich zdolności i w dodatku ciągle brakuje mi na wszystko czasu:( Quote
inga.mm Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Zajrzjyjcie do wprowadzeń w tematach [FONT=Georgia]Guinnessa[/FONT] (od niego trzeba zacząć) oraz Vita/Maciejki/Maleńczuka Czy takie rzewne teksty sa dobre? Quote
inga.mm Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ciociu MaDi, dziękuje w imieniu Vita, natomiast powiedz co sądzisz o opowieściach moich zwierzątek? Czy to chwyciłoby? Quote
wawer Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Wpadłam przed weekendem przypomnieć wielkopsa. :) Quote
ewu Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 inga.mm napisał(a):Ciociu MaDi, dziękuje w imieniu Vita, natomiast powiedz co sądzisz o opowieściach moich zwierzątek? Czy to chwyciłoby? Dziewczyny teksty super.Poryczałam się czytając. Matko takie teksty i fotki mogłyby zadziałać. Kto nie próbuje, ten traci...:) Quote
inga.mm Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ewu napisał(a):Dziewczyny teksty super.Poryczałam się czytając. Matko takie teksty i fotki mogłyby zadziałać. Kto nie próbuje, ten traci...:) Ewu, byłaś u mnie? Jestem dumna z tekstu Guinnessa. Pierwszy raz takie coś powstało i to w jakieś 7-10 minut z drobnymi korektami licząc. Gdy przeczytałam całość - ryczałam jak fontanna. Quote
ewu Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Możesz być dumna. Czytałam i łzy leciały same... Quote
ewu Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 To okropne , my płaczemy a ci ludzie , którzy swojego psa, członka rodziny..., przywiązali i zostawili jak rzecz- żyją sobie bez wyrzutów sumienia. Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ewu napisał(a):To okropne , my płaczemy a ci ludzie , którzy swojego psa, członka rodziny..., przywiązali i zostawili jak rzecz- żyją sobie bez wyrzutów sumienia. Otóż to! Chciałabym ich tak przywiazac i zostawic gdzieś. Quote
Recommended Posts