Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andegawenka']moi sąsiedzi mają problem chorobowy ze swoim pieskiem, czy w lublinie jest specjalista neurolog wet? Może ktoś wie?[/quote]
nie znam lublina, ale podniose twoje pytanie

Posted

Zapisuję. Tragedia. Co u Szarika? Jak wygląda? Poprawił się? Może ktoś zrobić jakieś aktualne zdjęcie?

Przelałem na Fundację 50zł, przykro mi, że tylko tyle mogę w tej chwili...

Trzymaj się piesku! Napiszcie coś o tej babie, czy ją jakaś sprawiedliwość dosięgła? Osobiście w to nie wierzę, ale miło by było się zdziwić i usłyszeć coś niestandardowego!

Posted

U Szarika nadal po staremu, szuka DT i DS. Mam za dużo zwierząt na głowie przez co nie ma nowych zdjęć:oops:
Mam nadzieję,że uda się znaleźć finanse i jakieś miejsce w końcu po to walczyłam aby nie trafił do zamojskiego schroniska, szkoda tylko że zainteresowanie nim znacznie spadło:-(

Posted

[quote name='wiking042']Przykre to, mam nadzieję, że się uda. Serdecznie życzę powodzenia, może banerek w podpisie trochę pomoże i kogoś przyciągnie... Będę zaglądał...[/QUOTE]
Dziękujemy i zapraszamy częściej;)

Posted

[quote name='wiking042']Zapisuję. Tragedia. Co u Szarika? Jak wygląda? Poprawił się? Może ktoś zrobić jakieś aktualne zdjęcie?

Przelałem na Fundację 50zł, przykro mi, że tylko tyle mogę w tej chwili...

Trzymaj się piesku! Napiszcie coś o tej babie, czy ją jakaś sprawiedliwość dosięgła? Osobiście w to nie wierzę, ale miło by było się zdziwić i usłyszeć coś niestandardowego![/QUOTE]

Fajny wujek do nas dołączył, Szariczku.

MaDi, faktycznie jakieś aktualne fotki byłyby wskazane, żeby człowiek mógł się cichutko ucieszyć...

Posted

[quote name='MaDi']U Szarika nadal po staremu, szuka DT i DS. Mam za dużo zwierząt na głowie przez co nie ma nowych zdjęć:oops:
Mam nadzieję,że uda się znaleźć finanse i jakieś miejsce w końcu po to walczyłam aby nie trafił do zamojskiego schroniska, szkoda tylko że zainteresowanie nim znacznie spadło:-(
Niestety, tak to jest, bo wszyscy pobiegli do nowych nieszczęść, takich jak:
Wypadek ? Niestety nie :-( To jest kolejna masakra :-(
Kilkumiesięczny katowany szkielecik Gacuś!PILNIE potrzebny DT-zobacz ludzkie dzieło
Duszek....bo jedną nogą z żywymi, jedną z ....duszkami....
Krzyk cierpienia ... Tessa ... błaga o pomoc !

Posted

[quote name='inga.mm']Niestety, tak to jest, bo wszyscy pobiegli do nowych nieszczęść, takich jak:
Wypadek ? Niestety nie :-( To jest kolejna masakra :-(
Kilkumiesięczny katowany szkielecik Gacuś!PILNIE potrzebny DT-zobacz ludzkie dzieło
Duszek....bo jedną nogą z żywymi, jedną z ....duszkami....
Krzyk cierpienia ... Tessa ... błaga o pomoc !

O matko!!!! powiesić, spalic w krematorium albo wydać na tortury tych co doprowadzili do takiego stanu...Czy ja mieszkam w piekle?:shake::-(:-(:-(

Posted

[quote name='andegawenka']O matko!!!! powiesić, spalic w krematorium albo wydać na tortury tych co doprowadzili do takiego stanu...Czy ja mieszkam w piekle?:shake::-(:-(:-([/QUOTE]
też się zastanawiam co to za świat?

Posted

[quote name='inga.mm']też się zastanawiam co to za świat?[/QUOTE]
Byłam widziałam ale niestety nie mam jak pomóc... musi strasznie cierpieć.

Posted

[quote name='andegawenka']Moi sąsiedzi mają problem chorobowy ze swoim pieskiem, czy w Lublinie jest specjalista neurolog wet? Może ktoś wie?[/QUOTE]
Co się dzieje? Jaki to psiak ile ma lat?

Posted

[quote name='MaDi']Co się dzieje? Jaki to psiak ile ma lat?[/QUOTE]

Prawdopodobnie choroba Meniera, bo na padaczke ataki nie wygladają. Właściciele szukają dobrego lekarza, są gotowi na wszystko. Kundelek średnie wielkości da to się nawet na rękach nosić. Młody i traktowany jak najukochańsze dziecko.
Wyniki złe potasu i nie wchłania wapna...tak ogólnie opisuję bo nawzajem się przekrzykiwali i nie wzystko zapmietałam. Ktoś im próbował leczyć nawet na padaczkę inny wysyłał na bardzo drogie badanie tarczycy do Warszawy...
Neurologa znalazłam na Skrzetuskiego w necie...

Posted

[quote name='andegawenka']Prawdopodobnie choroba Meniera, bo na padaczke ataki nie wygladają. Właściciele szukają dobrego lekarza, są gotowi na wszystko. Kundelek średnie wielkości da to się nawet na rękach nosić. Młody i traktowany jak najukochańsze dziecko.
Wyniki złe potasu i nie wchłania wapna...tak ogólnie opisuję bo nawzajem się przekrzykiwali i nie wzystko zapmietałam. Ktoś im próbował leczyć nawet na padaczkę inny wysyłał na bardzo drogie badanie tarczycy do Warszawy...
Neurologa znalazłam na Skrzetuskiego w necie...[/QUOTE]
Jeśli chodzi o badanie tarczycy to niekoniecznie trzeba jechać do Wawy.
Może niech jeszcze spróbują w Lublinie zawsze to łatwiej i bliżej, podeślę Ci zaraz namiary na PW.

Posted

[quote name='MaDi']Jeśli chodzi o badanie tarczycy to niekoniecznie trzeba jechać do Wawy.
Może niech jeszcze spróbują w Lublinie zawsze to łatwiej i bliżej, podeślę Ci zaraz namiary na PW.[/QUOTE]

(Dziękuję Madi, to badanie tarczycy ma kosztować około 3000 zł)

Posted

[quote name='andegawenka'](Dziękuję Madi, to badanie tarczycy ma kosztować około 3000 zł)[/QUOTE]
Ile?????
Za co?????
Pisz szybciutko w czym rzecz, będziemy szukac alternatywy, chyba, że kontakt od MaDi wystarczy