inga.mm Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 ojojojoj!!!! Już dziś!!!! czekamy na relację. Może głupio zapytam, ale czy jest pewność na 100, że Szariczka nie spotka tam krzywda? Quote
Asiaczek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Czy juz coś wiadomo...? Jak podróż? Jak nowy domek? pzdr. Quote
Klauzunka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Do tego domku: http://www.dogomania.pl/threads/215477-Lublin-i-bliskie-okolice!-Pies-nie-wi%C4%99kszy-od-labka! Pojechała Tajga i Szarik. MaDi czy wiadomo jak się psiaki dogadały? Strasznie się martwię. Quote
MaDi Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Klauzunka']Do tego domku: http://www.dogomania.pl/threads/215477-Lublin-i-bliskie-okolice!-Pies-nie-wi%C4%99kszy-od-labka! Pojechała Tajga i Szarik. MaDi czy wiadomo jak się psiaki dogadały? Strasznie się martwię. Wszystko dobrze. Straszne ADHD z Tajgi;) Czuje się jak u siebie i nawet pilnuje już terenu! Zapoznanie przebiegło bez większego zainteresowania obu stron, później były nawet buziaki. Szarik jak zawsze wymiotował przez drogę... Waży 37 kilogramów. Quote
andegawenka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Klauzunka']Do tego domku: http://www.dogomania.pl/threads/215477-Lublin-i-bliskie-okolice!-Pies-nie-wi%C4%99kszy-od-labka! Pojechała Tajga i Szarik. MaDi czy wiadomo jak się psiaki dogadały? Strasznie się martwię. Tam nie ma nic o naszym Szariku.... [quote name='MaDi']Wszystko dobrze. Straszne ADHD z Tajgi;) Czuje się jak u siebie i nawet pilnuje już terenu! Zapoznanie przebiegło bez większego zainteresowania obu stron, później były nawet buziaki. Szarik jak zawsze wymiotował przez drogę... Waży 37 kilogramów. Quote
docha Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 nic nie piszecie o tym domu, o warunkach dla Szarika. Quote
inga.mm Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 potrzebna pomoc w lubelskiem HASZCZAK i jego tragiczny los. S.O.S.!!! POMÓŻCIE !!! Quote
Kocurek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Szariczku duzo szczescia i milosci zycze Tobie psino:) Quote
Klauzunka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 tyle co wiem po pierwszej nocy (informacja od yumanji z wątku Tajgi) Pan dzwonil dzis rano.Noc minela spokojnie.Psy mialy spac w warsztacie,Panstwo drzwi zostawili otwarte,ale psy wolaly na schodach,wiec Pan im tam ulozyl legowiska.Lada moment bedzie druga buda.Szarik pozytywnie nastawiony do Tajgi,ale na szczescie o wiele spokojniejszy.Panstwo twierdza,ze Tajga wiedzie prym,a biedny Szarik niejako z obowiazku ja nasladuje.Podobno dzisiaj juz biegaly razem i sie bawily.Tajga nie probowala uciec.No wiec wydaje sie,ze na razie super. Panstwo zrobili na mnie b pozytywne wrazenie,wypytywali o wszystko.Pani chciala obejrzec inne "moje"psy,glaskala,sluchala ze lzami w oczach, a wieczorem,podczas rozmowy tel spytala,czy Bull ,z ktorym Tajga mieszkala w boksie jest smutny i czy mu kogos "wrzuce".Naprawde ludzie z sercem o ,co wazne wg mnie,b spokojni i zrownowazeni ,co moze miec dobry wplyw na wariatke. B serdecznie dziekuje za wspolprace z "labradorami" i polecam sie na przyszlosc.Bylo milo kontaktowac sie z Wami. Tajga ma jeszcze wątek na labradorach, jak tylko tam będzie się coś nowego pojawiało-a na bank będzie też o Szariku bo psiaki są razem to tu wkleję. Quote
MaDi Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Myśleliście,że Szarik wyglądał kiepsko? Długo nie czekałam na nowego: http://www.dogomania.pl/threads/216139-%C5%BCywy-trup-i-zag%C5%82odzona-sunia-w-ci%C4%85%C5%BCy.?p=17812077#post17812077 Quote
MaDi Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='docha']nic nie piszecie o tym domu, o warunkach dla Szarika.[/QUOTE] Bo nie wyrabiam czasem na zakrętach, to chyba oczywiste,że wybrałam dobry dom a nie jakiś łańcuch:shake: Nie jestem w stanie opisać każdej rozmowy z nowym domem. Quote
wawer Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='MaDi']Bo nie wyrabiam czasem na zakrętach, to chyba oczywiste,że wybrałam dobry dom a nie jakiś łańcuch:shake: Nie jestem w stanie opisać każdej rozmowy z nowym domem.[/QUOTE] Ale my czekamy na takie wieści... z utęsknieniem :). To chyba oczywiste :) Quote
MaDi Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='wawer']Ale my czekamy na takie wieści... z utęsknieniem :). To chyba oczywiste :)[/QUOTE] Wiem;) wszystko ok za jakiś czas dostanę zdjęcia. Quote
azalia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Mam nadzieję,że Szariczek będzie szczęśliwy w swoim domku. Quote
wiking042 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 To na pewno bardzo dobry domek. Wszystkiego najlepszego, Pieseczku! :multi: Quote
wawer Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 I ja życzę Szariczkowy słodkiego mizianka w nowym domku. Tak się cieszę... Quote
Agucha Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Klauzunka']Do tego domku: http://www.dogomania.pl/threads/215477-Lublin-i-bliskie-okolice!-Pies-nie-wi%C4%99kszy-od-labka! Pojechała Tajga i Szarik. MaDi czy wiadomo jak się psiaki dogadały? Strasznie się martwię. No to ja wam pokażę jak się dogadały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [video=youtube;XWdFPPJtwtA]http://www.youtube.com/watch?v=XWdFPPJtwtA[/video] Quote
piescofajnyjest Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Szarik to gosc!!!! ale sie super bawia :) glaski Quote
Merys Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 hehehe ale mu sie trafil super dom :) We dwojke beda mialy zajecie. Quote
wawer Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 I tak się - dobrze - kończy ta historia... Szariczek będzie jeszcze dłuuuugo brzęchał (czyli szczekał) w nowym, cudownym domku i tego mu wszyscy życzymy z całego serca! A pomyśleć, że jeszcze tak niedawno, jakieś prymitywne brzechadło świadomie skazało go na śmierć głodową przy domu pełnym jedzenia... Quote
inga.mm Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Mam nadzieję, że długo nie pobrzęcha za tę krzywdę Szarika. Czy ona nie wzięła jakiegoś nowego nieszczęśnika? MaDi, czy można to sprawdzić? Quote
Recommended Posts