wawer Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Pamiętamy, ale jemu domek potrzebny bardziej :( Quote
inga.mm Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 jestem, jestem, ale czasu nie mam, więc tylko podczytuję Quote
MaDi Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 andegawenka napisał(a):Madi czy karma dotarła? Nic na ten temat nie wiem. Quote
MaDi Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Sytuacja jest dramatyczna pilnie potrzebny hotel lub dt! Budowlańcy rozwalili ogrodzenie i łapaliśmy psy po polu!!!! Quote
Merys Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 MaDi napisał(a):Sytuacja jest dramatyczna pilnie potrzebny hotel lub dt! Budowlańcy rozwalili ogrodzenie i łapaliśmy psy po polu!!!! ????????????????? Quote
MaDi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Merys napisał(a):????????????????? Brakuje jednej malutkiej suni. Obok działki na której są psy powstaje gazociąg i koparką zerwali ogrodzenie jak nikogo nie było w domu! Quote
Merys Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 MaDi napisał(a):Brakuje jednej malutkiej suni. Obok działki na której są psy powstaje gazociąg i koparką zerwali ogrodzenie jak nikogo nie było w domu! Nie no to jest jakas paranoja;/ eh oby udalo sie ja zlapac. Quote
MaDi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Merys napisał(a):Nie no to jest jakas paranoja;/ eh oby udalo sie ja zlapac. Kropka poszła do mojej koleżanki , Bela znalazła wczoraj DS, pilnie szukamy czegoś dla Szarika i Sary aby nie doszło do tragedii. Quote
andegawenka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 MaDi napisał(a):Brakuje jednej malutkiej suni. Obok działki na której są psy powstaje gazociąg i koparką zerwali ogrodzenie jak nikogo nie było w domu! Madi podaj numer telefonu bo blądzą z tą karmą a ja usunęłam pw z linkiem... NIE TRZEBA, MAM W ZAKŁADKACH !!!!!! SORRY Quote
Merys Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 MaDi napisał(a):Kropka poszła do mojej koleżanki , Bela znalazła wczoraj DS, pilnie szukamy czegoś dla Szarika i Sary aby nie doszło do tragedii. To dobrze, ze sa juz w domach. Moze zmien tutaj tytul? Na Szarik pilnie szuka DT i odbierz telefon :P Quote
MaDi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 andegawenka napisał(a):Madi podaj numer telefonu bo blądzą z tą karmą a ja usunęłam pw z linkiem... NIE TRZEBA, MAM W ZAKŁADKACH !!!!!! SORRY Nikt nie dzwonił. Quote
andegawenka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 MaDi napisał(a):Nikt nie dzwonił. To chyba trafili... Quote
Merys Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 inga.mm napisał(a):Czy dziewczynkę znaleźliście? Niestety nie :( Quote
inga.mm Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 o rany, noce już zimne, a ona przerażona. Niech szlag trafi tych roboli - powiedz im to. Quote
andegawenka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Radom 7 Urzad Pocztowy zadzwonił do mnie że trafiła do nich karma.Odsyłają na Fundację i nie wiem na czyj koszt :crazyeye::angryy: Quote
MaDi Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 andegawenka napisał(a):Radom 7 Urzad Pocztowy zadzwonił do mnie że trafiła do nich karma.Odsyłają na Fundację i nie wiem na czyj koszt :crazyeye::angryy: Nikt się nie kontaktował więc zawalili sprawę może powiadom ich aby dostarczyli na adres korespondencyjny? Quote
MaDi Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 inga.mm napisał(a):o rany, noce już zimne, a ona przerażona. Niech szlag trafi tych roboli - powiedz im to. Powiedziałam ochrzaniłam i porobiłam zdjęcia od razu pojechali kupić siatkę....tylko że Mamuśki wciąż nie ma a jest dla niej dom:( Quote
inga.mm Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 MaDi napisał(a):Powiedziałam ochrzaniłam i porobiłam zdjęcia od razu pojechali kupić siatkę....tylko że Mamuśki wciąż nie ma a jest dla niej dom:( Niech teraz szukają! Kurna, siatką chcą się wykpić??? A życie psa to pies? Niech szukają, rozwieszają ogłoszenia, bo wsiądę w samochód i pojadę im dowalić. Jak się wkurzam to głos mam donośny (śpiewałam w chórze, a na auli 500-osobowej mówiłam bez mikrofonu). Słownictwo mało literackie też mam w repertuarze i nie zawaham się go użyć. Quote
MaDi Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Mamuśka przepadła, u Szarunia pustawo... Quote
Recommended Posts