Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Mam dla Sarika[B] 85 zł [/B]z mojego bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211759-MISZ-MASZ-dla-mas!!!!-Do-05.08.2011-r.-godz.-24.00[/url] Chciałam je przelac na konto psiaka. Czy moge je przelać na konto fundacji,podane w I poscie? pzdr. Quote
andegawenka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Kocurek']Szarusia:)Jak wypieknial ....[/QUOTE] eeeee to nie Szarik:roll: Madi nie dworuj sobie z nas Quote
Nutusia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No właśnie on coraz bardziej Szarik jest! Przecież szarki znaczy... kuleczka, a w jego pierwotnym stanie to imię było wręcz szydercze (oczywiście nie w stosunku do niego, ale do jego "pani"). Quote
MaDi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Mam dla Sarika[B] 85 zł [/B]z mojego bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211759-MISZ-MASZ-dla-mas!!!!-Do-05.08.2011-r.-godz.-24.00[/url] Chciałam je przelac na konto psiaka. Czy moge je przelać na konto fundacji,podane w I poscie? pzdr.[/QUOTE] Tak, dziękujemy. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='MaDi']Tak, dziękujemy.[/QUOTE] OK, zaraz zrobię przelew. Jak przelew będzie na koncie, prosze uprzejmie o potwierdzenie na moim bazarku. Poniżej jeszcze raz podaję link. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/211759-MISZ-MASZ-dla-mas%21%21%21%21-Do-05.08.2011-r.-godz.-24.00"]http://www.dogomania.pl/threads/2117...r.-godz.-24.00[/URL] [B]Niestety, dostaje info z mojego Banku (tez PeKaO SA), że "Podany nr konta jest nieprawidłowy". A wpisuję nr konta na zasadzie Kopiuj - wklej. To ten numer:81 1240 2382 1111 0010 3683 3419 Nie wiem, dlaczego.Może ktoś sprawdzić nr konta fundacji?[/B] Pzdr. Quote
MaDi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='Merys']Tylko tyle zdjec?[/QUOTE] Mam jeszcze krótki filmik, ale nic na nim nie widać bo Szarik coś na nim wywąchał, ciężko było o zdjęcia bo brakowało rąk;) Mam złą wiadomość, będziemy musieli powtórzyć badania, ponownie odrobaczyć go mocnym środkiem bo nieco nam schudł:( Potrzebna jest znów bardzo dobra karma... Quote
Ty$ka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Och i ach, jak wypiękniał =) Ojej, Szarik - nie rób żartów i nie chudnij nam... :( Quote
andegawenka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ty$ka napisał(a):Och i ach, jak wypiękniał =) Ojej, Szarik - nie rób żartów i nie chudnij nam... :( Ja swojego ze schronu odrobaczałam czesto, prawie po roku przestał saneczkować Quote
MaDi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Badania lekarz zalecił za jakieś 2 tygodnie. Szarik nie saneczkuje. Quote
andegawenka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 To czekamy, a ja namiary na zakup karmy proszę Quote
MaDi Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 andegawenka napisał(a):To czekamy, a ja namiary na zakup karmy proszę Nie marudzimy bierzemy co dają;) Quote
andegawenka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 MaDi napisał(a):Nie marudzimy bierzemy co dają;) Co teraz je? nie wiem czy można tak zmieniać:) Quote
MaDi Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 andegawenka napisał(a):Co teraz je? nie wiem czy można tak zmieniać:) Je różnie więc nic się nie martw:) Quote
Casablanca Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Zaglądam do Szarika po długiej nieobecności i trzymam kciuki za podniesienie wagi ;) Quote
andegawenka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 MaDi napisał(a):Je różnie więc nic się nie martw:) A Jak kupię jakieś siano? czytam opinię i wszedzie są różne. Kupiłam pieskom na wieś suchą najtańszą z możliwych, mojemu Miśkowi właśnie ta smakowała..... Quote
Agata Balu Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 off topic: wstrząsająca historia Podpiszcie petycję: www.petycje.pl/petycja/7778/w_sprawie_okrutnego_zabicia_psa_przez_policjantÓw_.html Opis zdarzenia w treści petycji. Jak podpisywać: 1. naciśnij "popieram petycje - jestem ZA" 2. wypełnij to o co Cie proszą i nacisnij "podpisz petycję" 3. Poczekaj na e-mail z potwierdzeniem, wejdź na podany link 4. wpisz w okienku podany kod i nacisnij "potwierdzam" Quote
szafra Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Agata Balu napisał(a):off topic: wstrząsająca historia Podpiszcie petycję: www.petycje.pl/petycja/7778/w_sprawie_okrutnego_zabicia_psa_przez_policjantÓw_.html Opis zdarzenia w treści petycji. Jak podpisywać: 1. naciśnij "popieram petycje - jestem ZA" 2. wypełnij to o co Cie proszą i nacisnij "podpisz petycję" 3. Poczekaj na e-mail z potwierdzeniem, wejdź na podany link 4. wpisz w okienku podany kod i nacisnij "potwierdzam" Właśnie podpisałam petycje. Podpisuję je często na tej stronie, tylko żaden e-mail z potwierdzeniem na moja skrzynkę nigdy nie przyszedł... w związku z tym nie potwierdzony. Nie wiem dlaczego. Sprawdzałam czy dobrze e-mail wpisuję. Niby wszystko się zgadza a nie dochodzi ...:shake::shake::shake:. Quote
inga.mm Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 szafra napisał(a):Właśnie podpisałam petycje. Podpisuję je często na tej stronie, tylko żaden e-mail z potwierdzeniem na moja skrzynkę nigdy nie przyszedł... w związku z tym nie potwierdzony. Nie wiem dlaczego. Sprawdzałam czy dobrze e-mail wpisuję. Niby wszystko się zgadza a nie dochodzi ...:shake::shake::shake:. pewnie ląduje w spamie. Zmień adres korespondencyjny Petycja podpisana. Dlaczego nie mogę 500 razy podpisać???? Quote
Asiaczek Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Asiaczek napisał(a):OK, zaraz zrobię przelew. Jak przelew będzie na koncie, prosze uprzejmie o potwierdzenie na moim bazarku. Poniżej jeszcze raz podaję link. http://www.dogomania.pl/threads/2117...r.-godz.-24.00 Niestety, dostaje info z mojego Banku (tez PeKaO SA), że "Podany nr konta jest nieprawidłowy". A wpisuję nr konta na zasadzie Kopiuj - wklej. To ten numer:81 1240 2382 1111 0010 3683 3419 Nie wiem, dlaczego.Może ktoś sprawdzić nr konta fundacji? Pzdr. Ponawiam... pzdr. Quote
inga.mm Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ty$ka napisał(a):Przypominam o Szariczku :) Chyba nikt nie zapomniał?! Quote
warsawmoo Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Asiaczek napisał(a):Ponawiam... pzdr. Nr konta się zgadza. Wiem, że czasami ten bank odrzuca, jeśli źle wpiszemy pozostałe dane do przelewu. Sprawdź pozostał dane proszę. Pięknie dziękujemy :))) Quote
piescofajnyjest Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 oczywiscie, ze wszyscy pamietaja!!!! Quote
Recommended Posts