Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kto go bedzie chowal??:placz:

mam prosbe. pochowajcie go razem z tymi rzeczami, ktore dostal. niech ma do konca cos tylko swojego:-(

wlasnie sie poryczalam:placz: :placz:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochany Berosku, teraz już będzie dobrze, nic Cię nie będzie bolało.
[ ' ]

dziewczyny, brawo za walkę.
On na pewno wiedział, ile osób o niego walczy...:-(

Posted

Berosku,
Biegaj szczęsliwy po zielonych łąkach,
Biegaj z Pigwa, Karmelkiem i moim Kiwusiem.
Powiedz im, że bardzo za nimi tesknimy i pamietaj,
Ze za Toba bedziemy tesknic tak samo.

Spij spokojnie [']

Posted

ja tez sie poryczalam, Beros jest z moimi wszystkimi pozegnanymi psami:Parysem, Lordem , Amurkiem I i II, Marcelkiem, Lindą, Tiną, Demonkami i resztą, które byly tylkop przez chwile...zegnaj:placz:

Posted

Gadam z Jamnikiem wlasnie....potwierdza slusznosc decyzji.....

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Beata

Posted

rozmawialam z karolina, lekarz byl sklonny nawet za darmo zrobic zabieg, ale sam powiedzial ze nie moglby patrzec jak beros potem cierpi...
Dziewczyny, to byla jedyna sluszna decyzja.

Posted

Jedyne co w tej chwili jestem w stanie powiedzięć: ŻEGNAJ!!! Niech cie juz nic nie boli, biegaj szybko, bez bólu, cierpienia, proszę: dbaj o wszystkie moje Kluseczki na łącę...
<*><*>

Posted

Berosku, tam bedzie Tobie lepiej. Juz powiedzialam mojemu Spartanowi aby Ciebie oprowadzil po Teczowym Moscie.
Trzymaj sie!
Dziewczyny - to byl sluszna decyzja.

Beata

Posted

Berosku:((((
Tak mi okropnie przykro:(((
Nie dało sie. Po prostu. Brokatku, Amiku, zajmijcie sie Nowym Kolegą tam - ZA TM

Posted

kiwi napisał(a):
rozmawialam z karolina, lekarz byl sklonny nawet za darmo zrobic zabieg, ale sam powiedzial ze nie moglby patrzec jak beros potem cierpi...
Dziewczyny, to byla jedyna sluszna decyzja.

czasem lepiej skrócić cierpienie w odpowiednim momencie niz dla własnego egoizmu przedłuzac zycie w nieskonczoność
szczególnie, ze nie wiemy jakie to zycie mogłoby byc przykre

beros i tak juz dosć wycierpiał - bez szansy na dom, z wyniszczajaca chorobą

nie cierpi juz, spi spokojnie

Posted

A teraz wszyscy pomyślmy , co by było gdyby Beros został w schronisku:-( To dobrze , że odszedł spokojniutko , zasnął sobie bez cierpienia i bólu.
Czasami pozwolić odejść znaczy więcej niż pozwolić żyć.
Proszę , podziękujcie lekarzom.

Posted

Kiedy musiałam podjąc decyzje o uspieniu mojego pierwszego psa,bardzo pomogły mi słowa lekarza..."psu przynajmniej mozna pomóc,żeby nie cierpiał człowiekowi nie..."
Biegaj Berosku szczęsliwy za TM.Ty wiesz ,ze w ostatnich chwilach życia ,nie byłeś sam...
Dziewczyny podjecie tej decyzji to dowód najwiekszej miłosci dla psa,madrości i odpowiedzialności .Jesteście wielkie.

Posted

dzodzo napisał(a):
i pomyslcie o tym , że ktos dlugo nie umial podjąc tej decyzji i pozwolił zeby pies cierpiał a mozna było tego uniknąc.Dziekuje ze Wy potrafiłyście....

Święte słowa[']

Posted

zastrzelcie mnie :placz::placz::placz: nie wierze po prostu nie wierze :placz::placz::placz:
najpierw dostalam maila ze staffik z parvo nie zyje teraz Berosik... :placz::placz::placz:
biegajcie szczesliwe za TM z moim ukochanym Elviskiem [']
rycze jak bobr :placz::placz::placz:

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz:
Brak mi slow.. Kolejne psie serduszko przestalo bic, pomimo prob tylu wspanialych ludzi ich determinacji i ich poswiecenia :-(
Dziewczyny jestescie cudowne! Dobrze zrobilyscie, wierze ze to byla najlepsza decyzja..

[*] dla Ciebie Berosku, badz szczesliwy tam gdzie teraz jestes

Posted

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Wlasnie wrocilam do domku....mowie do mamy "Choc zobaczymy jak tam Berosik po zabieru"....i nie moge uwierzyc w to co zobaczylam. W tej chwili lzy mi mimo woli plyna....ale chyba decyzja byla sluszna...choc takowa jest zawsze bardzo trudna !!!

......a mialam dzis zaczac drukowac ogloszenia......