daga_27 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 kto go bedzie chowal??:placz: mam prosbe. pochowajcie go razem z tymi rzeczami, ktore dostal. niech ma do konca cos tylko swojego:-( wlasnie sie poryczalam:placz: :placz: Quote
zasadzkas Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Zatrzymałam łzy pod powieką, idę wyściskać moją dobcię :-( Quote
enia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Czytałam wątek Beroska, nadzieja odchodzi ostatnia , tak bardzo mi żal.....:-(:-(:-(:-(:-( Quote
moana Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 zasadzkas napisał(a):Zatrzymałam łzy pod powieką, idę wyściskać moją dobcię :-( mnie się nie udało :-(:-(:-( strasznie mi przykro Quote
Kropcia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Tak mi przykro... Berosku :bigcry: :bigcry: :bigcry: ['] Ja tez nie moglam sie powstrzymac...:-( Quote
noemik Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 kochany Berosku, teraz już będzie dobrze, nic Cię nie będzie bolało. [ ' ] dziewczyny, brawo za walkę. On na pewno wiedział, ile osób o niego walczy...:-( Quote
kiwi Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Berosku, Biegaj szczęsliwy po zielonych łąkach, Biegaj z Pigwa, Karmelkiem i moim Kiwusiem. Powiedz im, że bardzo za nimi tesknimy i pamietaj, Ze za Toba bedziemy tesknic tak samo. Spij spokojnie ['] Quote
dzodzo Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ja tez sie poryczalam, Beros jest z moimi wszystkimi pozegnanymi psami:Parysem, Lordem , Amurkiem I i II, Marcelkiem, Lindą, Tiną, Demonkami i resztą, które byly tylkop przez chwile...zegnaj:placz: Quote
BeataJ Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Gadam z Jamnikiem wlasnie....potwierdza slusznosc decyzji..... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Beata Quote
kiwi Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 rozmawialam z karolina, lekarz byl sklonny nawet za darmo zrobic zabieg, ale sam powiedzial ze nie moglby patrzec jak beros potem cierpi... Dziewczyny, to byla jedyna sluszna decyzja. Quote
aisaK Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Jedyne co w tej chwili jestem w stanie powiedzięć: ŻEGNAJ!!! Niech cie juz nic nie boli, biegaj szybko, bez bólu, cierpienia, proszę: dbaj o wszystkie moje Kluseczki na łącę... <*><*> Quote
BeataJ Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Berosku, tam bedzie Tobie lepiej. Juz powiedzialam mojemu Spartanowi aby Ciebie oprowadzil po Teczowym Moscie. Trzymaj sie! Dziewczyny - to byl sluszna decyzja. Beata Quote
daga_27 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Berosku, pozdrow moje wszystkie psiaki i Lucjana:shake: Quote
Toska Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Berosku [*] wszystkie cierpienia juz za Tobą -teraz będziesz szczęśliwy i zdrowy ... i wybacz nam ludziom , że pomoc przyszla za późno .... Quote
Guest Jamnik Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Berosku:(((( Tak mi okropnie przykro:((( Nie dało sie. Po prostu. Brokatku, Amiku, zajmijcie sie Nowym Kolegą tam - ZA TM Quote
AniaB Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 kiwi napisał(a):rozmawialam z karolina, lekarz byl sklonny nawet za darmo zrobic zabieg, ale sam powiedzial ze nie moglby patrzec jak beros potem cierpi... Dziewczyny, to byla jedyna sluszna decyzja. czasem lepiej skrócić cierpienie w odpowiednim momencie niz dla własnego egoizmu przedłuzac zycie w nieskonczoność szczególnie, ze nie wiemy jakie to zycie mogłoby byc przykre beros i tak juz dosć wycierpiał - bez szansy na dom, z wyniszczajaca chorobą nie cierpi juz, spi spokojnie Quote
Patia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 A teraz wszyscy pomyślmy , co by było gdyby Beros został w schronisku:-( To dobrze , że odszedł spokojniutko , zasnął sobie bez cierpienia i bólu. Czasami pozwolić odejść znaczy więcej niż pozwolić żyć. Proszę , podziękujcie lekarzom. Quote
zasadzkas Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Patia, dzięki za te słowa, wprowadzają trochę optymizmu tutaj. Myślę podobnie. I jeszcze jest dla mnie nadzieją spotkać tylu ludzi, którzy nie są obojętni. Pozdrawiam Quote
ligia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kiedy musiałam podjąc decyzje o uspieniu mojego pierwszego psa,bardzo pomogły mi słowa lekarza..."psu przynajmniej mozna pomóc,żeby nie cierpiał człowiekowi nie..." Biegaj Berosku szczęsliwy za TM.Ty wiesz ,ze w ostatnich chwilach życia ,nie byłeś sam... Dziewczyny podjecie tej decyzji to dowód najwiekszej miłosci dla psa,madrości i odpowiedzialności .Jesteście wielkie. Quote
dzodzo Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 i pomyslcie o tym , że ktos dlugo nie umial podjąc tej decyzji i pozwolił zeby pies cierpiał a mozna było tego uniknąc.Dziekuje ze Wy potrafiłyście.... Quote
romenka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 dzodzo napisał(a):i pomyslcie o tym , że ktos dlugo nie umial podjąc tej decyzji i pozwolił zeby pies cierpiał a mozna było tego uniknąc.Dziekuje ze Wy potrafiłyście.... Święte słowa['] Quote
Perfi Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 zastrzelcie mnie :placz::placz::placz: nie wierze po prostu nie wierze :placz::placz::placz: najpierw dostalam maila ze staffik z parvo nie zyje teraz Berosik... :placz::placz::placz: biegajcie szczesliwe za TM z moim ukochanym Elviskiem ['] rycze jak bobr :placz::placz::placz: Quote
sugarr Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: Brak mi slow.. Kolejne psie serduszko przestalo bic, pomimo prob tylu wspanialych ludzi ich determinacji i ich poswiecenia :-( Dziewczyny jestescie cudowne! Dobrze zrobilyscie, wierze ze to byla najlepsza decyzja.. [*] dla Ciebie Berosku, badz szczesliwy tam gdzie teraz jestes Quote
t_kasiek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Wlasnie wrocilam do domku....mowie do mamy "Choc zobaczymy jak tam Berosik po zabieru"....i nie moge uwierzyc w to co zobaczylam. W tej chwili lzy mi mimo woli plyna....ale chyba decyzja byla sluszna...choc takowa jest zawsze bardzo trudna !!! ......a mialam dzis zaczac drukowac ogloszenia...... Quote
Recommended Posts