Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawialam z agnes, ktora byla w klinice..podobno mamy do zaplacenia niecale 300 zl.. z tego by wynikalo ze spokojnie starczy to co mam w domu czyli ok 250 zl i 150 frankow szw...a wiec reszte pieniazkow mozna juz przekazac innym psikom...proponujemy z Jaga by pieniadze te przeszly na Nadzieje Dobermana...ale czekamy na Wasze opinie...

Posted

jest mnostwo psiakow w potrzebie...
czy jeszcze ktos sie wypowie..dziewczyny z Nadziei potrzebuja pieniedzy na juz by wyciagnac dobki w najgorszym stanie...a tu cisza...a ja sama nie moge zadecydowac:(
Mania 12 absolutnie sie zgodzila ...a reszta??

Posted

Karusia, a ile tych pieniędzy zostało? Ja bym proponował zostawić je na "czarną godzinę" nie daj Boże trafi się jakaś bieda która będzie musiała mieć zabieg na już, i na już będzie trzeba pieniądze a czas mógłby ją zabić? Nie wiem, takie jest moje zdanie...

Posted

Anashar napisał(a):
Ale dla dobkow mozna wystawic cegieki na allegro i np. da polowe, a z 300 zostawic awaryjnie, zeby nie okazao sie nagle, ze jest pilna potrzeba a nie ma kasy :(

moze faktycznie podzielic te pieniazki i choc jakas czesc przeznaczyc na potrzeby obecne ??

Posted

ja sie zgadzam z Mackiem. nie daj boze znajdziemy na ulicy jakas polamana bide i bedzie potrzebna kasa na hotel i leczenie... przeciez do schronu nie damy...

Posted

ja absolutnie tego nie neguje...a Krakow ma jakies pieniazki wogole na koncie??
jak proponujecie w takim razie podzielic to...ja i tak mysle by wieksza czesc dac dobkom bo one potrzebuja na juz...

Posted

Prawda jest taka, że najwięcej pieniędzy Beros dostał od miłośników dobermanów i sprawiedliwie będzie jak to onie je dostaną. Wg mnie powinni się wypowiedzieć wpłacający, to od nich zależy. Myśle, że jak będzie kasa potrzebna na już to, znajdzie sie tak jak w przypadku Berosa.
Nie ma co przetrzymywać pieniędzy bo dla niektórych psiaków brak ich w tym momencie może oznaczac śmierć!!!!
Największe wsparcie uzyskałyśmy od dziewczyn z Nadzieji Dobermana!!!!