daga_27 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Karol.................Ty wiesz co:roll: Quote
karusiap Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 wiem dagus wiem... dobranoc Berosku....slodkich snow w cieplusim lozeczku... Quote
Jagienka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 jeszcze tyle spraw do załatwienia w związku z Beroskiem... nie daje zapomnieć... :shake: Quote
BeataJ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Jagienka o jakich sprawach piszesz? Beata Quote
Jagienka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 BeataJ napisał(a):Jagienka o jakich sprawach piszesz? Beata Chociażby rozliczenie się w klinice i odebranie karty choroby :-( Quote
diabelkowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 kurcze tez chcialam pomoc ;(( tak mi przykro !! :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
szajbus Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Berosku. teraz jesteś zdrowy i szczęsliwy wsród naszych psinek. One oprowadzą cię po najpiekniejszych zakątkach teczowej krainy. Quote
daga_27 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Karusia......banerek:roll: juz czas na niego:roll: Quote
karusiap Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 rozmawialam z agnes, ktora byla w klinice..podobno mamy do zaplacenia niecale 300 zl.. z tego by wynikalo ze spokojnie starczy to co mam w domu czyli ok 250 zl i 150 frankow szw...a wiec reszte pieniazkow mozna juz przekazac innym psikom...proponujemy z Jaga by pieniadze te przeszly na Nadzieje Dobermana...ale czekamy na Wasze opinie... Quote
t_kasiek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 a jest jakis konkretny piesek, ktory potrzebuje jak najszybszej operacji ?? pewnie, tak :(...one wszystkie przeciez maja zranione sreduszka.... :( Quote
karusiap Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 jest mnostwo psiakow w potrzebie... czy jeszcze ktos sie wypowie..dziewczyny z Nadziei potrzebuja pieniedzy na juz by wyciagnac dobki w najgorszym stanie...a tu cisza...a ja sama nie moge zadecydowac:( Mania 12 absolutnie sie zgodzila ...a reszta?? Quote
Anashar Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Karusia, a ile tych pieniędzy zostało? Ja bym proponował zostawić je na "czarną godzinę" nie daj Boże trafi się jakaś bieda która będzie musiała mieć zabieg na już, i na już będzie trzeba pieniądze a czas mógłby ją zabić? Nie wiem, takie jest moje zdanie... Quote
karusiap Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 na koncie jest 680 zl z tego co widze.. kurcze tylko z tego co pisaly dziewczyny to wlasnie takie dobki w tragicznym stanie potrzebuja wyciagnac Quote
Anashar Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ale dla dobkow mozna wystawic cegieki na allegro i np. da polowe, a z 300 zostawic awaryjnie, zeby nie okazao sie nagle, ze jest pilna potrzeba a nie ma kasy :( Quote
karusiap Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 z tych pieniedzy co mam u siebie po oplaceniu wszystkiego powinno zostac jeszcze ok 200-250 zl Quote
t_kasiek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Anashar napisał(a):Ale dla dobkow mozna wystawic cegieki na allegro i np. da polowe, a z 300 zostawic awaryjnie, zeby nie okazao sie nagle, ze jest pilna potrzeba a nie ma kasy :( moze faktycznie podzielic te pieniazki i choc jakas czesc przeznaczyc na potrzeby obecne ?? Quote
Perfi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ja sie zgadzam z Mackiem. nie daj boze znajdziemy na ulicy jakas polamana bide i bedzie potrzebna kasa na hotel i leczenie... przeciez do schronu nie damy... Quote
karusiap Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ja absolutnie tego nie neguje...a Krakow ma jakies pieniazki wogole na koncie?? jak proponujecie w takim razie podzielic to...ja i tak mysle by wieksza czesc dac dobkom bo one potrzebuja na juz... Quote
Jagienka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Prawda jest taka, że najwięcej pieniędzy Beros dostał od miłośników dobermanów i sprawiedliwie będzie jak to onie je dostaną. Wg mnie powinni się wypowiedzieć wpłacający, to od nich zależy. Myśle, że jak będzie kasa potrzebna na już to, znajdzie sie tak jak w przypadku Berosa. Nie ma co przetrzymywać pieniędzy bo dla niektórych psiaków brak ich w tym momencie może oznaczac śmierć!!!! Największe wsparcie uzyskałyśmy od dziewczyn z Nadzieji Dobermana!!!! Quote
karusiap Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 co do wplacajacych to duzo kasy wplacila Mania12 i absolutnie zgadza sie na dobki, w sumie wlasnie im chce pomoc...laciata tez pomaga dobkom a wplacila ...no ja mysle jak Jaga Quote
karusiap Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 proponuje by przekazac nadziei dobermana to co jest na koncie by dziewczyny mogly dzialac...brak kasy wstrzymuje je a pare bid jest na wykonczeniu... szybka decyzja Quote
Recommended Posts