Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia Beroska z dzisiaj. agnes ja nawet w najśmielszych marzeniach nie sądziłam, że Berosik będzie miał codzienne spacerki a my porcje zdjęć i wieści :loveu: :iloveyou:

Posted

:loveu:no to fajnie, ze sie wam udal spacerek :)
a czy wiadomo cos o stanie zdrowia ?? na kiedy planowana jest operacja i czy wogole jest w planie ??

Agnes - dziekuje, ze sie nim zajelas :)

Posted

kiwi napisał(a):
jaga, ty jako studentka agh masz konto na serwerze studenckim, dowiedz sie kogos bardziej zorientowanego jak sie do neigo dostac ;)
wyslij mi, to wstawie na moje :)

Kiwi na AGH-u nie dostajesz konta z automatu jak na UJ. Trzeba to osobiście załatwiać. Kiedyś nawet próbowałem, ale jakoś nie dobrnąłem. ;)

Posted

karusiap napisał(a):
no wlasnie ..przydalaby sie pomoc w drukowaniu....ja jak kupie kolorowy tusz to bede drukowac tylko mam atramentowke i bedzie sie chyba rozmazywac na deszczu ale pod zadaszeniami mozna...

kiwi napisał(a):
mozna sie zwrocic do Paulusa, on pomaga drukowac :)
tylko cos nie ma internetu ostatnio...

Jagienka napisał(a):
Jak najbardziej aktualna, paulus też ma atramentówke, z tego co pamiętam. Zaraz napisze do sugarr, czy mogłaby coś druknąć.

Internet już mam, TPSA łącze dwa tygodnie naprawiała(!). Atramentówkę mam w domu (bez atramentu:lol:) , ale mogę trochę w pracy podrukować na laserówce. Tylko napiszcie które i komu dostarczyć.

Posted

ja czekam az moj tato bedzie potrzebowal cos wydrukowac i ze zdumieniem odkryje bladoróżowe kropeczki powstajace gdzieniegdzie ;)
wtedy do mnei zadzwoni, powie zebym natychmiast przyjechala bo sie popsul komputer a on musi wydrukowac, ja przyjade zdiagnozuje ze komputer dziala jak nalezy i wtedy ze zdumieniem :o odkryję ze A T R A M E N T U :o nie ma :lol:
no i tato zadowolony z rozwikłania zagadki i ucieszony wizją skutecznego wydrukowania dokumentów, zasponsoruje nowe wkłady bo tych juz sie nie da nawet regenerowac :D

Posted

kiwi napisał(a):
ja czekam az moj tato bedzie potrzebowal cos wydrukowac i ze zdumieniem odkryje bladoróżowe kropeczki powstajace gdzieniegdzie ;)
wtedy do mnei zadzwoni, powie zebym natychmiast przyjechala bo sie popsul komputer a on musi wydrukowac, ja przyjade zdiagnozuje ze komputer dziala jak nalezy i wtedy ze zdumieniem :o odkryję ze A T R A M E N T U :o nie ma :lol:
no i tato zadowolony z rozwikłania zagadki i ucieszony wizją skutecznego wydrukowania dokumentów, zasponsoruje nowe wkłady bo tych juz sie nie da nawet regenerowac :D

haha dobre:)szkoda ,ze u mnie najczesciej korzystam ja z drukarki...a teraz jest pilnie potrzebna...

Posted

karusiap napisał(a):

a ja dostalam wiadomosc ze Berosikowi znacznie polepszyly sie wyniki watroby, biegunka ustapila...i ... jutro zabieg....
nooo to sa wiadomosci:loveu: :loveu: Trzymam kciuki bardzo mocno!!

Posted

juz jestesmy po spacerku i co najwazniejsze `- jest lepiej wiec jutro ok godziny 10 czeka Beroska zabieg.
Okazuje sie ,ze moja kolezanka pracuje w tej lecznicy wiec wiadomości jutro o Berosku bedziemy miały prawie na zywo:lol:

Posted

karusiap napisał(a):
plakaty jasne aktualne...najlepiej chya wzor 2

a ja dostalam wiadomosc ze Berosikowi znacznie polepszyly sie wyniki watroby, biegunka ustapila...i ... jutro zabieg....

Już jutro?? :crazyeye: Ustabilizowało się, a co z przegłodzeniem, żeby tam czysto było?? :smhair2: