agnes34 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 zdjecia już wysłane:lol: no to ja uciekam!pa,pa Quote
Jagienka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Zdjęcia Beroska z dzisiaj. agnes ja nawet w najśmielszych marzeniach nie sądziłam, że Berosik będzie miał codzienne spacerki a my porcje zdjęć i wieści :loveu: :iloveyou: Quote
karusiap Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 spij slodko kochany!wszystko bedzie dobrze!!! Quote
Anashar Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Jasne ze bedzie dobrze:) Berosik znajdzie dom i bedzie juz reszte zycia szczesliwy i kochany :) Quote
t_kasiek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :loveu:no to fajnie, ze sie wam udal spacerek :) a czy wiadomo cos o stanie zdrowia ?? na kiedy planowana jest operacja i czy wogole jest w planie ?? Agnes - dziekuje, ze sie nim zajelas :) Quote
karusiap Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ciekawe jak sie uda dzisiejszy spacerek??na pewno bedzie cudnie:) zazdoszcze Ci agnes:oops: Quote
Toska Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Anashar napisał(a):Jasne ze bedzie dobrze:) Berosik znajdzie dom i bedzie juz reszte zycia szczesliwy i kochany :) AMEN :lol: Quote
paulus Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 kiwi napisał(a):jaga, ty jako studentka agh masz konto na serwerze studenckim, dowiedz sie kogos bardziej zorientowanego jak sie do neigo dostac ;) wyslij mi, to wstawie na moje :) Kiwi na AGH-u nie dostajesz konta z automatu jak na UJ. Trzeba to osobiście załatwiać. Kiedyś nawet próbowałem, ale jakoś nie dobrnąłem. ;) Quote
paulus Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 karusiap napisał(a):no wlasnie ..przydalaby sie pomoc w drukowaniu....ja jak kupie kolorowy tusz to bede drukowac tylko mam atramentowke i bedzie sie chyba rozmazywac na deszczu ale pod zadaszeniami mozna... kiwi napisał(a):mozna sie zwrocic do Paulusa, on pomaga drukowac :) tylko cos nie ma internetu ostatnio... Jagienka napisał(a):Jak najbardziej aktualna, paulus też ma atramentówke, z tego co pamiętam. Zaraz napisze do sugarr, czy mogłaby coś druknąć. Internet już mam, TPSA łącze dwa tygodnie naprawiała(!). Atramentówkę mam w domu (bez atramentu:lol:) , ale mogę trochę w pracy podrukować na laserówce. Tylko napiszcie które i komu dostarczyć. Quote
sugarr Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Plakaty nadal aktualne? Bo wlansie chce sie zabrac za drukowanie :) Quote
karusiap Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 plakaty jasne aktualne...najlepiej chya wzor 2 a ja dostalam wiadomosc ze Berosikowi znacznie polepszyly sie wyniki watroby, biegunka ustapila...i ... jutro zabieg.... Quote
kiwi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 paulus napisał(a):Atramentówkę mam w domu (bez atramentu:lol:) :D to mamy takie same drukarki :eviltong: Quote
karusiap Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 niestety musze dolaczyc do wlascicieli drukarek z deficytem atramentu:( ale musze kupic ...Berosik niedlugo bedze zdrowy biegal i musi miec domek:loveu: Quote
kiwi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ja czekam az moj tato bedzie potrzebowal cos wydrukowac i ze zdumieniem odkryje bladoróżowe kropeczki powstajace gdzieniegdzie ;) wtedy do mnei zadzwoni, powie zebym natychmiast przyjechala bo sie popsul komputer a on musi wydrukowac, ja przyjade zdiagnozuje ze komputer dziala jak nalezy i wtedy ze zdumieniem :o odkryję ze A T R A M E N T U :o nie ma :lol: no i tato zadowolony z rozwikłania zagadki i ucieszony wizją skutecznego wydrukowania dokumentów, zasponsoruje nowe wkłady bo tych juz sie nie da nawet regenerowac :D Quote
karusiap Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Agnes i Berosiatko wracaja ze spacerku...:loveu:Katowice tez zasypane ale byli dzielni:) Quote
karusiap Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 kiwi napisał(a):ja czekam az moj tato bedzie potrzebowal cos wydrukowac i ze zdumieniem odkryje bladoróżowe kropeczki powstajace gdzieniegdzie ;) wtedy do mnei zadzwoni, powie zebym natychmiast przyjechala bo sie popsul komputer a on musi wydrukowac, ja przyjade zdiagnozuje ze komputer dziala jak nalezy i wtedy ze zdumieniem :o odkryję ze A T R A M E N T U :o nie ma :lol: no i tato zadowolony z rozwikłania zagadki i ucieszony wizją skutecznego wydrukowania dokumentów, zasponsoruje nowe wkłady bo tych juz sie nie da nawet regenerowac :D haha dobre:)szkoda ,ze u mnie najczesciej korzystam ja z drukarki...a teraz jest pilnie potrzebna... Quote
daga_27 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 karusiap napisał(a): a ja dostalam wiadomosc ze Berosikowi znacznie polepszyly sie wyniki watroby, biegunka ustapila...i ... jutro zabieg....nooo to sa wiadomosci:loveu: :loveu: Trzymam kciuki bardzo mocno!! Quote
agnes34 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 juz jestesmy po spacerku i co najwazniejsze `- jest lepiej wiec jutro ok godziny 10 czeka Beroska zabieg. Okazuje sie ,ze moja kolezanka pracuje w tej lecznicy wiec wiadomości jutro o Berosku bedziemy miały prawie na zywo:lol: Quote
karusiap Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 o jejku cudnie...agnes jak bedziesz cos wiedziala blagam o smska bo ok 10 wlasnie bede na zajeciach Quote
agnes34 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ok, jak tylko będę cos wiedziała to napisze no i dzisiaj miałam okazje sie przekonac ze Beros bardzo lubi dzieci i snieg:lol: Quote
Jagienka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 karusiap napisał(a):plakaty jasne aktualne...najlepiej chya wzor 2 a ja dostalam wiadomosc ze Berosikowi znacznie polepszyly sie wyniki watroby, biegunka ustapila...i ... jutro zabieg.... Już jutro?? :crazyeye: Ustabilizowało się, a co z przegłodzeniem, żeby tam czysto było?? :smhair2: Quote
Recommended Posts