Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem w szoku. Bylam przekonana ze wszystko bedzie dobrze, ze wszystko sie uda... a tu takie wiadomosci.

Podjecie decyzji jest bardzo trudne, ja chyba nigdy nie potrafilabym takiej podjac...:placz::placz::placz::placz::placz:

:-(:-(:-(

Posted

jaga przed chwila do mnie dzwonila, nie wiem co robic, nie wiem
jesli beros ma cierpiec to egoizmem jest zostawiac go przy zyciu, juz jest w narkozie juz nie czuje, nie wiem ale chyba uspic...
no nie wiem cholera, jestem wsciekla, jestem zla i zrozpaczona!
dwuletnie powodowanie biegunek wykonczylo tego psa, znieszczylo mu caly przewod pokarmowy
jestem wsciekla, po prostu wsciekla na to wszystko!

nie wiem jaga.. nie mam nr do karusi
ale nei wiem czy mamy prawo skazywac psa na cierpienie, na zycie w mekach...
chyba powinnismy nie wybudzac...

Posted

pies bedzie tylko cierpial, jesli pozwolimy sie jemu wybudzic. zobaczcie co to jest za zycie?? nawet kat,nie pozwala ofierze dlugo cierpiec. a my co? pozwolimy sie biedakowi meczyc przez nastepne lata? jest bol, zal, mozna sie nawzajem oskaraz, ale to nic nie da. Trzeba pomoz Berosowi i szybko sie pozbierac i ratowac kolejnego zwierzaka, zeby nie bylo zapozno, tak jak dla przystojniaka....

Posted

właśnie dzwoniłam do Karoliny: decyzja jeszcze nie podjęta. Karolina prosiła o pomoc kolegę zorientowanego wet. o telefon do weta i informacje, bo sama ma za dużo emocji, za niedługo będziemy wiedzieć. Od razu napiszę.

Posted

Acha, nie sądzę, by weterynarz z kliniki mówił co innego, chodzi o to, by zrozumieć wszystkie powody i stopień ryzyka. Dobry pomysł Karolinki, żeby to wszystko rozważyć, oddzielić emocje.
Wszyscy chcemy psa ratować, ale nie za wszelką cenę. Nie, żeby się męczył.

Posted

:placz: :placz: :placz: i za co to???Za to że chciał żyć,za to ma cierpirć??Gdzie jest na tym świecie sprawiedliwość!!!???Za to że tyle ludzi chce mu pomóc i tyle poświęciło swój czas tylko dlatego by teraz go uśpić bo nie ma nadzieji??
Nie ma sprawiedliwości!!!!:-(
Dziewczyny trzymajcie się i ukochajcie od nas wszystkich Beruska.Wy wiecie co trzeba zrobić i każdą decyzje będziemy szanować.

Posted

Nie ma sprawiedliwości, każde życie jest cenne, ale nie ma po co go męczyć...Zgaśnie jego serduszko, będzie nam bardzo smutno i przykro,ale nie możemy pozwolić aby znów cierpiał. Nie dajmy mu żyć w upokorzeniu, cieprieniu, męcę kolejne parę lat...Pozwólmy mu odejść w miłości, którą otrzymał jeszcze na koniec...

Posted

Berosiku nie byłam u Ciebie od początku jedak wiem jakim byłeś psiakiem.Cudownym,kochanym,pragnącym cieszyć się życiem.Nie dane ci to teraz ale za Tęczowym Mostem nie doznasz bólu i cierpienia.Bedziesz teraz patrzyl się na nas i pomagał nam uwierzyć że innemu pieskowi można pomóc i za twoim stawiennictwem i innych pasików do których dołączysz uda sie Nam!!!
teraz zaśnij spokojnie kochany bo wszystko zostało zrobione żebyś już nie musiał cierpieć,w kńcu Berosku będziesz wolny.[']