karusiap Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dziekuje Beatko...Spartan na pewno zaopiekowal sie Beroskiem...moja Azunia tez...teraz wszyscy sa kumplami...i na pewno kibicuja nam tu, na dole.. Quote
karusiap Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Berosku ...juz prawie 5 miesiecy:placz::placz:a ja nadal mam watpliwosci.... Mam nadzieje,ze wybaczyles mi,ze nie umialam Ci pomoc i jestes szczesliwy....:-( Quote
daga_27 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 i do chlopcow dolaczyl Cyranek. razem nie zgina :-( Quote
t_kasiek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 karusiap napisał(a):Berosku ...juz prawie 5 miesiecy:placz::placz:a ja nadal mam watpliwosci.... Mam nadzieje,ze wybaczyles mi,ze nie umialam Ci pomoc i jestes szczesliwy....:-( myśle że jest tam szczęśliwy !!!! Quote
aisaK Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Opiekują sie sobą nawzajem... Tak przykro, że nie zdąrzyliśmy was lepiej poznać... Quote
Jagienka Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 karusiap napisał(a):Berosku ...juz prawie 5 miesiecy:placz::placz:a ja nadal mam watpliwosci.... Mam nadzieje,ze wybaczyles mi,ze nie umialam Ci pomoc i jestes szczesliwy....:-( karusiap byłysmy bez doświadczenia, to był pierwszy psiak, którym się zajełysmy... nie widomo wprawdzie jakby się to dzisiaj potoczyło... ale myśle, że zrobiłyśmy co w Naszej mocy Quote
karusiap Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Berosku minęło ponad 9 miesięcy a to nadal tak bardzo boli...wspominam wyjazdy do klinik,Twoje tracanie lapka....jak slodko spales i szalales w samochodzie....tesknie...:(:( Quote
aisaK Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Berosku-ja też często o tobie myślę, nie znałam cie a kochałam jak swoją psine! Tyle nadziei miałam...:( Quote
karusiap Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 To juz ponad rok....Berosku....nigdy o Tobie nie zapomne.... Biegasz szczesliwy i opiekujesz sie naszymi "malenstwami",ktore odeszly... Quote
aisaK Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Berosku....mam nadzieje, że pamietasz tylko dobre chwile...już cie nic nie boli <*> :(:(:( Quote
Jagienka Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Często Cię skarbie wspominamy... mimo, że Cie nie ma... żyjesz w Nas... Quote
Jagienka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 No i wzieło mnie na wspominki... :oops: Berosku ['] :-( Quote
karusiap Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jagienka napisał(a):No i wzieło mnie na wspominki... :oops: Berosku ['] :-( ja nigdy nie zapomne....wiem,ze dzis postapilabym inaczej...Berosku:( Quote
t_kasiek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 karusiap napisał(a):ja nigdy nie zapomne....wiem,ze dzis postapilabym inaczej...Berosku:( Karusiu - nikt nie mogl wiedziec, ze tak sie sprawy potocza......:-( Quote
Recommended Posts