Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochane moje.... nie jest wazne od kogo, co i za ile. my "dobermanowki" nie liczymy w ten sposob pieniedzy.
mamy ok 30 - 40 dobkow w potrzebie, na ktore kazda zlotowka sie przyda, a wrecz bedzie niezbedna do ratowania zycia.

jednak osobiscie uwazam, ze tymi pieniedzmi musi rozdysponowac w tym momencie Karusia z Jaga. One najwiecej serca w ta sprawe wlozyly (nie ujmujac nikomu). Moze maja inna bide w potrzebie (niekoniecznie dobka), ktorej chca pomoc.......

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadal z Karoliną obstajemy przy Nadzieji Dobermana. Pieniądze z konta idą do Was, a reszta, która jest u Karoliny zostaje na wszelki wypadek, ale jak tylko zabraknie Nadzieji to się nie zawahamy :lol:
Nie jest sztuką wziąśc psiaka do hotelu i go opłacać, narazie nie mamy koncepcji co dalej. Wy działacie!!

Posted

Ależ to byłoby wspaniałe! Mamy 5 psów, które jak najszybciej musimy wyciągnąc i leczyć. Karusia, proszę, zapytaj w tej klinice, a ja proszę wszystkie osoby, znające kliniki zajmujące się chorobami skóry (prawdopodobnie nużeniec i świerzbowiec) o namiary i ewentualną informację... Mamy 4 dobermany, w tym 3 w tragicznym stanie (Ligota!!!!).

Posted

dziewczyny, tak dla waszej informacji, w naglym wypadku wiekszosc lecznic zgadza sie na opoznienie zaplaty, same placilysmy czasami po kilku dniach za leczenie, pozyczajac od tych co jeszcze im cos zostalo ;) albo miesiacu za hotel jak uzbieralismy...
nagly wypadek zawsze sie jakos organizuje, czasami szybciej niz zaplanowane dzialania...

Posted

Gdzieś na wątku Berosa były wykaz lecznic, potrzebujemy tego jak najszybciej, nie ma już czasu, trzeba chociaż tego wyciągnąc, który już oka nie ma...Ligota/Olesnica to mordownia i mam nadzieje, że sie za to wezmą...brakuje mi słów!!! Pomocy!!! musimy szybko działać, wiem, że są wśród was osoby kochające dobki a jak nie to kochające psy a one tam cierpią!!!

Posted

Karusia , czy możesz zadzwonic do Katowic , moze przyjmą tego dobcia , jeszcze w wątku nadzieja dobermana Majafaja wstawiła zdjęcie psiaka , bez włosów zupełnie łysy szkielecik:-(

Posted

Patia napisał(a):
Karusia , czy możesz zadzwonic do Katowic , moze przyjmą tego dobcia , jeszcze w wątku nadzieja dobermana Majafaja wstawiła zdjęcie psiaka , bez włosów zupełnie łysy szkielecik:-(

Patia w Katowicach przyjmuja psiaki z chorobami skory (oprocz zakaznych chyba do szpitalika) .Kasia ma rozmawiac jeszcze z szefem..i jeszcze maja dziewczyny na oku jakas inna klinike podobno...widzialam tego szkielecika-dramat!!

Posted

Ola no jak to nie masz nic do gadania??pieniadze Beroska sa juz do uzytku dobkow ale znaczna czesc musiala pojsc na dwa inne dobki w pilnej potrzebie...jesli cos zostalo to jasne ze powinno wspomoc Bezoczka...Perfi chodz na jej watek;)

Posted

Perfi napisał(a):
jak widze teraz jakiegokolwiek dobka to mi sie plakac chce :(

Perfi ja mam tak samo..tylko ja mam dobke w domu...ale jej nie kojarze z tymi bidami wiec ciesze sie na jej widok

Posted

karusiap napisał(a):
Perfi ona jest juz w Katowicach..okazala sie dziewczynka:)
tylko kasy brak!!:(

jest juz w lecznicy ?? i wiadomo jaki jest jej stan zdrowia ?? co z oczkami ?? piszcie jak cos wiecie !!

• 1 month later...
Posted

Ja gadalam ze Spartanem, Berosik zna juz wszystkie katy za TM, jest mu tam dobrze, nie cierpi, ma cieplo. To wiesici od mojego Spartana wiec na 100% prawdziwe.
Trzymajcie sie chlopaki tam na gorze!

Beata