Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
Pewnie ze sie uda!!!!

No i to rozumiem, a nie jakieś, że "wcale nie musi"... Możemy sobie dodawac otuchy na wątku, a cała nadzieja w Agnes, że Berosikowi otuchy doda... cholera ze w Krakowie nie ma takiej kliniki, to upośledza strasznie.

Posted

podajcie mi adrs, to wysle ta zabawke. jak on ja zobaczy, to od razu wyzdrowieje, zeby wrocic i zeby za ten kolor nam pokazac. Ale od razu mu tlumaczcie, ze to nie moja wina ;-)

Posted

daga_27 napisał(a):
podajcie mi adrs, to wysle ta zabawke. jak on ja zobaczy, to od razu wyzdrowieje, zeby wrocic i zeby za ten kolor nam pokazac. Ale od razu mu tlumaczcie, ze to nie moja wina ;-)

dagus a czyja??:mad:
wogole kasuje tamtego posta byl glupi...uda sie!!!

Posted

karusiap napisał(a):
dagus a czyja??:mad:
wogole kasuje tamtego posta byl glupi...uda sie!!!
no i jeszcze sie pyta:mad: Twoja oczywiscie:eviltong:

i kasuj tam, kasuj, bo az wstyd:mad: :roll:

Posted

jak nastepnym razem doktor zadzwoni z takimi wiesciami to powiedz ze takich nie przyjmujesz i niech zadzwoni jak bedzie mial cos milego do powiedzenia ;)
aaa i proponuje zrobic plakat - ze w tej klinice jest leczony taki doberman, w ciezkim stanie, ze skladek wolontariuszy i kazdy grosik sie liczy i ze mozna wplacic na berosika zlotoweczke
a najlepiej zostawic u doktora, tylko uzgodnic z doktorem tzreba albo puszeczke zrobic

Posted

kiwi napisał(a):
jak nastepnym razem doktor zadzwoni z takimi wiesciami to powiedz ze takich nie przyjmujesz i niech zadzwoni jak bedzie mial cos milego do powiedzenia ;)
aaa i proponuje zrobic plakat - ze w tej klinice jest leczony taki doberman, w ciezkim stanie, ze skladek wolontariuszy i kazdy grosik sie liczy i ze mozna wplacic na berosika zlotoweczke
a najlepiej zostawic u doktora, tylko uzgodnic z doktorem tzreba albo puszeczke zrobic
Swiete słowa!

Posted

:placz:czytalam ostatnie 4 strony prawie jednym tchem !! macie racje - trzeba wierzyc i trzeba sprobowac mu znalesc domek....zeby jak juz bedzie zdrowy (na tyle, zeby wyjsc z kliniki) mial sie kto nim troskliwie zaopiekowac !!

no wiec szukamy - ponawiam pytanie - jak bedzie z tym drukowaniem ogloszen - sprawa wogole jest aktualne ??

Posted

t_kasiek napisał(a):
no wiec szukamy - ponawiam pytanie - jak bedzie z tym drukowaniem ogloszen - sprawa wogole jest aktualna ??

Jak najbardziej aktualna, paulus też ma atramentówke, z tego co pamiętam. Zaraz napisze do sugarr, czy mogłaby coś druknąć.

Posted

[quote name='paros']Na allegro na aukcji Berosa jest błąd :cool3:
link do aukcji

Tam w treści gdzie jest napisane "pod tym adresem www" to jest adres taki

http://aukcja.onet.pl/%20http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34357

czyli dwa adresy połączone i nie przekierowuje na wątek Berosa tylko idzie "w maliny" :razz:

To trzeba pilnie poprawić :cool3: ...............

Poprawcie, napisałam wczoraj ale nie zauważyliście :shake:

Posted

Perfi napisał(a):
boze Karusia :placz: w schronie dostawal parafine?
nie moge wyedytowac aukcji chociazby - cytujac asiora - skaly sraly :razz:

paros napisał(a):
Poprawcie, napisałam wczoraj ale nie zauważyliście :shake:

zauważyliscie, zauważyliście, ale po zalicytowaniu aukcji nie da się wyedytować...

Posted

Jasne ze moge wydrukowac :) Narazie tyle na ile mi wystarczy tuszu, potem kupie nowy, ale to w weekendy na gieldzie
TYlko poprosze linka, bo mi sie ten zpierwszej strony watku nie otwiera..
Jak wydrukuje to dam znac zeby sie jakos spotkac

Posted

sugarr napisał(a):
Jasne ze moge wydrukowac :) Narazie tyle na ile mi wystarczy tuszu, potem kupie nowy, ale to w weekendy na gieldzie
TYlko poprosze linka, bo mi sie ten zpierwszej strony watku nie otwiera..
Jak wydrukuje to dam znac zeby sie jakos spotkac

sugarr dzięki :loveu:
na stronie 81 wątku, post 809 ten drugi plakat...

Posted

jestem juz po spacerku!!!
o jejku ale ten Berosik ma energii:loveu: ja za nim biegiem i w ten sposob zwiedzilismy połowe Brynowa.
mam zdjecia, wysle zaraz do Karoliny! Dzisiaj poznawaliśmy sie bez kagańca i było extra , tylko ze biedaczysko strasznie płakał jak musieliśmy sie pozegnać:-(
no i najważniejsze , że jest poprawa z biegunką wiec powoli będą Beroska przygotowywać do zabiegu.
no i przekazuje dla Was wszystkich pozdrowienia od Beroska:lol: !!!

pozdrawiam i do jutra , biegne teraz do mojego malucha.