Paulinka10 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Jakie ładne życzenia,dziękujemy;) ale już po świętach,koniec lenistwa,fotki prosimy;) Quote
monia&nero Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Piękne życzenia! Ja życzę wszystkiego dobrego po świętach :) Quote
roadtonowhere Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Witamy się. Śliczne maleństwa... :loveu: Będziemy wpadać. Pozdrawiamy! Quote
Casablanca Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Witamy się :lol: Piesków nie przybyło przez ten czas? :evil_lol: Quote
Ewanka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Zaglądamy się przywitać :) ... jak się czują maluszki, nie przejadły się czasem w Święta ? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Paulinka10 napisał(a):Jakie ładne życzenia,dziękujemy;) ale już po świętach,koniec lenistwa,fotki prosimy;) Hhehe, postaram się coś cyknąć, choć pora roku nie sprzyja, bo mój aparat w zimie robi fatalne zdjęcia.. ;) monia&nero napisał(a):Piękne życzenia! Ja życzę wszystkiego dobrego po świętach :) Dziękujemy :) roadtonowhere napisał(a):Witamy się. Śliczne maleństwa... :loveu: Będziemy wpadać. Pozdrawiamy! Witamy serdecznie :) zapraszamy ;) M&S napisał(a):Hello maleńtasy!!!! Miłej soboty:) Casablanca napisał(a):Witamy się :lol: Piesków nie przybyło przez ten czas? :evil_lol: Ewanka napisał(a):Zaglądamy się przywitać :) ... jak się czują maluszki, nie przejadły się czasem w Święta ? Witamy się ;) Piesków jeszcze nie przybyło ;) Nie przejadły się, ale Dee ma gorszą formę... walczymy z tym od tyg jak narazie bez rezultatu większego, ale mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej! Dziś wpadam na chwilkę z życzeniami.. Życzę Wam, aby ten nadchodzący 2013r był pełen miłości i zdrowia. To jest najważniejsze. Ja osobiście mam nadzieje, że ten kolejny Rok przeżyję z moimi ukochanymi pieskami. Walczymy o każdy Rok i wierzę, że ten nie będzie ostatni i, że za Rok o tej samej porze będziemy w pełnej ekipie. Moim marzeniem na Nowy Rok jest zdrowie dla mojej trójeczki Gremlinków. Szczególnie dla mojej najmniejszej Dee, która ostatnio ma gorszy okres. Jak to się spełni to będę mogła powiedzieć, że to był dobry Rok, więc trzymam kciuki! Dla Waszych piesków życzę tego samego oraz wielu smakołyków :) Rami z rodzinką ♥ Quote
RUDA ZUZIA Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Wszystkiego dobrego w nowym roku. Aby Twoje życzenie się spełniło:) Quote
Natalia&Lola Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wpadliśmy się przywitać, hej maluchy! :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Cześć Dziewczynki :loveu: Dziś z rana utoczyliśmy dość krwi z Deeduszka, by wysłać na rozszerzony profil do Niemiec na badania. W piątek lub najpóźniej w pon będą wyniki i wszystko będzie wiadome. Była ogromnie dzielna:loveu: jestem z niej dumna! Musieliśmy pobierać z obu nóżek, bo z jednej nie starczyło, a ona ani raz nie pisnęła, tylko tuliła się ze mną i dzielnie znosiła wszystko! Z chodzeniem już lepiej, od kiedy mamy leki przeciwbólowe na stałe. Miłego dnia Ciocie, trzymajcie kciuki, aby badania wyszły dobre :) Quote
andegawenka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Serce mi peka i nic nie mogę napisać:-( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Mi też Niunuś, ale muszę trzymać fason, bo jak nie ja to kto ;) Quote
kasikz Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ja też trzymam kciuki za dobre wyniki badań krwi, wpadnę zobaczyć jak przyjdą wyniki :) Quote
Casablanca Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Trzymam kciuki...zdrówka dla Dziewczynek ;) Quote
Pegaza Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Będzie dobrze:) dziękuje za życzenia i życze by ten rok był lepszy od poprzedniego:) Quote
Agnieszka Co. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 I ja życzę Wam wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki za Dee. Quote
Paulinka10 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Trzymam kciuki za zdrówko maluszka;) u mnie pojawiło się światełko w tunelu... Quote
monia&nero Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Trzymamy kciuki i osiem łapek za Deedulke :thumbs: :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
Agnieszka Co. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Rami - tymczasują u mnie 2 króliczki i 2 koszatniczki - szukają nowych domów. Jesli znasz kogoś kto chciałby przygarnąć to daj znać. Quote
Recommended Posts