Gosiapk Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']:loveu: No pięknie! Teraz to Ci Pcioła da! Mami jej zemdlała przez Ciebie Rami. :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Strach się bać co :diabloti: Ciekawe czy będzie tyci jak Deeduszka... :roll: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Gosiapk napisał(a):No pięknie! Teraz to Ci Pcioła da! Mami jej zemdlała przez Ciebie Rami. :evil_lol: Dopiero się otrząsnęłam z szoku:evil_lol: Pozbierałam szczękę z podłogi i już wielbię:loveu: Chiquita&DeeDee napisał(a):Strach się bać co :diabloti: Ciekawe czy będzie tyci jak Deeduszka... :roll: Będzie(już jest) tyci okruszek:loveu:.Ciekawe co Ninka powie jak zobaczy..........:siara::siara::siara: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Słodziak bez dwóch zdań ;) heheh aż się boję jechać :eviltong: Muszę ćwiczyć moją silną wolę ;) Quote
Gosiapk Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Słodziak bez dwóch zdań ;) heheh aż się boję jechać :eviltong: Muszę ćwiczyć moją silną wolę ;) Weź Deeduszkę ze sobą, aby Cię dziabnęła w palec jak Ci głupie myśli do głowy przyjdą ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Hahaha nie działa, bo ona na widok siusiaka sama wariuje ;) kocha chłopaków :D Quote
Gosiapk Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahaha nie działa, bo ona na widok siusiaka sama wariuje ;) kocha chłopaków :D O qurka, to ją lepiej zostaw :evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Słodziak bez dwóch zdań ;) heheh aż się boję jechać :eviltong: Muszę ćwiczyć moją silną wolę ;) Zobaczymy jak to z tą Twoją silną wolą będzie:roflt::roflt::roflt: Coś mi się nie chce wierzyć,że sobie nie ulegniesz:megagrin: Gosiapk napisał(a):O qurka, to ją lepiej zostaw :evil_lol: Tak źle i tak niedobrze. Dee się zakocha i nie będzie wolno ich rozdzielić:evil_lol: Quote
Monika_tbg Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 boże :loveu::loveu: z kąd takie cudo? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Trzeba pracować nad swoją silną wolą :evil_lol: Zuziu jak możesz nie wierzyć we mnie co?:mad: Mam plan którego mam zamiar się trzymać ;) wszystko w swoim czasie powiem :) (powtarzam to sobie kółko...powtarzam... wierzę w to...:evil_lol: hahaha ) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 A w ogóle to co ja pacze ? :loveu: Quote
andegawenka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Gosiapk']Ale slosziak. Akurat dla Ninki ;) Dla Pciółki albi Diduni lepiej Quote
RUDA ZUZIA Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='andegawenka']O o matko jakie cudo Wiedziałam Ninuś,że jak tu zajrzysz to [quote name='Chiquita&DeeDee']Trzeba pracować nad swoją silną wolą :evil_lol: Zuziu jak możesz nie wierzyć we mnie co?:mad: Mam plan którego mam zamiar się trzymać ;) wszystko w swoim czasie powiem :) (powtarzam to sobie kółko...powtarzam... wierzę w to...:evil_lol: hahaha ) Ależ wierzę w Ciebie,wierzę:eviltong: W przypadku takiego cuda nie zaufałabym sama sobie ani odrobinkę:evil_lol: Powtarzaj sobie,powtarzaj,może to coś pomoże....:eviltong::roflt::roflt::roflt: [quote name='Chiquita&DeeDee']A w ogóle to co ja pacze ? :loveu: To co robisz,jest nieludzkie,pokazujesz mi tą mordeńkę i spać przez Ciebie nie pójdę.:lol:Wszystko w moim typie,krótkowłose jasne cudeńko,jak Pciółka [quote name='Gosiapk']Ale slosziak. Akurat dla Ninki ;) Prawda Gosiu?Całkowicie się z Tobą zgadzam.Rozmiar Ninkowy,typ Pciółkowy,po prostu Mały Księciunio:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='andegawenka']Dla Pciółki albi Diduni lepiej U Ciebie byłby rozpieszczonym jedynakiem, Małym Księciuniem:loveu: Quote
andegawenka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 RUDA ZUZIA napisał(a):U Ciebie byłby rozpieszczonym jedynakiem, Małym Księciuniem:loveu: No własnie:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 andegawenka napisał(a):No własnie:loveu: Właśnie,właśnie:loveu: Tylko pytanie, co wyjdzie Rami z tego powtarzania sobie....:roflt::roflt::siara::siara::siara: Quote
Agnieszka Co. Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']A w ogóle to co ja pacze ? :loveu: Cudny mały foczek Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Hahahah Zuziu, ale co jest nieludzkie? :evil_lol: Jak chcesz malucha to ja proszę bardzo, będę bardzo zadowolona :diabloti: hiehiehie A tak serio to ja wiem, że ciężko będzie zapewne, ale maluch nie zostanie u mnie. Po 1 to chłopak, a ja się obawiam zestawienia go z Wiki samicą alfa, która do dziś na przemian z Dee podleje tu i tam ( wczoraj np. kładę się na wspaniałym kocu, który dostałam od mamy pod choinkę i co :mad: taka sobie zajebista śmierdząca plama:mad: winowajca niestety nieznaleziony, bo nie umiem ich rozróżnić po zapachu moczu :evil_lol: ) a poza tym po operacji dla Deeduszka trzeba spokoju, jest oddzielona w kojcu od reszty, więc nowy towarzysz zapewne zaburzyłby jej spokój. Realnie teraz było by to trudne - choć wiem, że jak go zobaczę takiego mikrusa to mi serce będzie mówiło co innego niż rozum ;) ale sądzę, że znajdzie dobry dom, a ktoś kto go przygarnie będzie go kochał całym sercem i dbał, aby temu mikro ciałku nic się nie stało, bo pies 1,3kg to jednak nie masywna 2kg chi, tylko potrzebujący więcej uwagi i opieki psiak. Planuję jeszcze jednego psiaka, ale myślałam bardziej o wiośnie jak już Dee będzie zdrowa, a mieszkanie po remoncie, więc na 99,9% maluch nie zostaje. Zawsze jest 0,1% szans, że np mój G się zakocha, ale jak od początku się nastawię, że nie u mnie ma być to też inaczej. Już z Wiki się poddałam, teraz nie chcę ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahahah Zuziu, ale co jest nieludzkie? :evil_lol: Jak chcesz malucha to ja proszę bardzo, będę bardzo zadowolona :diabloti: hiehiehie To,że zostawiasz nas tu na pastwę zdjęcia,gdzie taki maluch topi się w kocu:loveu: Masz więcej zdjęć? Ja bym bardzo chciała ale obiecałam Pciółce ,że zawsze będzie jedynaczką w swoim rozmiarze.Przyzwyczaiła się być gwiazdeczką,wszyscy ciągle zwracają na nią uwagę i przy takim mikrusku mogłaby być nieszczęśliwa. Chiquita&DeeDee napisał(a)::mad: winowajca niestety nieznaleziony, bo nie umiem ich rozróżnić po zapachu moczu :evil_lol: ) Może powinnaś zacząć trenować?:evil_lol::evil_lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):choć wiem, że jak go zobaczę takiego mikrusa to mi serce będzie mówiło co innego niż rozum ;) ale sądzę, że znajdzie dobry dom, a ktoś kto go przygarnie będzie go kochał całym sercem i dbał, aby temu mikro ciałku nic się nie stało, bo pies 1,3kg to jednak nie masywna 2kg chi, tylko potrzebujący więcej uwagi i opieki psiak. Jak już Twój rozum wygra z sercem(w co szczerze wątpię:evil_lol:) To życzę mu najlepszego domku pod słońcem:loveu: jeden taki znam;) Już wiem,że tego szkraba nie zapomnę,tak jak Żabci i Tequilki:loveu: Coooo? Twierdzisz,że moja Pciółka jest masywana?:obrazic: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 RUDA ZUZIA napisał(a):To,że zostawiasz nas tu na pastwę zdjęcia,gdzie taki maluch topi się w kocu:loveu: Masz więcej zdjęć? Ja bym bardzo chciała ale obiecałam Pciółce ,że zawsze będzie jedynaczką w swoim rozmiarze.Przyzwyczaiła się być gwiazdeczką,wszyscy ciągle zwracają na nią uwagę i przy takim mikrusku mogłaby być nieszczęśliwa. Może powinnaś zacząć trenować?:evil_lol::evil_lol: Jak już Twój rozum wygra z sercem(w co szczerze wątpię:evil_lol:) To życzę mu najlepszego domku pod słońcem:loveu: jeden taki znam;) Już wiem,że tego szkraba nie zapomnę,tak jak Żabci i Tequilki:loveu: Coooo? Twierdzisz,że moja Pciółka jest masywana?:obrazic: Na razie nie ma więcej zdjęć :) Co do jedynaczki - też kiedyś myślałam, ze moja Chiq nie przeżyje innej chi - teraz już wiem, że ona się bardzo cieszy, bo ma kogo terroryzować ;) a była mega rozpieszczoną księżniczką, więc śmiem twierdzić, że to nasze wymysły, bo psy myślą zgoła inaczej i są zwierzętami stadnymi. Hahahaha trenować mówisz? Od przyszłego tygodnia zacznę :diabloti: Nie wygra:eviltong: Nie może i kropka :cool3: No jasne, że tak, ale Ty przekonasz się o tym dopiero jak zobaczysz 1kg psa ;) Dorcia jak zobaczyła Dee to zapytała czy to chomik, bo na psa nie wygląda i oczy miała takie :crazyeye: więc mówię Ci, że 2 kg to masywny pies, to dwa razy więcej ;) teraz wyobraź sobie pół Pciólki i to moja Dee :lol: Dlatego dom MUSI wiedzieć, że taki pies to też poświecenie, bo on sam nie wskoczy na łóżko, na schody niektóre, jest maleńki więc łatwo można go uszkodzić.. a jak spadnie z łóżka to może już nie wstać. Dee mnie nauczyła co tzn 1kg psa i oprócz przyjemności jest to też duży obowiązek. Jakby maluch miał 2kg to byłabym spokojniejsza. Z resztą Gosia też coś wie na ten temat ;) Quote
Baton Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Znowu trochę dogo nie odwiedzałam a tu takie wieści! :) Ale zdjęć nie widzę :-( Jesteś pewna, że maluszek nie zostanie na dłużej?...:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Hmm.. dodałam przez photobucket, więc nie wiem czemu nie widzisz - ja widzę :) Quote
FredziaFredzia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Rany, następna kruszynka... On waży tyle, co Franek zjada w e... tydzień. :lol: Quote
Recommended Posts