Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
No pięknie! Teraz to Ci Pcioła da! Mami jej zemdlała przez Ciebie Rami. :evil_lol:

Dopiero się otrząsnęłam z szoku:evil_lol:
Pozbierałam szczękę z podłogi i już wielbię:loveu:

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Strach się bać co :diabloti:
Ciekawe czy będzie tyci jak Deeduszka... :roll:

Będzie(już jest) tyci okruszek:loveu:.Ciekawe co Ninka powie jak zobaczy..........:siara::siara::siara:

Posted

Słodziak bez dwóch zdań ;) heheh aż się boję jechać :eviltong:
Muszę ćwiczyć moją silną wolę ;)

Weź Deeduszkę ze sobą, aby Cię dziabnęła w palec jak Ci głupie myśli do głowy przyjdą ;)

Posted

Słodziak bez dwóch zdań ;) heheh aż się boję jechać :eviltong:
Muszę ćwiczyć moją silną wolę ;)

Zobaczymy jak to z tą Twoją silną wolą będzie:roflt::roflt::roflt:
Coś mi się nie chce wierzyć,że sobie nie ulegniesz:megagrin:

Gosiapk napisał(a):
O qurka, to ją lepiej zostaw :evil_lol:

Tak źle i tak niedobrze. Dee się zakocha i nie będzie wolno ich rozdzielić:evil_lol:

Posted

Trzeba pracować nad swoją silną wolą :evil_lol: Zuziu jak możesz nie wierzyć we mnie co?:mad:

Mam plan którego mam zamiar się trzymać ;) wszystko w swoim czasie powiem :)

(powtarzam to sobie kółko...powtarzam... wierzę w to...:evil_lol: hahaha )

Posted

[quote name='andegawenka']O o matko jakie cudo

Wiedziałam Ninuś,że jak tu zajrzysz to

[quote name='Chiquita&DeeDee']Trzeba pracować nad swoją silną wolą :evil_lol: Zuziu jak możesz nie wierzyć we mnie co?:mad:

Mam plan którego mam zamiar się trzymać ;) wszystko w swoim czasie powiem :)

(powtarzam to sobie kółko...powtarzam... wierzę w to...:evil_lol: hahaha )
Ależ wierzę w Ciebie,wierzę:eviltong:
W przypadku takiego cuda nie zaufałabym sama sobie ani odrobinkę:evil_lol:

Powtarzaj sobie,powtarzaj,może to coś pomoże....:eviltong::roflt::roflt::roflt:

[quote name='Chiquita&DeeDee']A w ogóle to co ja pacze ? :loveu:

To co robisz,jest nieludzkie,pokazujesz mi tą mordeńkę i spać przez Ciebie nie pójdę.:lol:Wszystko w moim typie,krótkowłose jasne cudeńko,jak Pciółka

[quote name='Gosiapk']Ale slosziak. Akurat dla Ninki ;)
Prawda Gosiu?Całkowicie się z Tobą zgadzam.Rozmiar Ninkowy,typ Pciółkowy,po prostu Mały Księciunio:loveu:

Posted

Hahahah Zuziu, ale co jest nieludzkie? :evil_lol:
Jak chcesz malucha to ja proszę bardzo, będę bardzo zadowolona :diabloti: hiehiehie

A tak serio to ja wiem, że ciężko będzie zapewne, ale maluch nie zostanie u mnie. Po 1 to chłopak, a ja się obawiam zestawienia go z Wiki samicą alfa, która do dziś na przemian z Dee podleje tu i tam ( wczoraj np. kładę się na wspaniałym kocu, który dostałam od mamy pod choinkę i co :mad: taka sobie zajebista śmierdząca plama:mad: winowajca niestety nieznaleziony, bo nie umiem ich rozróżnić po zapachu moczu :evil_lol: ) a poza tym po operacji dla Deeduszka trzeba spokoju, jest oddzielona w kojcu od reszty, więc nowy towarzysz zapewne zaburzyłby jej spokój. Realnie teraz było by to trudne - choć wiem, że jak go zobaczę takiego mikrusa to mi serce będzie mówiło co innego niż rozum ;) ale sądzę, że znajdzie dobry dom, a ktoś kto go przygarnie będzie go kochał całym sercem i dbał, aby temu mikro ciałku nic się nie stało, bo pies 1,3kg to jednak nie masywna 2kg chi, tylko potrzebujący więcej uwagi i opieki psiak.

Planuję jeszcze jednego psiaka, ale myślałam bardziej o wiośnie jak już Dee będzie zdrowa, a mieszkanie po remoncie, więc na 99,9% maluch nie zostaje. Zawsze jest 0,1% szans, że np mój G się zakocha, ale jak od początku się nastawię, że nie u mnie ma być to też inaczej. Już z Wiki się poddałam, teraz nie chcę ;)

Posted

Hahahah Zuziu, ale co jest nieludzkie? :evil_lol:
Jak chcesz malucha to ja proszę bardzo, będę bardzo zadowolona :diabloti: hiehiehie

To,że zostawiasz nas tu na pastwę zdjęcia,gdzie taki maluch topi się w kocu:loveu: Masz więcej zdjęć?
Ja bym bardzo chciała ale obiecałam Pciółce ,że zawsze będzie jedynaczką w swoim rozmiarze.Przyzwyczaiła się być gwiazdeczką,wszyscy ciągle zwracają na nią uwagę i przy takim mikrusku mogłaby być nieszczęśliwa.

:mad: winowajca niestety nieznaleziony, bo nie umiem ich rozróżnić po zapachu moczu :evil_lol: )

Może powinnaś zacząć trenować?:evil_lol::evil_lol:

choć wiem, że jak go zobaczę takiego mikrusa to mi serce będzie mówiło co innego niż rozum ;) ale sądzę, że znajdzie dobry dom, a ktoś kto go przygarnie będzie go kochał całym sercem i dbał, aby temu mikro ciałku nic się nie stało, bo pies 1,3kg to jednak nie masywna 2kg chi, tylko potrzebujący więcej uwagi i opieki psiak.

Jak już Twój rozum wygra z sercem(w co szczerze wątpię:evil_lol:) To życzę mu najlepszego domku pod słońcem:loveu: jeden taki znam;)
Już wiem,że tego szkraba nie zapomnę,tak jak Żabci i Tequilki:loveu:

Coooo? Twierdzisz,że moja Pciółka jest masywana?:obrazic:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
To,że zostawiasz nas tu na pastwę zdjęcia,gdzie taki maluch topi się w kocu:loveu: Masz więcej zdjęć?
Ja bym bardzo chciała ale obiecałam Pciółce ,że zawsze będzie jedynaczką w swoim rozmiarze.Przyzwyczaiła się być gwiazdeczką,wszyscy ciągle zwracają na nią uwagę i przy takim mikrusku mogłaby być nieszczęśliwa.

Może powinnaś zacząć trenować?:evil_lol::evil_lol:

Jak już Twój rozum wygra z sercem(w co szczerze wątpię:evil_lol:) To życzę mu najlepszego domku pod słońcem:loveu: jeden taki znam;)
Już wiem,że tego szkraba nie zapomnę,tak jak Żabci i Tequilki:loveu:

Coooo? Twierdzisz,że moja Pciółka jest masywana?:obrazic:

Na razie nie ma więcej zdjęć :)
Co do jedynaczki - też kiedyś myślałam, ze moja Chiq nie przeżyje innej chi - teraz już wiem, że ona się bardzo cieszy, bo ma kogo terroryzować ;) a była mega rozpieszczoną księżniczką, więc śmiem twierdzić, że to nasze wymysły, bo psy myślą zgoła inaczej i są zwierzętami stadnymi.

Hahahaha trenować mówisz? Od przyszłego tygodnia zacznę :diabloti:

Nie wygra:eviltong: Nie może i kropka :cool3:

No jasne, że tak, ale Ty przekonasz się o tym dopiero jak zobaczysz 1kg psa ;) Dorcia jak zobaczyła Dee to zapytała czy to chomik, bo na psa nie wygląda i oczy miała takie :crazyeye: więc mówię Ci, że 2 kg to masywny pies, to dwa razy więcej ;) teraz wyobraź sobie pół Pciólki i to moja Dee :lol:

Dlatego dom MUSI wiedzieć, że taki pies to też poświecenie, bo on sam nie wskoczy na łóżko, na schody niektóre, jest maleńki więc łatwo można go uszkodzić.. a jak spadnie z łóżka to może już nie wstać. Dee mnie nauczyła co tzn 1kg psa i oprócz przyjemności jest to też duży obowiązek. Jakby maluch miał 2kg to byłabym spokojniejsza. Z resztą Gosia też coś wie na ten temat ;)