andegawenka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Agnieszka Co. napisał(a):Rami - tymczasują u mnie 2 króliczki i 2 koszatniczki - szukają nowych domów. Jesli znasz kogoś kto chciałby przygarnąć to daj znać. Może Tatankas od bokserów weźmie, chyba miała jakieś futrzaki... Czekamy na wynik Didusiowy Quote
andegawenka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Czekając na wieści przeczytałam historię maluszków:shake:. Nie miała wczesniej odwagi:roll: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Witam się u maluchów:) Kiedy będą wyniki? Trzymam kciuki za zdrówko. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Tak przyznaję się troszkę ucichło... ale jesteśmy :loveu: Dziękuję, że pomimo wszystko nas Cioteczki nie opuściłyście:loveu: Wyniki dostałam w środę i są zaskakująco dobre:multi::multi::multi: Wszystko się z powrotem układa dobrze! Laseczki mają teraz zamiast indyka wołowinkę - taka mała zmiana, ale bardzo im smakuje:lol: Poza tym ostatnio źle się czuję i po przyjściu z pracy włączam jakiś serial i zasypiam...:roll: weekend leżałam plackiem, ale nawet nie miałam weny żeby coś naskrobać.. Dziękujemy, że jesteście i obiecujemy wkrótce jakieś zdjęcia:multi: Quote
M&S Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Fajnie, że wyniki są dobre:) pozdrawiamy i Tobie zdrówka życzymy. Quote
Baton Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 O to dobre wieści u DeeDee :D A jak się miewają jej siostrzyczki? :lol: Quote
Vilena Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Heeej dziewuszki, zdrówka dla Was! :* U nas też taki nastrój bez weny na pisanie... byle do wiosny! :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Oj tak byle do wiosny :lol: U nas to wygląda tak, że w grudniu było multum pracy, więc nie było na nic czasu... a styczeń pod znakiem chorób i braku sił ;) Dziewczyny są zajebiste, bo jak otworzę taras to Chiquita wcale nawet podejść nie próbuje tylko od razu pod koc i udaje, że jej nie ma... Dee i Wiki wyjdą na taras i zanim zdążą dojść do ogródka to już są z powrotem, bo mamo przecież zimnooooo :evil_lol: Ogólnie to od kiedy zakupiłam im 'słoneczko' to nic tylko się wygrzewają.. Na pomysł w sumie wpadł TZ jak zobaczył jak maluchy u mamy korzystają z kominka :) teraz mają swój 'kominek' :loveu: One ogólnie mają takiego lenia jak ja i jak wracam z pracy to razem oglądamy coś w tv wtulone w 4 pod kocykiem i przeważnie kończy się to drzemką:loveu: jak tylko usiądę to mnie drapią, że ma być kocyk i już wpychają łepki pod niego... cóż... zima sprzyja lenistwu:cool3: No i tak leci dzień za dniem.. weekendy ostatnio też leżymy w łóżku i po tygodniu nadrabiamy zdrówko :) Quote
Pegaza Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Nie no to teraz maja ful wypad swoje ciepelko a dziela sie nim razem z pancią? hihi mam pytanie moze jest jakas sunia malutka do adopcji? bo Ty tam wiecej wiesz ... szukam dla swojej rodziny ma byc sunia i ma byc mała..;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Cześć zimowe niedźwiadki:lol: Nie zapadajcie tak głęboko w sen bo nie zauważycie wiosny:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Taki mały dowód:cool3: Widzicie jak ten aparat robi zdjęcia w pomieszczeniach? Nie wiem czy to jego wina czy moja, bo nie umiem ustawić?:hmmmm: Quote
Kasi i Lena Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ale się dziewczynki uroczo wygrzewają:loveu: Quote
monia&nero Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 błogie lenistwo rządzi :ylsuper: cieszę się że z Dee wszystko dobrze! Duuuuużo zdrówka dla Ciebie! Quote
Monika_tbg Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Witam po bardzo długiej nie obecności w pisaniu, czytać czytam wszystko można powiedzieć na bieżąco, chyba te ostatnie dni są takie do dupy strasznie że człowiek by tylko spał, bo ja mam tak samo.. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Fajne słoneczko:lol: Zdrówka Wam życzę. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Dziewczynki dziś operacja Dee! Ja leżę na L4, więc przyśpieszona o tydzień - kciuki mile widziane :kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts