Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Rami - tymczasują u mnie 2 króliczki i 2 koszatniczki - szukają nowych domów. Jesli znasz kogoś kto chciałby przygarnąć to daj znać.

Może Tatankas od bokserów weźmie, chyba miała jakieś futrzaki...

Czekamy na wynik Didusiowy

Posted

Tak przyznaję się troszkę ucichło... ale jesteśmy :loveu:
Dziękuję, że pomimo wszystko nas Cioteczki nie opuściłyście:loveu:

Wyniki dostałam w środę i są zaskakująco dobre:multi::multi::multi:
Wszystko się z powrotem układa dobrze!
Laseczki mają teraz zamiast indyka wołowinkę - taka mała zmiana, ale bardzo im smakuje:lol:

Poza tym ostatnio źle się czuję i po przyjściu z pracy włączam jakiś serial i zasypiam...:roll: weekend leżałam plackiem, ale nawet nie miałam weny żeby coś naskrobać..

Dziękujemy, że jesteście i obiecujemy wkrótce jakieś zdjęcia:multi:

Posted

Oj tak byle do wiosny :lol:

U nas to wygląda tak, że w grudniu było multum pracy, więc nie było na nic czasu... a styczeń pod znakiem chorób i braku sił ;)
Dziewczyny są zajebiste, bo jak otworzę taras to Chiquita wcale nawet podejść nie próbuje tylko od razu pod koc i udaje, że jej nie ma... Dee i Wiki wyjdą na taras i zanim zdążą dojść do ogródka to już są z powrotem, bo mamo przecież zimnooooo :evil_lol:

Ogólnie to od kiedy zakupiłam im 'słoneczko' to nic tylko się wygrzewają.. Na pomysł w sumie wpadł TZ jak zobaczył jak maluchy u mamy korzystają z kominka :) teraz mają swój 'kominek' :loveu:

One ogólnie mają takiego lenia jak ja i jak wracam z pracy to razem oglądamy coś w tv wtulone w 4 pod kocykiem i przeważnie kończy się to drzemką:loveu: jak tylko usiądę to mnie drapią, że ma być kocyk i już wpychają łepki pod niego... cóż... zima sprzyja lenistwu:cool3:

No i tak leci dzień za dniem.. weekendy ostatnio też leżymy w łóżku i po tygodniu nadrabiamy zdrówko :)

Posted

Nie no to teraz maja ful wypad swoje ciepelko a dziela sie nim razem z pancią? hihi
mam pytanie moze jest jakas sunia malutka do adopcji? bo Ty tam wiecej wiesz ...
szukam dla swojej rodziny ma byc sunia i ma byc mała..;)

Posted

Witam po bardzo długiej nie obecności w pisaniu, czytać czytam wszystko można powiedzieć na bieżąco, chyba te ostatnie dni są takie do dupy strasznie że człowiek by tylko spał, bo ja mam tak samo..