Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mshume napisał(a):
Hej, hej :) Rami, gdzie te foty, hę? ;) ja polecam bardzo Fish4dogs. Moje psy, białe , wrażliwe, bardzo dobrze funkcjonują na tej karmie. orjena nie chciały tknąć, Acana biegunka, Wolfsblut duże koo, Royal C - zacieki.

Mshume, którą konkretnie karmę stosujesz (polecasz), z łososia czy dorsza? ja muszę swojej suczce zmienić i jestem na etapie szukania.

http://www.fish4dogs.pl/karmy.html

Posted

Wiki:loveu:

Co tam masz?

Aronek i Wiki

I niestety to koniec zdjęć:oops:

Maluchy spały, zdjęcia się im nie podobały, a mój sprzęt niestety w takim półmroku nie umie robić zdjęć..

Deeduszka moja ciągle mi towarzyszy, nawet w kuchni, wiecie, że ona tam siedzi grzecznie i nawet nie próbuje kombinować :loveu:

Posted

Ninuś ja osobiście nie widziałam drugiego takiego mikrusa, Dee była głodzona i jej organizm nie jest rozwinięty dobrze. Pcioła o ile dobrze pamiętam ma coś koło 2kg, więc jest raz większa ;) Chiq i Wiki mają teraz po 1,7 kg, więc też są większe:)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Ninuś ja osobiście nie widziałam drugiego takiego mikrusa, Dee była głodzona i jej organizm nie jest rozwinięty dobrze. Pcioła o ile dobrze pamiętam ma coś koło 2kg, więc jest raz większa ;) Chiq i Wiki mają teraz po 1,7 kg, więc też są większe:)

Zapamietam tym razem. To widac ze grzecznie siedzi. nic jej tam nie prysnie w oczko? Nie przejmuj ja już jestem taka panikara:stupid: i wszedzie widze zagrozenie:oops:

Posted

andegawenka napisał(a):
Zapamietam tym razem. To widac ze grzecznie siedzi. nic jej tam nie prysnie w oczko? Nie przejmuj ja już jestem taka panikara:stupid: i wszedzie widze zagrozenie:oops:

Heheh, ja też tak mam :) Nie spokojnie, tam, gdzie siedziała smażyła się pierś w papirusie bez tłuszczu na malutkim ogniu, więc nic nie pryskało:cool3: ja też wszędzie widzę, myślę, że lepiej tak, niż w drugą stronę!

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hahah :D Joyka by chętnie w inny sposób pomogła co? :evil_lol:

To były placuszki ziemniaczane i pierś w papirusie:loveu: ale było pyszne :diabloti:

Oj tak, do takiej pomocy to ona zawsze chętna :diabloti:
A to też bardzo pysznie brzmi :D

Posted

Wiele chi widziałam, mialam w dt taką 1,4 kg, ale jak zobaczyłam Dee to nie mogłam uwierzyć, że to piesek ;) Moja maltasia 1,9 jest 2 razy większa, a mój 6 kg psiak wygląda jak nowofunland przy niej :evil_lol: moje psiaki jedzą łososia, granule są znacznie mniejsze od Royal c.

Ewanka napisał(a):
Mshume, którą konkretnie karmę stosujesz (polecasz), z łososia czy dorsza? ja muszę swojej suczce zmienić i jestem na etapie szukania.

http://www.fish4dogs.pl/karmy.html