ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Muszę się w ten temat zagłębić :) Udało mi się zdjęcia kablem zrzucić... ale okazało się, że wyjściowe można policzyć na palcach:oops: Quote
andegawenka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Muszę się w ten temat zagłębić :) Udało mi się zdjęcia kablem zrzucić... ale okazało się, że wyjściowe można policzyć na palcach:oops: niewyjsciowe tez daj:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Haha, żeby było śmiesznie to teraz mi hosting ulepszyli i nie umiem go obsłużyć:mad: Quote
Ewanka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Cześć dziewczynki :) ... czekam i czekam a fotek jak nie było tak nie ma, czy ja 'zaniewidziałam' ?? ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Hym.... możliwe?:evil_lol: Takie ładne zdjęcia jak można ich nie widzieć?? :diabloti: Gdzie jest kucharka? :D Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Przed telewizorem :D Ciekawe miejsce na telewizor... nie powiem :evil_lol: Quote
andegawenka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 To Didunia jest taka malutka?:crazyeye: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Hahaha dokładnie, przed TV :D Moja mama dużo czasu spędza w kuchni, a seriale lecą... trzeba to było jakoś pogodzić :evil_lol: Ninuś Deeduszek to całe 1kg żywe wagi:loveu: Quote
Ewanka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 mshume napisał(a):Hej, hej :) Rami, gdzie te foty, hę? ;) ja polecam bardzo Fish4dogs. Moje psy, białe , wrażliwe, bardzo dobrze funkcjonują na tej karmie. orjena nie chciały tknąć, Acana biegunka, Wolfsblut duże koo, Royal C - zacieki. Mshume, którą konkretnie karmę stosujesz (polecasz), z łososia czy dorsza? ja muszę swojej suczce zmienić i jestem na etapie szukania. http://www.fish4dogs.pl/karmy.html Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Zmęczyło ją gotowanie :D Quote
Ewanka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Przecudna kruszynka Deeduszka :loveu:, wiem, że jest maleńka, a jednak zawsze jestem w lekkim szoku ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Aronek śpi Wiki :loveu: Z tatusiem :) Aronek Quote
andegawenka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [QUOTE=Chiquita&DeeDee;20061050 Ninuś Deeduszek to całe 1kg żywe wagi:loveu: Nie dociera to do mnie:shake: to normalne? Pozostałe też taki i Pcioła? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Wiki:loveu: Co tam masz? Aronek i Wiki I niestety to koniec zdjęć:oops: Maluchy spały, zdjęcia się im nie podobały, a mój sprzęt niestety w takim półmroku nie umie robić zdjęć.. Deeduszka moja ciągle mi towarzyszy, nawet w kuchni, wiecie, że ona tam siedzi grzecznie i nawet nie próbuje kombinować :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Ninuś ja osobiście nie widziałam drugiego takiego mikrusa, Dee była głodzona i jej organizm nie jest rozwinięty dobrze. Pcioła o ile dobrze pamiętam ma coś koło 2kg, więc jest raz większa ;) Chiq i Wiki mają teraz po 1,7 kg, więc też są większe:) Quote
Ewanka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Przecudne :iloveyou:, nie mogę się napatrzeć :loveu: Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02546.jpg Moja już by tam tak grzecznie nie siedziała a by pomogła w wylizywaniu naczyń i te naleśniczki (tak, to naleśniki?) też by zjadła :evil_lol: Quote
andegawenka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ninuś ja osobiście nie widziałam drugiego takiego mikrusa, Dee była głodzona i jej organizm nie jest rozwinięty dobrze. Pcioła o ile dobrze pamiętam ma coś koło 2kg, więc jest raz większa ;) Chiq i Wiki mają teraz po 1,7 kg, więc też są większe:) Zapamietam tym razem. To widac ze grzecznie siedzi. nic jej tam nie prysnie w oczko? Nie przejmuj ja już jestem taka panikara:stupid: i wszedzie widze zagrozenie:oops: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Hahah :D Joyka by chętnie w inny sposób pomogła co? :evil_lol: To były placuszki ziemniaczane i pierś w papirusie:loveu: ale było pyszne :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 andegawenka napisał(a):Zapamietam tym razem. To widac ze grzecznie siedzi. nic jej tam nie prysnie w oczko? Nie przejmuj ja już jestem taka panikara:stupid: i wszedzie widze zagrozenie:oops: Heheh, ja też tak mam :) Nie spokojnie, tam, gdzie siedziała smażyła się pierś w papirusie bez tłuszczu na malutkim ogniu, więc nic nie pryskało:cool3: ja też wszędzie widzę, myślę, że lepiej tak, niż w drugą stronę! Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahah :D Joyka by chętnie w inny sposób pomogła co? :evil_lol: To były placuszki ziemniaczane i pierś w papirusie:loveu: ale było pyszne :diabloti: Oj tak, do takiej pomocy to ona zawsze chętna :diabloti: A to też bardzo pysznie brzmi :D Quote
Pegaza Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Jejku jaka fajna kuchareczka:loveu: chyba najmniejsza jaką znam;) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02542.jpg Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Prawda, ja uwielbiam jak jest ze mną w kuchni, a ona najbardziej uwielbia próbowanie czy dobre :evil_lol: hahaha Quote
mshume Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Wiele chi widziałam, mialam w dt taką 1,4 kg, ale jak zobaczyłam Dee to nie mogłam uwierzyć, że to piesek ;) Moja maltasia 1,9 jest 2 razy większa, a mój 6 kg psiak wygląda jak nowofunland przy niej :evil_lol: moje psiaki jedzą łososia, granule są znacznie mniejsze od Royal c.Ewanka napisał(a):Mshume, którą konkretnie karmę stosujesz (polecasz), z łososia czy dorsza? ja muszę swojej suczce zmienić i jestem na etapie szukania. http://www.fish4dogs.pl/karmy.html Quote
Recommended Posts