elles Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Po pierwsze - należy czytać, wtedy się więcej wie. Akcja juz sie zakończyła 2 tygodnie temu. Po drugie... [quote name='Kamcia_14'] A resztą ;pp[/quote] To sie nazywa słomiany zapał :roll: Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Przepraszam :roll: Po prostu niedokładnie przeczytałam :roll: I nie mam słomianego zapału Dla psów wszytsko :loveu: Quote
elles Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Albo i ja mam coś z oczami - przeczytałam "a z resztą" a pewnie napisałaś "a reszta" mając na myśli reszte podpisów. Za słomiany zapał w takim razie przepraszam :) Quote
emir Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 [quote name='kacha_wawa']Emir, a ja mam pytanie z innej beczki... Czy cały dzień jest w fundacji ktoś kto przesyłkę może odebrać?? Listy pójdą w środę kurierem, w czwartek będą u Was.[/quote] Oczywiście zostana odebrane; decyduje data nadania 16.XI. a dojśc moga dzień czy dwa później - to zrozumiałe pozdrawiam Emir Quote
brazowa1 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Bo w Poznaniu swiatowka byla,na swiatowce stoisko,plakaty,wszystko swietnie przygotowane. Quote
GoniaP Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='brazowa1']Bo w Poznaniu swiatowka byla,na swiatowce stoisko,plakaty,wszystko swietnie przygotowane.[/quote] A skąd wiesz?? Poznałam wiele dogomaniaków, ale Ciebie nie.... Byłaś? Quote
bigos Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='brazowa1']bylam :) czerwony polar mialam[/quote] I nie przeysza się przywitać:mad::mad::mad::placz::placz::placz::placz: Quote
brazowa1 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Bylam! W niedziele okolo 12tej!I macie moj podpis,jako dowod ;) Quote
GoniaP Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='brazowa1']Bylam! W niedziele okolo 12tej!I macie moj podpis,jako dowod ;)[/quote] Było się nickiem przedstawiać:mad: Quote
MonikaP Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='GoniaP']Było się nickiem przedstawiać:mad:[/quote] Łomatko, Gonia, przecież mówiłam Ci,że była brązowa!!! :roll: Tylko Ty wtedy gdzieś latałaś...:diabloti: Quote
aosciak Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Stargard Szczeciński dzisiaj (t.j. 14.11.2006) okolo godz. 10:30 wyslal listy z podpisami listem poleconym priorytetowym (teoretycznie dojdzie na 16-ego albo dzien czy dwa pozniej ;-) ) Pozdrawiamy Quote
GoniaP Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Poznań również wysłał pierwszą przesyłkę :)) Quote
julita104 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Moja przesyłka dzis poszła. Nie wysłałąm tylko razem z nią listy wolontariuszy + informacji o sponsorach pomocy itp bo chce to jutro na spokojnie napisac i dosłac mailem, a chciałam juz wysła liste z ..... 4006 podpisami :-) Emir moge Ci dosła emailowo jutro informacje co kto i jak itp itd? Quote
puli Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='GoniaP']Poznań również wysłał pierwszą przesyłkę :))[/quote] Ja nieśmiało przypominam,że ktoś mi obiecał fotki burków zbierających na światówce podpisy i datki.......:mad::mad::mad: [email][email protected][/email] Quote
GoniaP Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='puli']Ja nieśmiało przypominam,że ktoś mi obiecał fotki burków zbierających na światówce podpisy i datki.......:mad::mad::mad: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] Puli, przed Tobą klęczymy, przed Twoimi "burkami" się płaszczymy i jak tylko będą zdjęcia, natychmiast je publice i Tobie wyślemy;) Dziękujemy za wszystko, byłyście nieocenione i wspaniałe. Wiwat Puli z Jej Puli:loveu::evil_lol::multi::eviltong: Quote
MonikaP Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 A więc oto Puli i jej Burki - z którejkolwiek by na nie spojrzeć strony! Burki z ogromnym samozaparciem leżały na pleckach, prezentując międzynarodowemu towarzystwu brzuszki i zachęcając je do wspomagania poznańskich bezdomnych zwierząt, a chwilami nawet występując wręcz w ich imieniu, gdy były brane za "biedne, zaniedbane pieski do adopcji" :evil_lol: . [B][img]http://upload.miau.pl/2/8656.jpg[/img][/B] [B][img]http://upload.miau.pl/2/8657.jpg[/img][/B] Quote
puli Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Z tymi podziękowaniami i samozaparciem,to bez przesady proszę! Kudły po czterodniowym głaskaniu i żarciu w pozycji horyzontalnej, rozpuszczone się zrobiły nieprawdopodobnie i pojąć nie mogą,że to koniec żebraniny.... Quote
GoniaP Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='puli']Z tymi podziękowaniami i samozaparciem,to bez przesady proszę! Kudły po czterodniowym głaskaniu i żarciu w pozycji horyzontalnej, rozpuszczone się zrobiły nieprawdopodobnie i pojąć nie mogą,że to koniec żebraniny....[/quote] No to szkoda, że targi się skończyły, bo i procent z zysku by się znalazł;) Nieoceniona Puli, nieocenione burki;):evil_lol:;) Quote
emir Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='julita104']Moja przesyłka dzis poszła. Nie wysłałąm tylko razem z nią listy wolontariuszy + informacji o sponsorach pomocy itp bo chce to jutro na spokojnie napisac i dosłac mailem, a chciałam juz wysła liste z ..... 4006 podpisami :-) Emir moge Ci dosła emailowo jutro informacje co kto i jak itp itd?[/quote] Oczywiście; teraz najważniejsze są listy z podpisami Quote
Anashar Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 No ja wysylam listy jutro kurierem lub priorytetem. Do dziaiaj czekalem czekalem jeszcze na listy, niestety sie nie doczekalem. Obiecali ze wysla takze jutro rano. Mam nadzieje ze uzbieralismy dostateczna ilosc :) Quote
papisia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dzis powinno dojść z CZęstochowy :roll: Quote
Agata Balu Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 emir :-), może napisałabyś tutaj od kogo doszły przesyłki :-)? Globalne policzenie głosów w przesyłce mozesz sobie darować na razie darować. Napiszesz skąd doszło? Quote
Anashar Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Paczuszka zapakowana, glosow plus minus 5005 :) Zaraz ide na poczte wyslac. No i dzisiaj takze pojdzie druga przesylka z Krakowa takze z duza iloscia podpisow :) Quote
Recommended Posts