edek Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ja muszę się obliczyć :(, ale już powstawiałam zaproszenia na ten wątek, biedny dziadek :( Quote
bela51 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Kochani, rozesle Wam po południu konto, nie bedzie to moje konto, ale na pw dowiecie sie czyje. Na razie u nas zaczyna sie potezna burza i chyba musze sie wylączayc w obawie o sprzet. Unixena, Ty juz korzystałas z konta taygi. mozesz skorzystac ponownie, rozmawialam z nia. Bardzo Wam wszystkim dziekuje ! Quote
bela51 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Dostałam wiadomosc , ze Aska7 deklaruje 100 zł dla Morisa. Bardzo dziekujemy ! Quote
Igiełka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ciotka Fiorsteinbock dała cynk ze potrzebna pomoc, ale teraz nie mogę pomóc finansowo temu psiakowi Quote
Nutusia Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 dominikabankert napisał(a):kurcze trzebaby zrobic wydarzenie na fb stamtad zawsze plynie kasa....... Koniecznie! My właśnie znaleźliśmy darmowy transport! Co prawda na dużo krótszej trasie, ale zawsze... Finansowo niestety nie pomogę - kciuki zaciskam z całej siły!!! Quote
danusial Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Grupa Gasparkowa dorzuca 30 zł dla kolegi:lol: Quote
faith35 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 bela51 napisał(a):Dostałam wiadomosc , ze Aska7 deklaruje 100 zł dla Morisa. Bardzo dziekujemy ! wspaniale :multi::multi::multi: Asia, dziękujemy! :loveu: danusial napisał(a):Grupa Gasparkowa dorzuca 30 zł dla kolegi:lol: bardzo, bardzo dziękujemy za pomoc Moriskowi :B-fly::iloveyou: Quote
Mysza2 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 danusial napisał(a):Grupa Gasparkowa dorzuca 30 zł dla kolegi:lol: Pani Danusiu bardzo bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu:. Cioteczki Pani Danusia to kochana dusza, która adoptowała niewidomego onka Gasparka, który ma teraz jak w raju a groził mu morbital Quote
unixena Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ja juz przelalam cioteczce tayga na pay pala 12 Euro .Powinno byc po wymianie kolo 40zl .Pieska musimy uratowac .Morisku ..damy rade!!! Quote
danusial Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Akurat czas wypłaty Strszy pies - jest the best :) Quote
Martika&Aischa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 danusial napisał(a):Akurat czas wypłaty Strszy pies - jest the best :) Święte słowa Pani Danusiu ;) Nie dosyć że dziś matki boskiej pieniężnej to jeszcze staruszka trzeba ratować natychmiast .....Cioteczki błagam nawet po 5 zł ....grosz do grosza i się UDA !!! Quote
Martika&Aischa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Borsuq napisał(a):Hej, dorzucę 20 zł, podaj konto;) Bela będzie rozsyłała numerek konta ......Bardzo dziękujemy :* Quote
marcinraczk Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Jestem nowy, dzisiaj sie zarejestrowalem. Z finansami nie mam problemów większych więc z chęcią pomogę, proszę dopisać ode mnie 100zł Quote
bela51 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='marcinraczk']Jestem nowy, dzisiaj sie zarejestrowalem. Z finansami nie mam problemów większych więc z chęcią pomogę, proszę dopisać ode mnie 100zł[/QUOTE] Witamy na dogo ! Bardzo dziekujemy za taki wspaniały powitalny gest ! Quote
inga.mm Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 o kurrrr...czę. Bogaty Człowieku, tu jest dużo psów w potrzebie. Czy można Cię trochę poszarpać za kieszeń? np. Dunia zbiera na operacje oczu, ma szansę widzieć. Isia, malutki skatowany szczeniorek skazany na spalenie i jeszcze, jeszcze, jeszcze... Quote
Martika&Aischa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='marcinraczk']Jestem nowy, dzisiaj sie zarejestrowalem. Z finansami nie mam problemów większych więc z chęcią pomogę, proszę dopisać ode mnie 100zł[/QUOTE] Dziękujemy!!! Dziękujemy!!! Dziękujemy!!!:multi::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Już jesteśmy tak blisko .....Morisku UDA SIĘ Kochana PSINECZKO :* no i ryczę no ....inaczej nie umiem :( nigdy się nie przyzwyczaję ...ale to tylko i wyłącznie z radości :* Quote
Mysza2 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Już jesteśmy tak blisko .....Morisku UDA SIĘ Kochana PSINECZKO :* no i ryczę no ....inaczej nie umiem :( nigdy się nie przyzwyczaję ...ale to tylko i wyłącznie z radości :*[/QUOTE] Nie rycz tylko się ciesz, damy radę, jeszcze pospamujemy i damy Quote
Recommended Posts