Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

damy radę, musimy dać radę!!!!! uda się, dla chłopaków z lasu udało się zebrać w tak krótkim czasie ponad 400 zł, Moriskowi też się uda, pojedzie na bdt i jeszcze zobaczymy jego uśmiechnięty pyszczek :):):)

Posted

[quote name='Kava']dokladam sie
prosze o konto(+SWIFT)[/QUOTE]
bardzo dziękujemy Bela51 wyśle bo nie ma jej na dogo

deklaracje skopiowane z 1 postu
bela51 - 50 zł
dominikabankert - 10 zł
Mysza2 - 20 zł
fibi:smile: - 20 zł
katarzyna09 - 30 zł
Martika@Aischa - 20 zł
pola53 - 20 zł
Aska7 - 100 zł
Itske - 20 zł
danusial- 30 zł
si_bcw - 20 zł
Bjuta - 20 zł
Unixena - 12 euro
marcinraczk - 100 zł

Belciu trzeba jeszcze dopisać:
inga.mm - nie pisała ile ale prosiła o nr konta
Borsuq - 20 zł
Terra - 10 zł
Jolanovi - 20 zł
Kava - nie wiem ile

Posted

Myszko, dziekuje za zebranie deklaracji, wyglada na to, ze udało sie zebrac potrzebna kwote. Jesli bedzie cos wiecej, to wyposazymy bidula w jakąs obrozke i smycz, wszystko okaze sie, gdy wpłaty wpłyną. Czyli zapewne jutro.
Zaraz sprawdze, komu juz wysłałam pw, a komu jeszcze nie i bede wysyłac.
Bardzo, bardzo serdecznie Wam wszystkim dziekuje w imieniu swoim, Cioci A. i Morisa.:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='faith35']suuuuper!!!!! w jeden dzień taka kwota!!!!! :):):)[/QUOTE]
Tak, to naprawde niesamowite ! Chce Wam wszystkim podziekowac, za rozsylanie wątku, spamowanie, reklame i wpłaty,:loveu:
Trzymajcie kciuki, aby udało sie MORISA odebrac z tego miejsca po kwarantannie. Bo cała reszta dzieki Wam juz jest za nami.:lol:

Posted

[quote name='bela51']Tak, to naprawde niesamowite ! Chce Wam wszystkim podziekowac, za rozsylanie wątku, spamowanie, reklame i wpłaty,:loveu:
Trzymajcie kciuki, aby udało sie MORISA odebrac z tego miejsca po kwarantannie. Bo cała reszta dzieki Wam juz jest za nami.:lol:
Morisku, dostałeś od cioteczek szanse na nowe życie! Wszyscy życzą Ci powodzenia! :)

Posted

[quote name='anula42']to ja też cos dorzucę chłopakowi na nowe życie tylko poproszę o numer konta[/QUOTE]
Anulko, akcja przebiegla tak blyskawicznie, ze chyba mamy juz pełna kwote na transport.
Wiem, jak bardzo pomagasz staruszkom, ale nie chcialabym naduzywac Twojej dobroci. No chyba, ze chcesz Morisowi kupic smakołyki na droge:lol:

Posted

Miejsce dla Morisa załatwila osoba z dogo, ktora jest organizatorem calej akcji. To dlugoletnia i godna zaufania dogomaniaczka.
Jesli tylko Moris bedzie bezpieczny, wejdzie na wątek i ujawni sie. Moge dodac, ze na pewno wiekszosc z nas ją zna.

Posted

[quote name='bela51']Miejsce dla Morisa załatwila osoba z dogo, ktora jest organizatorem calej akcji. To dlugoletnia i godna zaufania dogomaniaczka.
Jesli tylko Moris bedzie bezpieczny, wejdzie na wątek i ujawni sie. Moge dodac, ze na pewno wiekszosc z nas ją zna.[/QUOTE]

Ok, ale jakie warunki ma mieć Moris, to chyba nie tajemnica?

Posted

:modla::thumbs::calus:trzymam mocno za Morisiatko cudne , cioteczki czynicie cuda , niechaj sie uda! ja sama pod kreska :shake:finansowo i zdrowotnie ech , ale sercem z wami!