Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarodziejka']Morisek po pierwszej suto zakrapianej kolacji. Je z gracją niczym hrabia. Wszystko mu smakowało, tak więc raduje się serce moje ;)[/QUOTE]
I niech jak najdłużej cieszy się Twoją kuchnią, a Ty jego apetytem :-)!

Posted

Moris ma się dobrze. Najedzony, wyspany i zmokły, bo leje. Szwęda się tu i tam i wyczekuje na jakąś akcję, bo pewnie mu nudno. Julka zaprezentowała go koleżance, był więc moment przytulań i zachwytów, a tak to nuda. Pogoda pod psem.

Posted

Dotarły kolejne wplaty dla Morisa:
bela51 25,00
unixena+tayga 65,00 ( unixena 12 euro, tayga ok. 20 zł )
Ta transport Morisa Ania zaplaciła 120 zł.
Aktualne rozliczenie na pierwszej stronie.

Posted

Morisek już obszczekuje moich gości, merda ogonem i jest cały w skowronkach ;) Fotki są. Robiłam je przy okazji fotografowania Duka, bo myślałam, że to jego ostatnie chwile. Na szczęście po zastrzyku wróciła mu władza w łapkach i CHODZI :)

Posted

A ja przekazuje wiadomosci o finansach od Ania i Kajber
Wpłynęło 20 zł dla Moriska od FIBI
Ania zapłaciła 300 zł za hotel za lipiec.
Czyli na koncie jest 485+20-300= 205 zł

Posted

[quote name='Czarodziejka']Morisek już obszczekuje moich gości, merda ogonem i jest cały w skowronkach ;) Fotki są. Robiłam je przy okazji fotografowania Duka, bo myślałam, że to jego ostatnie chwile. Na szczęście po zastrzyku wróciła mu władza w łapkach i CHODZI :)[/QUOTE]
Super wiadomosci Czarodziejko .:lol:

Posted

[quote name='katarzyna09']A co ze stałymi deklaracjami?Na pierwszej stronie nie ma ani jednej...[/QUOTE]
Bo niestety nie ma. Bedzie miał cos ode mnie, tylko musze zrobic rachunek sumienia.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Morisowi apetyt dopisuje, jest nawet gotów rzucić się do odebrania michy, ale szybko się uczy kolejności wystawiania garów ;)[/QUOTE]
Czyli kawaler pelnym pycholem ..dobrze wychowany i pojetny 8).Cieszy nas ogromnie ,ze ma dobry apetyt ;).Pozdrowienia Czarodziejko i wielkie dzieki ,za wspaniala opieke .:lol:

Posted

Wpadłam w odwiedziny do ocalonego Morisa
Ale znowu mam straszne wiesci od Ani. W tym samym miejscu czeka na wywiezienie kolejny stary ONek...:-( Ja naprawde nie wiem jak pomoc, czy ma szanse powodzenia kolejna akcja ratunkowa ???:-(

Posted

[quote name='bela51']Wpadłam w odwiedziny do ocalonego Morisa
Ale znowu mam straszne wiesci od Ani. W tym samym miejscu czeka na wywiezienie kolejny stary ONek...:-( Ja naprawde nie wiem jak pomoc, czy ma szanse powodzenia kolejna akcja ratunkowa ???:-([/QUOTE]
Belu na pewno trzeba próbować :( nie ma innego wyjścia ......musimy próbować z nadzieją że znów się uda ......