bela51 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Wpadłam w odwiedziny, aby sie dowiedziec jak mineła pierwsza noc i co sie sniło na nowym miejscu? Quote
jola_li Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Czarodziejka']Morisek po pierwszej suto zakrapianej kolacji. Je z gracją niczym hrabia. Wszystko mu smakowało, tak więc raduje się serce moje ;)[/QUOTE] I niech jak najdłużej cieszy się Twoją kuchnią, a Ty jego apetytem :-)! Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Po znajomości, jako uczestnik tego tematu i we wspólnym celu zdobycia funduszy pozwalam sobie zaprosić na bazarek który zwierzak jest w największej potrzebie ratowania życia? możesz zdobyć pieniądze dla swojego podopiecznego [SIZE=2]- karmy, książki, kwiaty, kosmetyki Wspomogłam wiele zwierząt, proszę teraz o pomoc dla innych. Może coś kupicie, może poreklamujecie, może podniesiecie?[SIZE=2] Quote
Beatkaa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Odwiedzam kochanego Moriska i jestem ciekawa jak tam po pierwszej nocy w nowym miejscu :):) Quote
Czarodziejka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Moris ma się dobrze. Najedzony, wyspany i zmokły, bo leje. Szwęda się tu i tam i wyczekuje na jakąś akcję, bo pewnie mu nudno. Julka zaprezentowała go koleżance, był więc moment przytulań i zachwytów, a tak to nuda. Pogoda pod psem. Quote
Ania i Kajber Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Zajrzyjcie Cioteczki do bardzo gościnnego, ale biednego i chorego SZAMANKA i jego opiekunki-"mamy" w BDT: http://www.dogomania.pl/threads/142845-Stary-DON-Szaman-w-BDT-bardzo-chore-uszy-potrz.-wsparcie-na-leczenie-i-karmę/page15 Quote
bela51 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Dotarły kolejne wplaty dla Morisa: bela51 25,00 unixena+tayga 65,00 ( unixena 12 euro, tayga ok. 20 zł ) Ta transport Morisa Ania zaplaciła 120 zł. Aktualne rozliczenie na pierwszej stronie. Quote
ewa36 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Zaglądam do Morisa :) I zajrzę do Szamana :cool3: Quote
irenaka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 A jest szansa Czarodziejko:loveu: na zdjęcia Morisa? Oczywiście jak zmieni się pogoda, bo zapewne teraz wygląda jak zmokła kura:smile: Quote
bela51 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 I jak sie sprawuje Twoj nowy mieszkaniec, Czarodziejko ? Dalej taki slodki i grzeczny ? Quote
Czarodziejka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Morisek już obszczekuje moich gości, merda ogonem i jest cały w skowronkach ;) Fotki są. Robiłam je przy okazji fotografowania Duka, bo myślałam, że to jego ostatnie chwile. Na szczęście po zastrzyku wróciła mu władza w łapkach i CHODZI :) Quote
bela51 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 A ja przekazuje wiadomosci o finansach od Ania i Kajber Wpłynęło 20 zł dla Moriska od FIBI Ania zapłaciła 300 zł za hotel za lipiec. Czyli na koncie jest 485+20-300= 205 zł Quote
unixena Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Czarodziejka']Morisek już obszczekuje moich gości, merda ogonem i jest cały w skowronkach ;) Fotki są. Robiłam je przy okazji fotografowania Duka, bo myślałam, że to jego ostatnie chwile. Na szczęście po zastrzyku wróciła mu władza w łapkach i CHODZI :)[/QUOTE] Super wiadomosci Czarodziejko .:lol: Quote
katarzyna09 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 A co ze stałymi deklaracjami?Na pierwszej stronie nie ma ani jednej... Quote
bela51 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='katarzyna09']A co ze stałymi deklaracjami?Na pierwszej stronie nie ma ani jednej...[/QUOTE] Bo niestety nie ma. Bedzie miał cos ode mnie, tylko musze zrobic rachunek sumienia. Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Zaglądam do Moriska ...tak się cieszę że już bezpieczny :* Quote
unixena Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Witaj Morisku :kiss_2:..jak tam w czarodziejskim swiecie Czarodziejki ...;) Quote
Kava Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 dzis poszlo odemnie 25 Euro. niech mu bedzie na zdrowie i oby dobry apetyt jak najdluzej dopisywal..... Quote
Czarodziejka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Morisowi apetyt dopisuje, jest nawet gotów rzucić się do odebrania michy, ale szybko się uczy kolejności wystawiania garów ;) Quote
unixena Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Czarodziejka']Morisowi apetyt dopisuje, jest nawet gotów rzucić się do odebrania michy, ale szybko się uczy kolejności wystawiania garów ;)[/QUOTE] Czyli kawaler pelnym pycholem ..dobrze wychowany i pojetny 8).Cieszy nas ogromnie ,ze ma dobry apetyt ;).Pozdrowienia Czarodziejko i wielkie dzieki ,za wspaniala opieke .:lol: Quote
bela51 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Wpadłam w odwiedziny do ocalonego Morisa Ale znowu mam straszne wiesci od Ani. W tym samym miejscu czeka na wywiezienie kolejny stary ONek...:-( Ja naprawde nie wiem jak pomoc, czy ma szanse powodzenia kolejna akcja ratunkowa ???:-( Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='bela51']Wpadłam w odwiedziny do ocalonego Morisa Ale znowu mam straszne wiesci od Ani. W tym samym miejscu czeka na wywiezienie kolejny stary ONek...:-( Ja naprawde nie wiem jak pomoc, czy ma szanse powodzenia kolejna akcja ratunkowa ???:-([/QUOTE] Belu na pewno trzeba próbować :( nie ma innego wyjścia ......musimy próbować z nadzieją że znów się uda ...... Quote
bela51 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Ani nawet nie udalo sie zrobic zdjęc biedaka. Podobno był kiedys piekny, jest bardzo w typie rasy. I nie ma oczka ..:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts